0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #480 -: Юни 16, 2009, 20:37:52 pm »
Ехооо! И аз се включвам! Момичета днес ходих на работа за пръв път от петък... То жега, задръстване, простаци...току що се прибирам и съм изтощена до край. Мисля утре и в четвъртък да отида, няква работа да отметна и после пак да се скатая.

Много ви се радвам!
« Отговор #481 -: Юни 16, 2009, 21:57:25 pm »
Здравейте и от мен.И аз като ajena,първи ден на работа,ама от миналия понеделник,та чак сега.Нямаще такава лудница!Не съм се сетила нито за фоликул,нито за моликул.
  rashi,може би нямяш нужда от стимулации.А и тези лекарства много лошо ми действаха на мен,нерви-щях да убия някой.Споко,дано не стигнеш до фонда!
   ivetod,ще ти стискам палци лигавицата ти да надебелее още малко,иначе откъм фоликули си за завиждане. 
« Отговор #482 -: Юни 17, 2009, 12:40:24 pm »
Меногон се слага подкожно в корема. Много задалбахте в тия инжекции! Докторите си знаят работата. Annie13, не се притеснявай за страничните ефекти. Напълно нормални реакции  имаш. Малко ще си подута, но после ще се радваш на резултата! Приятен ден на всички!

Мерси Bamze! Благодаря на отговорите и на всички други момичета - Радостинка, Марина75,July82,pimi (дано не пропускам някой). Бях малко притеснена, защото не съм в София,където е док. и не знаех дали тия реакции са нормални. Иначе със сигурност страничните ефекти са нищожна пречка по пътя към голямата цел! :)

*
« Отговор #483 -: Юни 17, 2009, 12:45:19 pm »
Хехе, Иветод, супер фоликулчета, браво! :) Жалко, че не сме се познали. Ти къде беше седнала? Аз бях с мъжа ми и стояхме прави до вратата точно (бях там от 9 до към 11). Доста се мотаха с тази пункция вчера и с документите, ама няма как. Димитрова прегледа едно две момичета, които явно бяха там от по-рано, и после ме извикаха мен. Повечето хора чакаха за Владимиров.

Права си Цеци, много зле действат тия лекарства, по-добре без тях :)

Чакаме Меме и Вили да докладват :)

« Отговор #484 -: Юни 17, 2009, 13:22:57 pm »
ivetod, браво за фоликулчетата.Не се притеснявай за лигавицата - и моята беше 5.5 на същия ден, а в деня на инсето беше вече 12.5.
Днес ходих на преглед след инсето, за да видим какво се случва с фоликула, който беше от дясно и не се беше спукал.Уви :(, отново си е 19.5 мм и Димитрова каза, че май няма да го бъде, защотото е пораснал по-късно, та не правихме реинсеминация.От утре съм на утрогестан(вагинално) и започва голямото чакане :lol:
Момичета стискам палци за мен и за вас...този месец всички да сме много щастливи с по едно или две сакчета :grouphug:
*
« Отговор #485 -: Юни 17, 2009, 13:32:39 pm »
Браво, Иве! С какво ги храниш и поиш тези фоликулчета  :wink:
Аз днес на 12-ти ден съм с 2х13мм отляво и 3х12мм отдясно, лигавицата е 6,5. Вдигнаха ми двойно дозата на Мерионала и петък съм на преглед.
Вили, пробвай с коремни преси и секс дали няма да го пукнете, ако не ще чакате резултата от другия. Неусетно да ти мине чакането, да си мнооооого щастлива yahoo_17 след 2 седмици и да си preggo
« Последна редакция: Юни 17, 2009, 13:34:36 pm от Meme »
« Отговор #486 -: Юни 17, 2009, 14:18:19 pm »
meme, браво и ти си отличничка :D Пожелавам ти до два три дни да пораснат повечето от тях.Нали обикновено растат с по 1-2 мм на ден, така че, имат достатъчно време да достигнат необходимите размери.Дано всичко е наред при теб...и да докладваш. :wink:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #487 -: Юни 17, 2009, 15:09:27 pm »
rashi, вярно, че имаше едно момиче чакаше с мъжа си до вратата, не съм сигурна, но може да си била ти, с пола и вързана на опашка коса, ходи да си наливаш вода, е, ако си била ти :D, даже си мислех тогава, че и аз съм жадна ама ме мързи да стана :) Аз бях седнала на средния стол от страната, къдато е стаята стационар и където правят консултациите с ембриолозите. Другият път вече отивам да питам, ако някой ме усъмни да е от форума :)

Meme, пет фоликула, браво бе. Сега остава малко да дръпнат на размери и работата спи :)

ajena, ceci 75 точно така, по-спокойно с работата, няма да се претовармаме, я, сега е лято и когато може трябва да се кръшва за малко почивчица.

