0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    ivetod

  • ****
  • 591
  • Благодаря!
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #560 -: Юни 24, 2009, 23:30:37 pm »
Два месеца почивка. Знаеш ли, напоследък попаднах на доста момичета, забременели, точно кагато са си дали почивка,ей така спонтанно, без фоликулометрии, лекарства процедури, броене на дни. Такива истории ми действат много ободряващо и окуражително.
Искрено ти желая да ти се случи най-хубавото и най-желано нещо точно през тези два месеца.
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #561 -: Юни 25, 2009, 00:15:41 am »
Чакай малко,bamze!Как така отписваш всички надежди,та нали още не си пуснала кръвен тест,той е най-сигурен!!!
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #562 -: Юни 25, 2009, 00:32:03 am »
Според мен няма да се стигне до кръвен тест. Ще видим до каде ще я добутам?!?
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #563 -: Юни 25, 2009, 12:50:46 pm »
Какво става Бамзенце? Дано я няма лелката и днес! Кой ден ти е?

 :pink_dust_1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:


*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #564 -: Юни 25, 2009, 14:02:12 pm »
Бамзе, как си? Много силно стискам палци да не ти дойде! :crossfingers: :crossfingers: Дано да се наложи да си почиваш 9 месеца и после да нямаш нито миг за отдих!  yahoo_17 yahoo_17 stork-boy
Fatalwoman, търсих в нета какви трябва да са показателите, питах и момичетата тук, но няма инфо. В листовката на теста за овулация пише,че базовото ниво на LH е под 15mlU/ml, а когато стане 30 и нагоре предстои овулация в следващите 12-36 часа и след 48 ч. се връща на базовото ниво.
Браво Цеци, радвам се, че си превъзмогнала разочарованието и отново си в бойна готовност. Стискам палци този месец да имаш фоликул от дясно.
Иве, правих коремни преси веднага като се върнах от процедурата. Яйчниците ме боляха до следобед, дано да са се пукнали фоликулите. Тук в сайта пише, че след обработка опашатковците живеят 6-12 часа, понякога до 24. Ние естествено подомогнахме процедурата тази сутрин  :oops: , да видим какво ще каже Димитрова утре.


« Последна редакция: Юни 25, 2009, 14:05:22 pm от Meme »
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #565 -: Юни 25, 2009, 14:11:31 pm »
Ей, момичета, ще изтрия 28 и 29 страница направо. На мен ми е 12-ти ден и нямам абсолютно никави симптоми за бременност, както и ПМС. Твърде вероятно е и аз да премина в нова темичка- Исеминации през юли-хаха.

Не губете надежда! Прегръщам Ви мноооого силно!
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #566 -: Юни 25, 2009, 14:36:22 pm »
Спокойно, Ajena  :cuddle:
29 -та страничка още не е за изтриване, поне докато Бамзе не представи убедителни доказателства. Надежда има, дори след леко зацапване, пак може да има бременност. Ти не се отчайвай, не е страшно, че нямаш симтоми. Майка ми е родила мен и брат ми без да разбере, че е бременна до 2-рия месец и след това пак се е чувствала добре.
Ако вече много се изнервяш от неизвестността, направи кръвен тест утре-вдругиден. Успех ти желая!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bfp1:
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #567 -: Юни 25, 2009, 14:51:05 pm »
Здравейте Момичета,
Виждам че сте по-системни във форума от мен :lol:, но аз просто няма какво да напиша, защото нищо не се случва при мен....Днес ми е 11 ден от инсето а нищо не усещам все още.Само мноого лекичка болка в гърдите....и то не винаги.
Затова пък всеки ден ви чета и поне съм в течение как вървят нещата при вас. Дано, дано, дано да има щастливки този месец. osi_9
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #568 -: Юни 25, 2009, 15:36:36 pm »
Еее здравейте! Аз изгърмях тотално! Днес си прокървих съвсем нормално! Дори да ви кажа съвсем честно дори не ми стана кофти! Бях го приела и просто минавам на следващото стъпало. Отивам на 4.7 при доктора да направим план, после ще почивам и на есен  с песен! Все някой от следващите опити ще е успешен!!! Въздържах се да ви го напиша, за да не загубите надежди, но все пак... Много моля всички да сте весели и да си мислите хубави неща! Тези от вас които чакат да са спокойни! Искрено се наддявам при вас да се получи възможно най-скоро! Няма да ви изреждам всички, за да не пропусна някой, но ви желая много щастие! Ще се влизам във фарума, за да поддържаме контакт и пак ще кажа, че много, много ви се радвам!
  УСПЕХ!
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #569 -: Юни 25, 2009, 16:08:58 pm »
Бамзе, много съжалявам  :bighug:
Сега вече ще подкрепя Ивето и ще ти пожелая почивката да ви даде възможност нещата да станат от самосебе си и наесен да ни зарадваш с най-хубавата новина!
И аз така съм решила, ако не стане сега - почивка до септември.
Не спирай да ни пишеш, имаме нужда от твоя свеж поглед и оптимизъм.
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #570 -: Юни 25, 2009, 16:09:59 pm »
Bamze,  :bighug: Много добре те разбираме и сме с теб мила!  :pink_dust_1: :bighug:


