0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #20 -: Май 07, 2009, 21:00:01 pm »
Успех, Topsi!
Стискам ти палци до 2 седмици да видиш 2 чертички  :)
*
« Отговор #21 -: Май 08, 2009, 11:47:20 am »
Здрасти Топси, стискаме палци за теб :)

Хубав ден мацки  :pink_dust_1: :crossfingers:

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #22 -: Май 08, 2009, 12:04:33 pm »
Аз само да кажа, че на 11 ден имам два прилични фоликула в ляво, още два в дясно по-малки, след един ден пак на преглед, за да видим кога ще е инсето. До сега пиех Клостила от 5 до 9 ден, но сега Док ми промени схемата от 4 до 8 ден, да видим какви ще ги измътя  :)
« Последна редакция: Май 08, 2009, 12:06:53 pm от ivetod »
« Отговор #23 -: Май 08, 2009, 13:37:52 pm »
   Успех topsi!
Дано всичко да е наред и да поставиш началото на положителните резултати през този прекрасен месец.
« Отговор #24 -: Май 08, 2009, 14:34:56 pm »
Момичета следя ви от няколко месеца и с голям интерес чета всичко, което коментирате :wink: Ето, че и моя ред дойде да се запиша във вашата темичка.
Днес бях при док, да се разберем какво ще правим, защото най-накрая си изпих противозачатъчните и сега чакам МЦ и ще почвам стимулацията - от трети ден 2х1 Клостилбегит и от пети ден Меногон 75.
Успех на Топси :)  :babyflips:  yahoo_17
Иветод късмет и на теб  :)  yahoo_17
« Последна редакция: Май 08, 2009, 14:36:53 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #25 -: Май 08, 2009, 14:44:10 pm »
Мерси момичета,нека всяка от нас прегърне така жадуваното бебе.Радостинка добре дошла и дано не се задържиш дълго тук,а се преместиш в темичка за мамки.

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #26 -: Май 08, 2009, 15:12:13 pm »
Момичета следя ви от няколко месеца и с голям интерес чета всичко, което коментирате :wink: Ето, че и моя ред дойде да се запиша във вашата темичка.
Днес бях при док, да се разберем какво ще правим, защото най-накрая си изпих противозачатъчните и сега чакам МЦ и ще почвам стимулацията - от трети ден 2х1 Клостилбегит и от пети ден Меногон 75.

Добре дошла, много късмет и то от първия път! :)
*
« Отговор #27 -: Май 08, 2009, 20:53:44 pm »

Успех Радостинка и да ни зарадваш с добри новини!
Къде правиш инсето?Тази схема ми прилича на МД-Варна!
« Отговор #28 -: Май 08, 2009, 21:39:17 pm »
  И аз като прочетох схемата веднага си помислих, че Радостинка ще прави инсето в МД по простата причина, че и аз съм на същата схема.
« Отговор #29 -: Май 08, 2009, 21:56:47 pm »
Не, не е в МД, в Олимед.
Доста се почуди док на каква схема да съм, мислеше първо само за Клостил, но реши да включи и Меногон три ампули, след които иска да ме види и тогава, ще решава как да продължим. Притесняваме поликистозата и това че по принцип имам късно Ову 22-24 ден на МЦ, как ли се отразява това на стимулацията, дали все така ще е късно Овуто и ако е така късно с толкова дълга стимулация какво може да се случи... Абе има неща, които още не ми е много ясно как ще станат, но едва след като се прибрах от док и взеха да ми изникват разни въпроси.
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #30 -: Май 08, 2009, 22:15:41 pm »
Радост,аз също съм с поликистозни яйчници и изобщо не бива да те притеснява ,че стимулацията е по-дълга.Искам да ти кажа,че при единствената ми по-кратка стимулация,не ми се пукнаха фоликулите.Моята стимулация винаги е с Пурегон или Гонал Ф и никога не е била по-малко от 10 дни.Но това е индивидуално,важното е фоликулът да е добре пораснал.

« Отговор #31 -: Май 08, 2009, 23:16:11 pm »
Олеле майко и аз съм с поликистоза и не знам как ще се развият нещата, но времето ще покаже. При мен пък овулацията е малко по-рано - на 13-14 ден и естествено протича много болезнено, та даже и има кървене. Това са моите притеснения. Дали това кървене няма да попречи по някакйв начин на забременяването?Как мислите момичета?
« Отговор #32 -: Май 09, 2009, 12:17:12 pm »
Тини благодаря за укуражителните думи, ще видим какво ще стане, няма смисъл да гадая и да се опитвам сама да си отговарям на въпросите.
July82 ти от къде си купи Меногона? Аз вчера ходих до Марешки и ми казаха, че само с поръчка мога да си набавя. Става за един ден, ако отида сутринта, след обед го имат и се чудя ако решат да ми включат още някоя ампула след прегледа...дали ще намеря, а може да си поръчам цяла опаковка, били пет вътре за всеки случай, но пък ако някъде има редовно защо да давам излишни пари...

