Гери, съжалявам
Почини си от стимулациите, щом така си решила. Надявам се лятото и разсейването с работа да помогнат нещата да се случат по естествен начин. Дано не стигаш до фонда!
Аз днес бях на преглед 4-ти ден от цикъла имаше 2 фоликула 8 и 9мм (доста рано за мен) почвам от днес Клостила и от 7-ми ден Мерионал, в понеделник - преглед. Говорихме с докторите, че това ще е последната 6-та инсеминация. Владимиров каза, че при някои става от 6-ти път, но се разбрахме, че след нея минаваме към Ин витро.
Хубавото е че д-ра каза, че принципно ставам за матурация, това поне ме успокоява, че ще имам по-голям избор като стигнем на този етап.
Иначе питах за допълнителни изследвания - нямало нужда, при Ин витрото щяло да се види дали от фоликулите излизат качествени яйцеклетки.
Цеци, за кандидатстване към фонда не трябва ли да имаш поне 4 инсеминации? При Владимиров първото инсе принципно е без стимулация, на следващото включват Клостилбегит и нататък ако преценят добавят инжекции.
Ани, аз също не мога да си слагам инжекции, в клиниката ми ги поставят безплатно, а в почивните дни ходя в една клиника до къщи, където има дежурни сестри и срещу 5лв. ми поставят. Във всеки град, където има болница с дежурни можеш да ходиш за инжекцията.
Лято е, радвайте се на хубавото време, момичета! Наслаждавайте се на слънцето, пресните плодове и на секса разбира се
и дано неусетно се сбъднат мечтите ни!
Радостинка, това с кистата е неприятно...
другото е бял кахър. Почивай си и не ни забравяй!