*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #571 -: Юни 25, 2009, 17:15:20 pm »
Благодари момичета! Ще ви пиша!
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #572 -: Юни 25, 2009, 20:14:03 pm »
 bamze,то се е видяло,че с теб вървим ръка за ръка,но малко се чувствам виновна,че първо на мен ми дойде!Незнам какво да ти кажа,съжалявам много!Аз лично усетих,че овулацията ми беше предния ден и нямах големи надежди.А и ин витрото е доста по-сигурно,ти добре се беше ориентирала,ама тези фоликули се пукат като балони.
Не съм те питала,подала ли си документи към фонда?
ajena,violett,Meme... успех момичета,на вас разчитаме!!!Целувам ви
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #573 -: Юни 25, 2009, 21:54:44 pm »
Не Ceci. Не съм подавала документи в този нд, а и мнг не съм се интересувала за него. Всички ми казват да подам ама аз неща. Слава богу имам си хубава работа, които харесваммного и поради тази причина, ще дам възможност на друго семейство да се въползва оо тези средства, които и без това са крайно недостатъчни за всички семейства, които се нуждаят от тях. Да тикажа честно мила всички похарчени пари до тук / и тези които ще похарча за в бъдеще/ са най-добрата ми инвестиция. Така че мили мой тук няма да мога да съм ви отполза с моя опит в това отношение. За сега се справям, н ако се наложи ще тегля и кредит, н това няма да ме спре. Пари се изкарват, но времето си минава и аз нямам време да ме уддобряват по административен ред. В крана сметка, решила съм да дам път на семействата, които немогат да си гопозволят. Дори съм решила и друго, но... НЕка видим какво ще стане с мен и моето така желано детенце!
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #574 -: Юни 26, 2009, 10:23:24 am »
Мило Бамзе! Не всеки може да направи такава благородна постъпка! Гордея се с теб! Аз също нямам време за одобрения от фонда (евентуално, ако се наложи. Решила съм, ако сега не стане, Юли още една инсеминация, септеври-четвърта и айде инвитро/ИКСИ. Бързам ли, бързам! За мен инсеминациите са задължителен етап, през който трябва да се мине по пътя за така желаните дечица! Разбира се има хиляди момичета забременели чрез инсеминации (не изключвам и себе си-все още чакам, а и още две ще има). Аз просто от самото начало, когато се разбра за проблема ни (мъжки фактор) знам, че тежка артилерия ще ни трябва! (почти съм сигурна).

Искам близнаци! Ама страшно много ги искам!

Една приятелка ми каза, колко е важно да визуализираш желанията и мечтите си! Та аз по нейн съвет съм си намерила една снимка на страшно сладки близначета и друга на бременна жена, прегърната от симпатичния си мъж и по-голямото им детенце. Закачила съм ги на хладилника и си гледам и им се радвам всеки ден.

А иначе продължавам да чакам без никакви очаквания и симптоми. Най се радвам на това мое спокойствие и увереност, че нещата рано или късно ще се получат! От всичко най-обичам да ми се сбъдват желанията! Пожелавам го и на вас!

Моля, пак да споменете за срещата в неделя! Къде?
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #575 -: Юни 26, 2009, 12:21:15 pm »
Ajena, благодаря ти за милите думи! Надявам се , че никой няма дя ми се обиди ако нещо глупаво съм написала. Вече непомня, какви съм ги дробила и уверявам ви, ако някой се е почувствал засегнат не е умишлено.
Колкото до това да се визуализирет желанията съм съгласна, но до известна степен. Трябва да ги пренасяме върху нас самите, да настроим вътрешното си Аз към желанието си. Да се опитаме да сме спокойни и уверени в себе си, а не в резултата от нашите опити. Така ще избегнем евентуалното разочаровение. Затва, е опитвам да приемам всичко в рамките на нормалното и да живея днес по начин, които ще ми помогне да постигна желанията си утре. Визуализацията е част от нашия живот и от начина ни на мислене. Просто аз съм приела, че няма винаги да е така и че когато детенцето се появи всичко вече ще бъде различно. В тази връзка, след като трябва да извървя тзи път ОК! Това много ми помогна да приема хората с техните проблеми и да съм толерантен човек!
Но границата е многа тънка и всичко кето правим за да сбъднем мечтите си нетрябва да ни отнема цялото съзнание, а сам под съзнанието. Всеки човек си избира начин да сепребори и именно това го прави уникален. Аз избрах да обичам много себеси и така ще мога да дам моята безусловна обич на всички, които влизат в живота ми.
Ние нямаме проблем! Просто при нас нещата ще станат по друг начин и това е нормално! Маршрути много има и ако не се разнобразяват знаете ли колк щеше да е скучно! Трябва да се гордеем с това което прави, защото то ще ни срещне с нашите хлапета! А Аз искам три бъбчета и със сигурност поне една девойка! Много искам да връзвам панделки, джувки, фльонги, да врзвам плитки и най-вече някой да ми каже "мамо"!
На всички вас пжелавам това да ви се сбъдне със същата сила с която го искам и за себе си!  osi_9
*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #576 -: Юни 26, 2009, 13:15:14 pm »
Бамзе, ще те изям! Толкова сладко описваш всичко! Все едно си в влезла в мойта главица, само че аз немога да го напиша токова хубаво и истинско. Много си права, за това колко важно е да обичаме себе си, за толерантноста към хората...

Искам поне веднъж дневно, докато сме в тази темичка да прочитам истините, толкова добре изказани от теб!

Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #577 -: Юни 26, 2009, 21:41:46 pm »
Момичета,утре съм на преглед при Владимиров,но не се разбрахме за час.Знаете ли с какво работно време са в събота,защото ще пътувам от Пловдив
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #578 -: Юни 26, 2009, 22:20:18 pm »
ceci, доколкото знам са поне до 17:00.Ако има хора и до повече.Знам , защото съм чакала няколко Съботи.
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #579 -: Юни 27, 2009, 11:36:52 am »
Момичета, май и аз няма да съм от успелите този месец osi_8.Тази сутрин спряха да ме болят гърдите.Това означава ли, че лелката идва?