0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пак за фолиевата киселина
« Отговор #40 -: Март 31, 2006, 17:00:40 pm »
Не пали! Отвратително е! Но внимателно чети какво пише в листовката!Трябва да проявиш силна воля и да не си позволяваш да запалиш цигара след като приключиш курса с Табекса.
Когато го вземах имах много силна, непрекъсната болка в областта около черния дроб.Като спрях да пия Табекс и изчезна.
Успех с отказването на цигарите!!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #41 -: Март 31, 2006, 17:06:27 pm »
Абе то аз дето съм непушачка от нерви ми се допушва на моменти, пък не знам пушачките как сте. Успех в отказването на цигарите на всички :) Аз ви пожелавам в най-скоро време положителен тест  :bfp: - тогава с кеф ще ги спрете :)

« Отговор #42 -: Март 31, 2006, 18:08:57 pm »
Цитат на: soceress
При мен нямаше странични ефекти, освен ако не се брои това че много ми се пиеше вода, ама страшно много, постоянно бях жадна.

Това не е от Табекса, а от самото отказване ;)
« Отговор #43 -: Април 03, 2006, 00:08:58 am »
Присъединявам се в отбора на момичетата който пият фолиева киселина. Пия ги вече втори ден и не мисля да ги спирам въобще. Благодаря за съвета :balk_602:

*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #44 -: Април 03, 2006, 00:13:27 am »
И аз запо4нах да  пия Фолацид-4 ден...хубаво нещо е туй профилактиката,ей.....
« Отговор #45 -: Април 06, 2006, 11:31:39 am »
И аз да взема да се включа по въпроса за фолиевата - откакто я пия цял ден съм като унесена и зверски ми се спи  :?

Някой да е наблюдавал такова нещо при себе си???

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #46 -: Април 06, 2006, 11:53:02 am »
Българска ли е? Каква марка точно? Имах такива проблеми, че и по-зле - бях разсеяна, забравях си мисъбта по средата, но откакто пия НЕОФОЛИК    всичко е наред, поне засега!
« Отговор #47 -: Април 06, 2006, 12:12:51 pm »
сисич, пия Фолацид... и аз незнам...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #48 -: Април 06, 2006, 12:19:17 pm »
Рали,
аз пия същата, но нямам такива странични ефекти.  Сигурна ли си, че е от фолиевата?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #49 -: Април 06, 2006, 12:29:19 pm »
Съветвам те да я смениш и да се наблюдаваш!
*

kareliya

• 542
« Отговор #50 -: Април 06, 2006, 21:24:22 pm »
Между другото,сега като про4етох за страни4ните ефекти забелязах,4е след като пия таблетка Фолацид се обаждат болките в стомаха/аз съм с гастрит/.Дали това също не е някаква реакция?!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #51 -: Април 07, 2006, 02:40:16 am »
пила съм без прекъсване близо 2 години Неофолик - е па как не усетих нищо...
човек може да го заболи корем и без да пие витамини - тогава на какво ще припише болките?!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #52 -: Април 07, 2006, 06:48:20 am »
Здравейте момичета.И аз пия  ФОЛАЦИД.По принцип всяка пролет и есен ми се обажда гастрита при смяна на сезоните без причина почва да ме боли.Така че Карелия мисля че твоя гастрит е по същия начин а не е от фолиева.Също има и пролетна умора и много хора са унесени и отпаднали.Ралли пат мисля че и при теб е така !По принцип фолиевата няма странични ефекти и действа благоприятно за организма. :lol:  :lol:  :lol:
*

kareliya

• 542
« Отговор #53 -: Април 07, 2006, 08:19:23 am »
Съгласна съм Ади,май наистина си внушавам  :roll:
« Отговор #54 -: Април 07, 2006, 09:04:49 am »
Абе не е пролетната умора - ям яко мултивитамини, плодове и зеленчуци, ходя на разходки на слънце... И преди да почна фолиевата не усещах такова нещо...

Абе може би нещо организма ми да е по-слаб тази година, или пък да привиква... ще видим :lol:

« Отговор #55 -: Април 07, 2006, 09:05:21 am »
Ама и аз какви ги пиша - "ям мултивитамини" :oops:

« Отговор #56 -: Април 07, 2006, 09:36:07 am »
rally_pat, не си единствената, която казва, че не й понася фолиева киселина. Разрови се тук из форума, трябва да има още поне една тема за това. Просто не помня, какво правиха в този случай, дали продължаваха да я пият момичетата фолиевата киселина, или какво.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #57 -: Април 07, 2006, 09:44:28 am »
В този случай можеш да замениш фолацида с неофолик и да вземаш таблетките вечер. Така ще избегнеш дневната сънливост.  :D
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #58 -: Април 07, 2006, 10:36:41 am »
Според мен не би трябвало фолиевата да има странични ефекти.Чудно.Но...всеки луд с номера си.Аз си купих, пих, пих и...като нищо не стана се изнервих и спрях.Ама ще я започна отново.Чела съм много, че помага за укрепването на косата/мой болен проблем/, така че ако не друго, то поне да си подхраня "гривата" :)
Който наблюдава странични ефекти би трябвало да засили храните от които да си я набавя директно.
« Отговор #59 -: Април 07, 2006, 12:03:27 pm »
Защо не пробваш с мултивитамини? Чувала съм, че има такива, в които има фолиева киселина и то 0,400 мг., точно колкото трябва да пием.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!