0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #40 -: Май 10, 2009, 19:37:50 pm »
Geritta2002, sunlight  :bighug:
ivetod късмет, след толкова перипетии този път всичко ще е ок :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #41 -: Май 10, 2009, 20:36:36 pm »
Geritta2002, sunlight  :bighug:
ivetod късмет, след толкова перипетии този път всичко ще е ок :wink:

Благодаря миличка, чета, че ти очакваш своето първо инсе, мисли позитивно, запази доброто настоение, док си знае работата. Желая ти да ти донеде най-чакания дар.
*
« Отговор #42 -: Май 10, 2009, 20:58:38 pm »
Успех на всички момичета в процедури! :goodluck:

И късмет на всички очакващи дата за тест! :crossfingers:
« Отговор #43 -: Май 10, 2009, 21:22:26 pm »
 Желая от все сърце положителни резултати на всички, на които им предстоят процедури този месец и дано скоро някоя от нас най - после се похвали, че така като гледам лошото не свършва.
« Отговор #44 -: Май 11, 2009, 01:12:51 am »
Благодаря ви момичета за окуражителните думи.  :balk_5:
Това, че не сме сами в борбата си за бебе е много важно за всяка от нас и моралната подкрепа от всички момичета от форума е по-силна от всичко.  :youwoman:
Лично мен ме зарежда с много положителни мисли и енергия!!!
Обичам ви всички!!!  :bighug:
И на нашата улица ще изгрее слънце!!!

*
« Отговор #45 -: Май 11, 2009, 12:32:37 pm »
Здравейте милички :)

Геритка, Сънлайт, прегръщам ви силно  :bighug: Моето второ инсе също приключи днес. Имах 8 дневно закъснение, но уви дойде гадината с гръм и трясък. Предполагам, че ми закъсня от медикаментите, с които ме стимулираха. Смятам на този цикъл да направим още едно инсе и май то ще бъде последното.

Геритка, ти ще правиш ли още инсета?

*
« Отговор #46 -: Май 11, 2009, 13:32:33 pm »
Rashi, Geritta, Sunlight,
продължаваме борбата, горе главите!
Сигурна съм, че нещата ще се случат по най-добрия начин и в най-подходящия момент за всяка от нас :)
Rashi, и на мен така ми закъсня 6-8 дена двата пъти като слагах Утрогестан. Не се отчайвай, нали статистиката показва, че най-много успели има при 3-4 инсеминация.
На мен ще ми бъде 5-та инсеминация. На прегледа Владимиров повдигна въпроса за ин витро, но се разбрахме да пробваме и 6-та, и ако не стане на есен започваме.
*
« Отговор #47 -: Май 11, 2009, 13:38:59 pm »
Ivetod,
стискам палци утре всичко да е наред и това да бъде твоя последен и успешен опит! :balk_602:
« Отговор #48 -: Май 11, 2009, 14:38:01 pm »
Привет компания,
Днес бяхме при доки заедно с мъжа - разпитвахме го поне 10-15 минути. И се чудехме какъв да е отговора точно на този въпрос - дали да има още инсе.
Ние сме с неизяснен стерилитет,  с други думи стреляме на сляпо . И тъй като нямаме много избор ще правим по протокол 4 до 6 инсеминации, а след това ще се преразглежда случая.  С други думи ще правя и този месец за да вървим нанякъде, макар и неизвестно накъде. :witch:

Rashi, Geritta, Sunlight,
продължаваме борбата, горе главите!
Сигурна съм, че нещата ще се случат по най-добрия начин и в най-подходящия момент за всяка от нас :)
.
Меме, благодаря за тези думи. Аз се опитвам все да се успокоявам, че щом не е станало не е трябвало да стане сега.  Всеки си има съдба и това е изпитание за всички нас, което трябва да преодолеем. Всичко, което не ни убива ни прави по-силни.   :aerobik:

:bighug:
Късмет на всички - апропо Меме, Раши, Сънлайт, Иветод всички ли сме при Владимиров?
*
« Отговор #49 -: Май 11, 2009, 14:50:17 pm »
Мерси за милите думи, Меме, Геритка :)

Гери, аз, ти и Меме със сигурност сме при Владимиров :) Аз ще ходя в петък.

Значи закъснението се получава от Утрогестана. Те ми бяха казали, че може да закъснее, но малко.
Мартео, права си, не знам как се справят момичетата с неуспешно инвитро. Просто се възхищавам на силата им! То и инсетата излизат доста пари, но 3-4 инвитро струват колкото цял апартамент!!

Пожелавам успех на всички!  yahoo_17

« Отговор #50 -: Май 11, 2009, 15:52:27 pm »
Мерси за милите думи, Меме, Геритка :)

Гери, аз, ти и Меме със сигурност сме при Владимиров :) Аз ще ходя в петък.

yahoo_17
И аз в петък ще съм там само че ще мина през Димитрова. Стискам палци да няма разочаровани този месец, а само силно и приятно изненадани!
*
« Отговор #51 -: Май 11, 2009, 16:44:26 pm »
Гери, и аз съм при Димитрова. Тя се занимава с инсетата по принцип.

