0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър гинеколог в Бургас
« -: Април 28, 2009, 23:13:36 pm »
Привет момичета.Искам да ви помоля,ако някоя от вас има проблем със забременяването и ходи при свестен лекар-в Бургас,моля да ме посъветва при кого да отида.Ще ви бъда много благодарна за услугата,защото незнам към кого да се насоча.Малко са свестните лекари,пък и като не знаеш къде да отидеш,още по-мъчително е.Благодаря ви.
Re: Добър гинеколог в Бургас
« Отговор #1 -: Април 28, 2009, 23:20:12 pm »
Специалисти при проблемно забременяване /или стерилитет/ няма в Бургас.  Добър гинеколог е доктор Георгиев - завеждащ Родилното отделение в МБАЛ-Бургас.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #2 -: Април 28, 2009, 23:38:51 pm »
Както ти е писала Дани22, в Бургас няма специалисти по стерилитет.Добър гинеколог е д-р Мариана Мърмарова.Аз ходя при нея между клиниките.Тя си знае възможностите, не се надценява и ако не може да ти помогне, ще те насочи към специалист, няма да се мъчи да те лекува и да експериментира.Смея да твърдя, че добре си разбира от работата.Поне базовите изследвания ще те насочи да направиш.Телефона и е -0889 809 310.Кабинета и се намира на Ул.Републиканска., в кооперацията, където е лаборатория Лина.
За д-р Георгиев също съм чувала, че е добър, но нямам лични впечатления.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #3 -: Април 29, 2009, 14:20:31 pm »
Благодаря ви все пак момичета.Всъщност не става въпрос за мен ,а за моя братовчетка,която живее в Царево и няма възможност да ходи чак в София.Поне ще направи една консултация с тези лекари,пък както тя си прецени.Благодаря ви .
*
« Отговор #4 -: Април 29, 2009, 15:40:14 pm »
donika79 , твоята близка може да се консултира безплатно с най-добрите лекари по репродуктивна медицина на ДРЗ Бургас на 06.06.2009г.
Ето повече информация:

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=916&Itemid=31

*
« Отговор #5 -: Май 06, 2009, 03:35:30 am »
Благодаря ви все пак момичета.Всъщност не става въпрос за мен ,а за моя братовчетка,която живее в Царево и няма възможност да ходи чак в София.Поне ще направи една консултация с тези лекари,пък както тя си прецени.Благодаря ви .
Мила , съжалявам ,но в Бургас доктори няма ! Ако има възможност да отиде до Варна....
*
« Отговор #6 -: Май 06, 2009, 03:37:19 am »

За д-р Георгиев също съм чувала, че е добър, но нямам лични впечатления.
а моите лични впечатления са отрицателни! Надценява възможностите си  и областта на познанията си!
« Отговор #7 -: Май 09, 2009, 15:29:06 pm »
Благодаря ви за отговорите.Ще оставя на нея да прецени,какво да предприеме за в бъдеще.Като ще се ходи,поне да се ходи при читав лекар.
« Отговор #8 -: Декември 10, 2010, 11:49:36 am »
за жалост в Бургас няма добри специалисти, Гамишев и Скочва са едни от прехвалените гинеколози, но по мое лично наблюдение - само на думи. При Гамишев утидох просто за профилактика, когато реших да започна с опитите за бебе, погледна ме на видеозон, после нприятния ръчен преглед и слд 10 мин. и 45 лв. заключи, че абсолютно нищо ми няма  :D. При Скочева утидох след 18- дневно закъснения, тя е специалист в леченито на стерилитета ......, С видеозон и сумата от 40 лв. заключи, че или съм брменна или просто обикновенно закъснени на МЦ, дължащо се на стрес и климатични особености  :lol: - лелееее сега като се сетя - ей на това му казвам диагноза, както и да е да не раздувам темата още .... почти при всички гинеколози съм ходила и май засега съм доволна от Калчва - 056/840808, записваа те от ссега за след 1 месец  :(, но поне наистина е добра, ако става въпрос за кисти, течения, ранички ...и въоще проблеми при жените.    :oops: :oops: :oops: станах доста дълга, но дано поне съм полезна на някой
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #9 -: Декември 10, 2010, 15:52:42 pm »
В Бургас няма лекари, които да разбират от стерилитет. Калчева е просто един гинеколог със скъпа апаратура. Не че е лоша, но е далеч от специалист по стерилитет. За Скочева за пръв път чувам да лекува безплодие 8O Представям си как точно го прави..
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #10 -: Декември 10, 2010, 16:17:04 pm »
ЕЕЕЕЕЕЕ, Сиксче, малка си, бе душо!
Скочева навремето завеждаше кабинет по стерилитет в Окръжна. А как го прави ли - ами като "гадателите" бре  :wink: Ако не е това - ще е другото  :lol: После дойде Ганчев  :wink:
Скочева ми е "любимката" на мене - загуби ми толкова години, че.......... Айде да е жива и здрава, ама си е сбъркала професията!

