Здравейте дружки!
Напоследък имаме много работа и не мога да влизам много, много, и да знаете, че форума е като наркотик, като не мога да влеза ставам гневна и сприхава, ужас.
Меме, на неспукани фоликули, а, толкова добре ми е познато. не се притеснявай. След като имаш болки, вероятно вече се е спукал, а ако още не е, другиден ще направите повторение. ПОследният път питах док колко преживяват опашатковците и тя каза че до 48 часа, така че не губи надежда. А казваше, че ше се спукат по-рано. Ако искаш направи малко коремни преси. Казват, че помагат. При мен не се получи, ама аз правих само 30-40.
rashi и Овитрела и Прегнила са едно и също - първото го бият подкожно, а второто мусулно. Овитрела е синтетичен продукт. При мен лично фоликулите по се пукат при Прегнила, но предполагам, че причината не е в медикаментите, а случайност.
ceci 75 , съжелявам мила, на унивай, ще дойде и твоето време. Мисля, че няма причина да не те трегледа доктора в събота, аз самата много често ходя тогава, защото не се налага да отсъствам от работа.
bamze, надявах се да се е получило