0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Добър гинеколог в Бургас
« Отговор #20 -: Януари 27, 2012, 20:51:24 pm »
За фоликулометрия д-р Мърмърова е много добра и дори и да не можеш после пак да я посетиш в същия кабинет, когато тя не работи, тогава работи д-р Гамишев! Така че, все ще има кой да те погледне! А и ще е хубаво да си направиш графика на Базалната Температура, като мериш температурата и попълваш всеки ден. При спад на температурата отиваш на фоликулометрия и слагаш сърчица в графиката. Може да ти помогнат и тестовете за овулация.  Но, д-р Мърмърова е много добра, от половин година ходя само при нея. Ако сериозно възнамеряваш да правиш опити от сега ти препоръчвам да се обадиш да си запазиш час в някоя клиника по репродуктивна медицина в София: Клиника "Малинов", Клиника "Щерев", Клиниката на д-р Владимиров или други, но от сега, защото часове дават едва за другата година! Така че, докато ти дойде времето за часа в София ще си събрала доста инфо вече от фоликулометрията, графиката на БТ и някое друго изследване. Поне ще знаеш до тогава нещо и ще правиш по-точни опити за бебче. Общо взето е това според мен!...
« Последна редакция: Януари 27, 2012, 21:00:49 pm от rosefromstars »
« Отговор #21 -: Май 09, 2014, 18:57:17 pm »
Здравейте!!искам да попитам за д-р Нина Добрева и д-р Мърмарова  какво Ви е мнението? Насочиха ме към тези две гинеколожки за проследяване на бремеността ми.
*
« Отговор #22 -: Май 10, 2014, 09:10:48 am »
Чувам добри отзиви за д-р Минчев /може и да греша в името/ от МБАЛ Дева Мария. Тойе от Стара Загора. На горните имена не бих се доверил напълно.....
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #23 -: Май 10, 2014, 09:56:27 am »
Аз си следя бременността по ЗК прид-р Гамишев, а на частно ходя при д-р Минчев от Дева Мария.
За съжаление когато трябваше да се запиша по ЗК, имаше грипна епидемия и Девата не записваха пациенти и се записах при Гамишев. Смятам да раждам в Дева Мария при д-р Минчев и д-р Згурова (неонатолог е). Така съм се разбрала с тях.
« Отговор #24 -: Май 10, 2014, 10:27:47 am »
аз ходя на частно при д-р Мрърмарова и д-р Гамишев, но ми откриха проблем-полип ,който е около 1 см. и ми казаха ,че ще ме наблюдават ако нарастне над 2 см. може да се наложи кюртаж.Тъй като нямат свободни бройки по ЗК ме пратиха при Добрева.Не съм ходила при нея все още- във вторник ще е.Но четох някои обезпокоителни неща за нея.Д-р Минчев само в Дева Мария ли преглежда? Значи мога да ходя при даден гинеколог за изследвания по ЗК и в същото време на частно при друг също да ми следи бремеността и проблема.Нещо не съм много наясно с тези неща.
*
« Отговор #25 -: Май 10, 2014, 12:35:40 pm »
Защо да не можеш, д-р Минчев и в Света София преглежда, но аз предпочитам да ходя когато е на смяна в Дева Мария. Д-р Гамишев ми пуска всички изследвания по ЗК, винаги е бил на разположение ако ми трябва съвет. Д-р Минчев също. Аз ходя и при доц. Балев във Варна за ФМ.
Просто си избери лекар, прецени дали ти харесва и се чувстваш комфортно.
« Отговор #26 -: Май 10, 2014, 15:40:34 pm »
Записах си час при д-р Минчев за вторник-13.05 в Дева Мария.Прочетох доста хубави неща за него по форумите и ще видя след като ме прегледа какво ще ми каже за проблема и как протича бремеността ми-трето мнение. :) И в същото време ще продължа да ходя при Мърмарова и Гамишев да чуя и тяхното мнение.Много съм неподготвена по отношение на изследвания и какви точно трябва да си правя и кои покрива  ЗК. Имам запазен час и при д-р Добрева, но я проучих и има доста обезпокоителни неща за нея и мисля да пропусна прегледа при нея.