*
« Отговор #33 -: Май 09, 2009, 12:40:00 pm »
Радост,Меногон има зад АГ на аптеката на Брегалница 1.Имаше около 3 лв разлика с Марешки,но поне го имат в наличност,пробвай там.

« Отговор #34 -: Май 09, 2009, 13:30:02 pm »
Радост аз си купих Меногона от Санита на Ген. Колев, но взех последните 5 ампули и ще ми трябват още 2. Добре, че ме предупреди, че от сега да си ги поръчам.
*
« Отговор #35 -: Май 10, 2009, 01:16:02 am »
момичета,да попитам малко неудобен въпрос :oops:вие след инсе спите ли с мъжлетата си,или се пазите?

« Отговор #36 -: Май 10, 2009, 02:08:04 am »
Днесд ми дойде - записвам трета неуспешна инсеминация, дори и този път при 3 хубави спукани фоликули и инсеминация точно навреме.
Имам чувсвтото, че съм в задънена улица :sinking: - поне да знаехме причината и да знаем накъде да вървим...? 
« Отговор #37 -: Май 10, 2009, 03:55:10 am »
Здравейте момичета,
Тази вечер прилючи и моята първа неуспешна инсеминация  :balk_145:.  Дойде ми много рано - на 25-тия ден от ПРМ, даже нямаше време за тест (инсето беше на 15-тия ден от ПМР). След като се наревах порядъчно, решихме с мъжа ми да направим втора, може пък тя да е на късмет!?! :crossfingers:  Според вас дали ще можем да  направим още този цикъл? При условие, че ми дойде късно - към 22 часа вечерта, може ли да считам утре за първи ден от ПРМ?  :ask:
За протокола: мъжа ми е с отлична спермограма, аз - с проходими тръби, доказани от цветна снимка и 9-годишен стерилитет.
И на нашата улица ще изгрее слънце!!!

*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #38 -: Май 10, 2009, 12:09:53 pm »
Здравейте мили приятелки  :)
момичета,да попитам малко неудобен въпрос :oops:вие след инсе спите ли с мъжлетата си,или се пазите?
Няма неудобни въпроси, Топси! Ние първите 2 пъти не сме правили секс вечерта след инсето, а третия път (по съвет на доктора) още веднага щом се прибрахме правихме 2 пъти, вечерта 1път и на следващатата сутрин пак. Секса "помагал" за спукване на фоликула. При нас подейства  :wink:

Днесд ми дойде - записвам трета неуспешна инсеминация, дори и този път при 3 хубави спукани фоликули и инсеминация точно навреме.
Имам чувсвтото, че съм в задънена улица :sinking: - поне да знаехме причината и да знаем накъде да вървим...? 
Нали знаеш, че инсеминациите нямат 100% успеваемост, дори всичко да е наред. :bighug: силно и събери сили да продължиш напред! За твое успокоение си мисли само през какво минават момичетата, които имат няколко неуспешни инвитро опита? Разорени са не само психически, но и финансово! Горе главата, ще стане и при вас!

Здравейте момичета,
Тази вечер прилючи и моята първа неуспешна инсеминация  :balk_145:.  Дойде ми много рано - на 25-тия ден от ПРМ, даже нямаше време за тест (инсето беше на 15-тия ден от ПМР). След като се наревах порядъчно, решихме с мъжа ми да направим втора, може пък тя да е на късмет!?! :crossfingers:  Според вас дали ще можем да  направим още този цикъл? При условие, че ми дойде късно - към 22 часа вечерта, може ли да считам утре за първи ден от ПРМ?  :ask:
За протокола: мъжа ми е с отлична спермограма, аз - с проходими тръби, доказани от цветна снимка и 9-годишен стерилитет.
А така, няма да ревете само! Втората инсеминация (в най-лошия третата) дано е успешна! Още този цикъл можете да повторите, ние правихме инсета 3 месеца подред, не сме почивали. :crossfingers: следващото инсе да се овенчае със успех!
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #39 -: Май 10, 2009, 14:23:38 pm »
Здравейте момичета, моята трета, така чакана и отлагана от месеци трета инсеминация се очертава за вторник. Днес трябва сама да си бия Овитрела, ох, и да се надявам фоликулите да се спукат точно на време.
Успех на чакащите, а неуспелите, поплачете си, ще ви олекне и горе главите, продължаваме напред.