0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Инсеминации през Май и Юни 2009
« -: Май 03, 2009, 00:09:30 am »
Мили приятелки  :balk_102:
като пуснах предната тема бях сигурна, че ще има и други момичета, забременели чрез този сравнително лесен начин и сега като теглим чертата се оказа, че през март и април имаме повече  preggo отколкото през предходните месеци, което значи, че тенденцията е към увеличаване на отбора ни  :lol:
Да знаете, че искренно съм се радвала за всеки ваш успех и от сърце желая да има все повече момичета със сбъднати мечти!
Иска ми се да Ви заразя всичките с бременността си и да Ви кажа, че според мен най-важното е да не се губи надеждата. Но и не бива само за това да мислите! Повярвайте ми, психическото състояние оказва голямо влияние на бебеправенето!
Аз през 3-те години се успокоявах с това, че дететео си избира зодия, дата на раждане, и за това не стана ижведнъж  :wink:
Всичките ще станем майки, трябва да вярвате силно в това! А до тогава разполагайте с времето си както си искате, ходете навсякъде и се радвайте на свободата, защото след време като ви плачат 2-3 деца вкъщи ще искате да имате няколко свободни дена за почивки, дискотеки, ама не  :lol:
Успех на всички ви!!!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
Re: Инсеминации през Май и Юни 2009
« Отговор #1 -: Май 03, 2009, 12:37:32 pm »
Ето ме, пу първа :), цоп :)
Благодаря ти marteo, за хубавите думи, просто няма какво да кажа, толкова са силни и ме заредиха с опттимизъм и надежда.
Успех на всички чакаци благата вест!
Аз мисля да се възползвам от съвета ти и сега излизаме на разходка.
Сори за спама! :)
*
« Отговор #2 -: Май 03, 2009, 17:06:53 pm »
Хоп,и аз да се отчета-на 1 май си имах 3 фоликулчета по 11-12мм,утре сам пак при док да видим дали си растат,ама аз нещо покрай тоз 1май си пийнах малко ракийка и бира и сега малко се притеснявам дали не сам ги повредила,но утре ще разберем.Чао за сега и успех на всички!

*

kari 79

« Отговор #3 -: Май 03, 2009, 21:23:26 pm »
Здравейте и от мен. Днес за първи път се усмихнах от топлите думи на Marteo. Шести ден от инсеминацията,но настроението ми е под нулата.Не зная как се справяте с напрежението,но на мен ми е много тъжно(и аз не знам защо) :(

Желая успех на всички и нека този месец да задминем предните!!!
*
« Отговор #4 -: Май 04, 2009, 15:24:48 pm »
Да ни  е честита новата тема и само  :bfp:!Аз от три дни се тормозех,че нещо не е наред,но днес видяхме,че бебчо е добре :DРасте според седмиците,има пулсации,дано все така продължаваме!

*
« Отговор #5 -: Май 04, 2009, 18:17:56 pm »
Здравейте,прегледа мина-фоликучетата ми пораснали до 16мм и доки каза че сам почти готова,на 7 май инсе.Дано всичко да е наред,че малко се притеснявам от спермограмата.Успех на всички,ооо и кари79 усмихвай се по често,че иначе и бебчо ще бъде тъжен! :)

*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #6 -: Май 04, 2009, 20:28:08 pm »
Aз ще взема да ви се скарам на вас: хем искате деца, хем когато вероятността да станат е най-голяма вие леееко прецаквате нещата. Няма как бебето да е добре когато майката е притеснена, тъжна и т.н. Още повече, че сега и времето предразполага към разходки и добро настроение.
Кари ти не си ли чувала за смехотерапия? Много действа, особено ако се прилага редовно  :lol:
А ти Тинче още повече трябва да се вземеш в ръце и да не се вкарваш в никакви филми. Сега се формира нервната система на бебо, да не би да искаш някво неврозно и ревливо да излезе?
Целувам ви и чакам добри новини :bighug:
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
« Отговор #7 -: Май 06, 2009, 16:00:29 pm »
   Здравейте, момичета и честит празник

И аз от този месец съм във вашия отбор. Вчера бях на преглед при д-р Капка Атанасова в Майчин дом - Варна и от днес започвам терапия с Клостилбегит 50 мг, а от утре и с инжекции Меногон 75 единици. В понеделник 11 май съм отново на преглед и се надявам нещата да са ОК. Не съм много обнадеждена, но ще направя всичко, което се изисква от мен за да се получи малкото човече. А и цигарите спрях, което ме изнервя допълнително.
   Хубаво ми е, че имам с кого да споделя болежките си и се моля от този месец нататък да имаме само хубави резултати.
    :bighug:
*
« Отговор #8 -: Май 07, 2009, 12:36:01 pm »
Здравейте момичета :)

На мен ми закъснява вече с пет дни. Направих два теста Престо, малко преди и на датата на очакваната М. И двата бяха отрицателни. Тъй като инсето/овулацията ми беше малко по-късно този месец, още имам някаква надежда. Но с тези отрицателни тестове незнам, много ми е гадно! По-вероятно е да е някоя киста. Дали е възможно да закъснява от Утрогестана?

