Геритка,
спокойно, 1 фоликул е достатъчен. Има много фактори за успеха. Като чета, че при млади здрави хора по естествен път може да не става бебе 6 мес., какво остава при мен - на 39г. и с мъж с променливо качество на спермата. Явно всичко е Божа работа, лотария или и аз незнам какво. Избрали сме една от най-добрите клиники в България, виждам, че хората се стараят, въпреки натовареността. Чудехме се дали да не опитаме в чужбина, но мисля, че нашите д-ри са на ниво и няма смисъл да даваме пари на чужденците. Трябва малко повече късмет. Иначе съм решила следващия път да говоря с д-ра да направим ако трябва повече изследвания, не че имам идея какви.
Относно температурата - май не е толкова категоричен показател, но стомашните проблеми могат да се окажат
Спокойно дочакай теста, винаги има шанс!
Подкрепям Раши за предоставянето на аргумента
Радостинка, от вчера съм със стиснати палци за твоя тест
Гучи, ти прави ли тест, те болките май не се различават и в двата случая, дано да е този
Добре дошла,
Northerner! Според мен прегнилът вече няма да влияе, но в този сайт пише, че имплантацията на оплоденета яцеклетка при инсе става след 5-11 дни, така че след 11 дни би трябвало кръвният тест да покаже. Желая ти търпение и положителен резултат от теста!