Мили приятелки
като пуснах предната тема бях сигурна, че ще има и други момичета, забременели чрез този сравнително лесен начин и сега като теглим чертата се оказа, че през март и април имаме повече
отколкото през предходните месеци, което значи, че тенденцията е към увеличаване на отбора ни
Да знаете, че искренно съм се радвала за всеки ваш успех и от сърце желая да има все повече момичета със сбъднати мечти!
Иска ми се да Ви заразя всичките с бременността си и да Ви кажа, че според мен най-важното е да не се губи надеждата. Но и не бива само за това да мислите! Повярвайте ми, психическото състояние оказва голямо влияние на бебеправенето!
Аз през 3-те години се успокоявах с това, че дететео си избира зодия, дата на раждане, и за това не стана ижведнъж
Всичките ще станем майки, трябва да вярвате силно в това! А до тогава разполагайте с времето си както си искате, ходете навсякъде и се радвайте на свободата, защото след време като ви плачат 2-3 деца вкъщи ще искате да имате няколко свободни дена за почивки, дискотеки, ама не
Успех на всички ви!!!