Ее, три дни имахме многто работа и не съм ви чела и сега първо седнах вас да "видя", че съм се затъжила.
rashi, съжелявам за вещицата. И аз съм на същото дередже, вече свършех стимуляцията за четвъртото инсе и след него ще подаваме документи във фонда. Е, дано не се наложи.
Меме, браво, колко много фоликули си отгледала, мисля, че не трябва да се притесняваш, че са много, имаш опит
и знаеш, че като поотраснат, ще се оформи доминантният/-ните, а по-малките няма да играят в "играта". Ех, че обяснение праснах
Violett искрено ти желая успех. Стискам палци.
Leoparda, много е гадно това с фоликурялните кисти, при мен се случи преди два месеца, след стимулация, се спука само един фоликул и в началото на следващия месец док видя кистичката. Много тъпо ми стана, и без това опитваме три години, а от една посещаваме клиниката, пих един месец Малвелон и на следващия преглед нямаше кистата. Толкова много се зарадвах. Сега продължаваме. Така, че не се притеснявай, пий хопченцата и мисли позитивно, че другия месец нямя да я има и ще продължите с опитите.
А аз утре съм на преглед, дано растат фоликулчетата, та да видим дали и кога ще е четвъртото ми инсе.