0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

предлагам на всички , които се интересуват книга с полезна информация за забременяване и прочее. книгата е на английски обаче. започнала съм да я превеждам, но е доста дълга, а не разполагам с много свободно време. стигнала съм само до 5-та страница, а цялата книга е около 40/във mword формат/ ще я пращам само на e-mail, защото по принцип книгата е с авторско право и се плаща. знам, че е леко нелегално, но  пък ако помогна дори и на един човек, мисля че си заслужава. пишете ми на e-mail: galya44@abv.bg
Забележка: ще се радвам ако някое от момичетата успее да направи превод на тази книга и ми го изпрати. обещавам да я разпространявам на колкото се може повече хора.
« Последна редакция: Април 29, 2009, 15:11:47 pm от galya77 »

А би ли казала как се казва книгата и кой е автора? Тук много момичета говорят английски.
И все пак си мисля че каквото и да пише неможе да замести консултация със специалист  :) , вече има толкова информация по въпроса, че чак става объркващо понякога  :wink:

информация за книгата има на този саит:
http://www.tipsgettingpregnant.com/pregnancy1.html

мисля, че има отговори на доста въпроси, които съм виждала момичета да задават тук. все пак никой не карам да я чете ако не иска, нито пари ще вземам за това.

Благодаря за линка и разбира се който се интересува ще я прочете  :D
Много е мило това че си правиш труда да я преведеш  :D

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
прегледах линка, но това ми прилича на силно комерсиална аматьорска литература...
ако имаш излишно време - превеждай, но аз не бих се хванала.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Като цяли съм за тази книго,но няма смисъл някой да сяда да я превежда като гугала си има преводачка и може да си я преведе всеки за секунди.Аз лично си превеждам там и е мн лесно и одобно.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Никак не си падам по американска литература тип "психологически тактики и самопомощ". От анонса на книгата останах с впечатление, че информацията е доста повърхносттна, за да помогне на хора със репродуктивни проблеми.Все пак сигурно все още, а и винаги ще има хора, които да питат какво е базална температура и каква поза е най-подходяща за зачеване, та ня тах може да им е от полза.
Поправете ме, но същата информация я има в този сайт и не виждам смисъл да се превежда книгата.

честно казано не очаквах подобни реакции. може и да е комерсиално, но пък поправете ме и мен ако греша, КОЙ ДОКТОР НЕ Е КОМЕРСИАЛЕН, аз лично не познавам такъв, а за съжаление съм се срещала с доста/не само гинеколози и т.н/ естествено, че една книга неможе да помогне на хора със серизни репродуктивни проблеми, но повече информация никога не е излишна. почти всички лекари, на които съм попадала например "с ченгел им вадиш думите", често ми се е налагало да влизам и в различни форуми да търся отговори на въпросите си, но и много често отговорите дори си противоречат. след като прочетох тази книга, лично на мен ми станаха ясни доста неща. сигурна съм че тук в този форум има момичета, които от ходене по мъките са станали по-големи специалисти и от собствените си лекари, но е пълно и с такива, които едва сега започват да се сблъскват с техните проблеми. на тях поне може да им спестим ровенето в нета за много неща

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
но е пълно и с такива, които едва сега започват да се сблъскват с техните проблеми. на тях поне може да им спестим ровенето в нета за много неща

да, galya77 - пълно е и затова сме направили този сайт. ако искаш да помагаш - намери нещо стойностно, преведи го и веднага ще го качим на сайта. аз лично имам една разкошна книга на един индийски лекар по стерилитет, която наистина е като учебник от А до Я за пътя към зачеването и освен това е безплатна за разпространение - докторът изрично  я е дал за сваляне от сайта си. превела съм първа глава и дотам си остана - все нямам време. ако искаш - да ти я пратя да я преведеш и ще я качим на сайта. от такова нещо винаги има полза.
аз не критикувам ни най-малко желанието ти да помогнеш, но си избрала неподходяща литература, просто...

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

прати ми я. ще се постарая да намеря време

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Jam, би ли пуснала линк , за да разгледаме и тази книга. На мен лично би ми било интересно. Ако искаш може на лични - ако считаш, че не е редно да е публично :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.