Хував ден ви желая сестрички :)
*
« Отговор #488 -: Юни 17, 2009, 16:03:18 pm »
Хихи, точно така Иве, моя милост си видяла. Бях с дълга пола, и на опашка, и наливах вода, че то в тази чакалня е доста задушно ;)) Точно там, където си била, не съм погледнала, ехх :) Нищо, поне другият път като се видим, ще ме познаеш и ще се обадиш :)
Стискам палци Вили, Меме ;)

« Отговор #489 -: Юни 17, 2009, 16:21:37 pm »
Благодаря, Раши :bighug: И аз стискам и се моля да сме повече бременилките този месец.
Всички:rashi,ivetod,Meme,annie13,ajena,ceci 75,Марина75,аз :P и всички останали в тази темичка да преминем успешно в темичката за забременели preggo
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #490 -: Юни 17, 2009, 21:38:02 pm »
Всички:rashi,ivetod,Meme,annie13,ajena,ceci 75,Марина75,аз :P и всички останали в тази темичка да преминем успешно в темичката за забременели preggo[/b]

Е, ха дано, пу, пу,../сори за спама/ :)
*
« Отговор #491 -: Юни 17, 2009, 22:58:08 pm »
Здравейте момичета! Как сте! Мен цял ден ме боли корема и вече се изнервих много! Сега като се прибрах от работа ми поразмина и остана сомо едно гаделичкане и усещането че ще кръвна всеки момент кото преди цикъл. Кажете моля ви нещо мило, че направо ще експлоадирам от нерви. Тия хормони ми разгониха фамилията. Досега се контролирах, ама вече май ме хванаха лудите.... Не е лесна наща! Дано да извадим онзи нужен ни късмет, за да знаем, че най ценните неща независят от нас каквото и да правим! Извинете, ако съм ви пмрачила вечерта! Поздрави и целумки за всички! :bighug:
« Отговор #492 -: Юни 17, 2009, 23:38:19 pm »
bamze, не се депресирай :? Всичко ще е наред, ще видиш!Рано или късно ще ни се усмихне и на нас щастието.Вярно, трябва доста да изтърпим, но съм сигурна, че си заслужава и когато изпитаме радостта, даже ще ни се струва малко , това което сме направили за да са сбъдне мечтата ни.Ще изтърпим и хормони и ходене по лекари и разочарования...но в крайна сметка е важен резултата :bori_020:
Горе главата и се занимавай с нещо, което ти е приятно...пий нещо обезболяващо не се вглеждай и не обръщай внимание дали те понаболява тук и там. :bighug:
*
« Отговор #493 -: Юни 17, 2009, 23:54:42 pm »
благодаря ти Violett!!!
*
« Отговор #494 -: Юни 18, 2009, 14:00:30 pm »
Бамзи, как така ще ти идва, рано е още за ПМС, пък и за съм те планирала за положителен тест този месец!  :goodluck: :cloud9: :babyflips:
*
« Отговор #495 -: Юни 18, 2009, 15:39:21 pm »
Незнам какво ми става мила Meme! На теб много успех ти желая! Кога ти е процедурата?
*
« Отговор #496 -: Юни 18, 2009, 16:02:10 pm »
Благодаря, Бамзи! Утре съм на преглед, ще пуснем и хормони и ще видим кога. Може би инсето ще е в понеделник или вторник. Вече яко ме наблъскаха с хормони, особено с последните 2 двойни Мерионала, потя се, нервя се, ама няма начин.
*
« Отговор #497 -: Юни 18, 2009, 16:05:30 pm »
Успех Meme! Ще се нареди всичко!
« Отговор #498 -: Юни 18, 2009, 16:10:00 pm »
Успех и от мен,meme :blowingdust:
*
« Отговор #499 -: Юни 18, 2009, 16:26:16 pm »
Много сте милички, момичета! Незнам как съм се справяла преди да се засечем тук. Моля се за успеха на всяка една от вас и стискам палци за положителни тестове, всички го заслужавате! :grouphug: