Ajena, благодаря ти за милите думи! Надявам се , че никой няма дя ми се обиди ако нещо глупаво съм написала. Вече непомня, какви съм ги дробила и уверявам ви, ако някой се е почувствал засегнат не е умишлено.
Колкото до това да се визуализирет желанията съм съгласна, но до известна степен. Трябва да ги пренасяме върху нас самите, да настроим вътрешното си Аз към желанието си. Да се опитаме да сме спокойни и уверени в себе си, а не в резултата от нашите опити. Така ще избегнем евентуалното разочаровение. Затва, е опитвам да приемам всичко в рамките на нормалното и да живея днес по начин, които ще ми помогне да постигна желанията си утре. Визуализацията е част от нашия живот и от начина ни на мислене. Просто аз съм приела, че няма винаги да е така и че когато детенцето се появи всичко вече ще бъде различно. В тази връзка, след като трябва да извървя тзи път ОК! Това много ми помогна да приема хората с техните проблеми и да съм толерантен човек!
Но границата е многа тънка и всичко кето правим за да сбъднем мечтите си нетрябва да ни отнема цялото съзнание, а сам под съзнанието. Всеки човек си избира начин да сепребори и именно това го прави уникален. Аз избрах да обичам много себеси и така ще мога да дам моята безусловна обич на всички, които влизат в живота ми.
Ние нямаме проблем! Просто при нас нещата ще станат по друг начин и това е нормално! Маршрути много има и ако не се разнобразяват знаете ли колк щеше да е скучно! Трябва да се гордеем с това което прави, защото то ще ни срещне с нашите хлапета! А Аз искам три бъбчета и със сигурност поне една девойка! Много искам да връзвам панделки, джувки, фльонги, да врзвам плитки и най-вече някой да ми каже "мамо"!
На всички вас пжелавам това да ви се сбъдне със същата сила с която го искам и за себе си!