Усмивки

*
« Отговор #9 -: Май 07, 2009, 12:42:41 pm »
ето ме и мен и в тази темичка :lol:И на мен ми подействаха добре думичките на Мартео-една усмивка и надежда пак се появиха!
Раши,защо не опиташ с друг тест,т.е.друга марка?Стискам силно палци  ,за една добра новина :bighug:

Успех и много силички и позитивни мисли на всички!
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #10 -: Май 07, 2009, 12:46:13 pm »
rashi, защо не си направиш още един тест?
Погледнах графиката ти, и мисля, че си избързала с предните тестове - направила си ги на 10 и 12 ден от инсето, което си е раничко.
Пробвай с още един! И дано да ти е късметлийски!!! :goodluck:
*
« Отговор #11 -: Май 07, 2009, 12:55:23 pm »
Благодаря за съветите Дим, Туин :)

Определено избързах с тестовете - ма нали уж Престо е за отчитане на ранна бременност, та реших да ги правя. Мисля ако не дойде до утре, да направя още едно тестче. Ако пък вземе, че не се появи лелката до събота, другата седмица отивам на доктор.

Герита, Меме, какво става с вас? Дано ни зарадвате скоро с ++ :))))
« Последна редакция: Май 07, 2009, 12:57:28 pm от rashi »

*
« Отговор #12 -: Май 07, 2009, 15:04:25 pm »
Здравейте, момичета!
На мен ми дойде с гръм и трясък по празниците, с много болки и много кръв, не помня да ме е боляло толкова. Вече го преживях, така или иначе цикълът ми беше доста странен...
И сега нов месец - нов късмет :) Днес бях при д-р Владимиров, предписа ми Clostilbegit от 5-9 ден и 4 инжекции Мерионал от 8-11ден.
Matreo, благодаря за новата темичка! Мислех си за теб и разчитах ти да я  откриеш :)
Rashi, пробвай със Шуър чек, казват, че са най-добрите. Стискам палци!
*
« Отговор #13 -: Май 07, 2009, 15:54:19 pm »
Ех, мила Меме, съжалявам много, че ти е дошло. Но, нищо, не се отчайвай, но месец, нов късмет :)Ще видиш, че следващия път ще стане :)  :pink_dust_1: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #14 -: Май 07, 2009, 16:37:30 pm »
Здравейте сладурки,
Аз вчера ( 13 ден) правих Шуър чек и беше отрицателен. За кратко се бяха появили едни симптоми около 7-10 ден като чувствителност и подуване на гърдите, неприязън към миризми, непоносимост към кафе бира и вино, но всичко изчезна преди 2 дни и снощи за именния си ден удавих мъката си в половин бутилка бяло вино  :coke: :balk_146:.Преди 3-4 дни получих и силни болки в кръста и двата яйчника, които при мен са сигурен знак за провал след което симптомите ми изчезнаха. Спрях утрогестана от вчера и сега чакам до неделя лелката - в понеделник ще съм пак при Владимиров.
Rashi, като ти гледам графиката двете сме на един хал:( Само да ти кажа, на мен миналия месец не ми дойде докато не спрях утрогестана - той удължава цикъла и поддържа температурата висока.  Напук на тестовете обаче ще се надваме до последния момент... така че стискам палци за Чудо! :goodluck:
*
« Отговор #15 -: Май 07, 2009, 16:45:43 pm »
На мен ми дойде с гръм и трясък по празниците, с много болки и много кръв, не помня да ме е боляло толкова....така или иначе цикълът ми беше доста странен...

При мен беше същото - не помня някога да ме е боляло така. Направо едва дишах от болка, а по принцип цикъла ми е славнително кратък и безболезнен.
Някой има ли представа на какво би могло да се дължи това?
*
« Отговор #16 -: Май 07, 2009, 16:47:30 pm »
Хехе, Геритка :)

Мерси за информацията.  Аз нямам никакви симптоми. Иначе спрях Утрогестана вчера, така че ще чакам тези дни да видим ще дойде ли. Аз също мисля да ида при Владимиров в понеделник. А дотогава стискам палци за чудо и при двете ни :)  :bighug:

Тези дни и аз си пийвах по малко биричка да ти кажа :)

*
« Отговор #17 -: Май 07, 2009, 16:48:39 pm »
На мен ми дойде с гръм и трясък по празниците, с много болки и много кръв, не помня да ме е боляло толкова....така или иначе цикълът ми беше доста странен...

При мен беше същото - не помня някога да ме е боляло така. Направо едва дишах от болка, а по принцип цикъла ми е славнително кратък и безболезнен.
Някой има ли представа на какво би могло да се дължи това?

Туинка, да не си пукнала някой задържан фоликул и затова да те е боляло.

*
« Отговор #18 -: Май 07, 2009, 17:01:13 pm »
Нямам представа! Уж се бяха спукали всичките...
*
« Отговор #19 -: Май 07, 2009, 20:28:14 pm »
здравейте и моето инсе мина днес,вече остава голямото чакане!Успех на всички!