И всъщност темата е от май месец миналата година  :lol:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #11 -: Декември 10, 2010, 21:22:22 pm »
Хахах, абе аз иронично го казах, бе :lol: Така гадателската и мен ме е диагностицирала една бургаска лекарка, сега е завеждаща родилното в Дева Мария.....
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #12 -: Април 05, 2011, 00:11:19 am »
Хайде мамчета не спирайте да давате мнения за бургаските лекари.Всяко мнение било то положително или отрицателно ще е от полза за нас ,които сега тръгваме по трънливия път. Ако има някоя която е била при Вълкадинова моля да сподели впечатление. Помогнете на мен и на другите като мен  osi_1
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #13 -: Април 05, 2011, 02:03:28 am »
Е какви мнения да даваме? Нали казахме, че в Бургас няма гинеколози, специалисти по стерилитет. Това е положението и не вярвам скоро да се промени. Ако търсиш читав гинеколог, който си разбира от работата, няма да експериментира с теб и става за първични изследвания и следене на ову, ти препоръчвам д-р Мърмарова. Тя е гинекологът, на когото имам доверие и в Бургас ходя само при нея. Имаше тук тема конкретно за нея, там има и координати.
Но пак казвам, тя не е репродуктивен специалист. За тази цел се посещава клиника по стерилитет, каквато в Бургас няма :wink:
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #14 -: Април 05, 2011, 02:07:48 am »
Хайде мамчета не спирайте да давате мнения за бургаските лекари.Всяко мнение било то положително или отрицателно ще е от полза за нас ,които сега тръгваме по трънливия път. Ако има някоя която е била при Вълкадинова моля да сподели впечатление. Помогнете на мен и на другите като мен  osi_1
Виж тук: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=34197.msg811861#msg811861
За съжаление, мнение не мога да споделя, но ако нямаш възможност да пътуваш, може би и това е вариант.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #15 -: Април 05, 2011, 02:11:13 am »
О,да, този кабинет го бях забравила. Може да идеш там, наистина, поне ще ти кажат с какво да започнеш.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #16 -: Май 24, 2011, 11:16:30 am »
Според мен добър гинеколог в Бс е Калчева / препоръчвана е от софийските специалисти/, Гамишев и Бояджиев /последните двама работят в Девата/
Благодаря ти Господи!
Благодаря д-р Ганева!
« Отговор #17 -: Юни 14, 2011, 16:31:38 pm »
И аз подкрепям момичетата писали по-горе , че специалист по стерилитет в Б-с няма.Аз посещавах Ин-витро клиника във Варна,благодарение на специалистите там имам прекрасно момченце на 8 месеца.
За Вълкадинова - когато бях бременна първия път - тя рече и отсече - мъртъв плод..което беше далеч от истината.
Мърмърова - за мен груба и не толкова компетентна /това си е мое мнение/
За сега съм доволна от Гамишев /при него родих и сина си/
*
« Отговор #18 -: Юни 14, 2011, 20:23:30 pm »
Аз съм доволна от д-р Ганчев. Следи ме преди стимулацията, консултираше се по всяко време с д-р Савова от клиника Щерев където правя опитите. Сега когато имах проблеми ми направи необходимите изследвания и д-р Савова след разговор с него ми назначи лечението. Не е специалист по репродуктивна медицина, но и не си надценява въможностите. А и мен така ме устройва, прегледи и изследвания по здравна каса и консултация с лекуващият ми лекар в София по телефона. Все пак и двамата са лекари и знаят как да си предат информацията.
« Отговор #19 -: Януари 25, 2012, 21:49:27 pm »
Темата в доста стара,но за да не пускам нова,ще пиша тук.Знам,че няма добри лекари в Бургас,но ми се налага да направя поне още една фоликулометрия.Моля да ме насочите към лекар.Бях при д-р Мърмарова,но тя ще е на работа до 17 февруари и ако ми дойде по-късно няма да мога да отида пак при нея.Препоръки за лекар при който да отида и да ми минат поне първичния и вторичния по здравната каса,а другите да си ги заплатя.
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 21:52:41 pm от butterfly »