Стискам палци и на теб ;)

« Отговор #52 -: Май 11, 2009, 17:12:23 pm »
   Здравейте, момичета!

И при мен новините не са от най - добрите. Днес бях на доктор и на УЗИто се видяха обазувани 17 фоликула, което означава, че за инсеминация е твърде рисковано. На 13 май съм отново на преглед и ако до тогава всички фоликули се развиват с еднакъв темп, то ще прекратим стимулацията и няма да има инсеминация. Та докторката ми предложи инвитро, което е безумно според мен. Как мога да взема решение за 2 дни, че и да действаме. Много ми е кофти, че се тъпчих с Клостилбегита, а на финала даже и инсеминация може да не направим,  но нали съм си с поликистоза.
   Това е от мен, но ми е много тъжно, защото силно се надявах всичко да е ок.
   Прегръдки на всички имащи надежда!
« Отговор #53 -: Май 11, 2009, 17:26:34 pm »
 Според мен не е безумно да направите инвитро с тези фоликули.  В крайна сметка имате да направите пункция и трансфер. Етапа на стимулацията ти вече си го изкарала. Помисли си добре и вземи най - правилното решение за теб. Как са ти хоромоните?
 Успех ти желая!
« Отговор #54 -: Май 11, 2009, 17:39:12 pm »
Благодаря ти fatalwoman, но имах в предвид, че е безумно за мен в рамките на 2 дни да реша дали да правя инвитро или не, т.е. ние сме се настроили за инсеминация и на това отгоре ще ми е първата, а изведнъж инвитро. Това ми дойде като гръм от ясно небе. А и едно инвитро не струва малко пари.
   Относно хормоните - LH:FSH / 6,68:4,70 (До 12,6)-според докторката тук имаме проблем и DHEA-S - 7,97 (при референтни стойности 1,8 - 7,7)
*
« Отговор #55 -: Май 11, 2009, 17:48:57 pm »
July82, стискам палци всичко да е наред и да вземеш най-правилното решение ;)

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #56 -: Май 11, 2009, 18:27:15 pm »
Привет компания,
Днес бяхме при доки заедно с мъжа - разпитвахме го поне 10-15 минути. И се чудехме какъв да е отговора точно на този въпрос - дали да има още инсе.
Ние сме с неизяснен стерилитет,  с други думи стреляме на сляпо . И тъй като нямаме много избор ще правим по протокол 4 до 6 инсеминации, а след това ще се преразглежда случая.  С други думи ще правя и този месец за да вървим нанякъде, макар и неизвестно накъде.

Късмет на всички - апропо Меме, Раши, Сънлайт, Иветод всички ли сме при Владимиров?

И аз и за съм там :D Леле каква голяма група сме :D
И ние сме с ниезяснен стерилитет и сега ми е третото инсе. Иначе посещавам клиниката от 1 година. Дано се получат нещата при такива като нас, които не знаят причината.
Момичета, моето инсе е утре и малко взе да ми "минава" оптимизма. Мисля си само разни неща - а уж съм старо куче в инсетата. Вчера си боцнах Овитрела и сега се притеснявам да не би фоликулите да се пукнат много рано /от преди малко взема да ми тежи на коремчето/. Как беше при вас? Първият път ми биха предния ден Овитрел, но на другия ден не се бяха спукали и правихме реинсе. А вторият път ми биха прегнил и пак през ден преди инсето - на спукани фоликули. Извинявам се за дългия пост.
« Последна редакция: Май 11, 2009, 18:49:38 pm от ivetod »
« Отговор #57 -: Май 11, 2009, 18:38:09 pm »
Джули ти направо ме  8O. Хващаме страх да не би и при мен да се получи така и да се провали инсето, въпреки че при всеки е индивидуално, но все пак и моята стимулация е същата :? . Дано всичо се подреди при теб  yahoo_17  yahoo_17 yahoo_17
Ивето без да си мислиш никакви такива неща, че ще те  osi_6 всичко ще е наред, ще се спукат фоликулчетата точно когато трябва. Никакви такива песимистични мисли, само позивини неща трябва да ни минават през главите :wink:
  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #58 -: Май 11, 2009, 19:39:38 pm »
   Благодаря Ви момичета за подкрепата!
Радост ти не се притеснявай, че и при теб може да се получи същото "голямо производство" :D.Все пак аз съм с поликистоза и за това се чудя как докторката не ми предписа по - лека стимулация.

При теб кога е прегледа?Кога ще имаме новини?
« Отговор #59 -: Май 11, 2009, 22:38:18 pm »
Джули и аз съм с поликистоза. Това ми е най-новата придобивка от три месеца насам, док каза че е леко изразена, но все пак. Иначе аз имам час за преглед в събота ама като гледам ще го отлагам, че още не ми е дошъл цикъла, а смятахме, че до неделя ще е на лице. Днес ми е шести ден почивка след противозачатъчните и имам чувството вече, че всеки момент ще "цъфна", надявам се вече утре да....и да стартираме  :wink: