Здравейте момичета, аз два дни не съм писала, ама гледам, че и вие през уикенда не сте били много, много на компа
.
В събота ми направиха инсето, ха, познайте как, ами отново на неспукани фол, в дясно бяха два по 22 и 20мм, в ляво един 15 мм. След това ходихме до Обрадовския манастир Св. Мина и се помолих на иконата му за нас, почувствах се по-добре. В неделя на село малко релакс и се скъсах да правя коремни преси. Днес отново ходихме да видим положението. Пак се е спукал само един фол от дясно, а другите лутенизират. Пак започва чакането, е дано да има защо.
Раши, дано имаш хубави фоликулчета във сряда.
Меме, кога ще е големия ден?
Бамзе, Цеци, успех момичета и само положителни тестчета, че нали и ние идваме след вас. Не го преживявайте толкова момичета, кажете майната му, каквото е трябвало да стане е станало. Знаете, че няма как да се върнем назад и да променим нещата, а и негативните мисли наистина ни действат пагубно и то само и единствено на на този, който си ги мисли
, гледаме само напред и така, нещата ще се случат рано или късно и трябва да запазваме силите си, за да можем после да се радваме на успеха си.
ДИМ, сега почивай и събирай сили, че следващия опит да е успешния за теб.
Само за протокола, аз съм психолог, ама да знаете, че и мен като "ме хванат ангелите", особено по време на ПМС, мъжът ми се вижда в чудо, вчера каза на майка ми, че иска да ме остави малко при нея, за да си починел от мен