Мдаааа, наистина са кофти условията на 6 ет.Аз се изумих, че дори в реанимация няма бутони, за да извикаш някого, а сестрите не знам къде седят.Докато лежах в реанимацията, там беше и момичето от моята стая, кето оперираха преди мен.Милата, ставаше и много лошо, повръщаше й се, а беше с коремна операция и абсурд да се надигне.Виках като луда някой да дойде, а току що бях излязла от упойка, никой не ме чу.Добре че момичето имаше телефон при себе си /явно майка й го беше занесла/, че се обадих на мъжа ми/който си беше в Бургас/, да звънне на сестра ми, че не й знам номера наизуст, която ме чакаше в стаята ми, за да прати сестра при нас 8OКошмар.
Относно придружителя - аз нямах този късмет.Понеже мъжа ми беше на работа и не можа да дойде с мен, за да ме прибере вечерта,сестра ми дойде с мен.Попитах старшата дали може да остане при мен вечерта, но отговора беше, че това не е хотел, а болница и че лапарото не било тежка операция и не ми трябвало придружител....поне ми го каза любезно, не ми се развика.Сестра ми си намери хотел.Обаче по някое време, старшата пристига и ми вика - "ами аз питах за сестра ти и ми казаха, че ако си плати 35 лв, може да остане"
За справка - престоя на ден на мен ми струваше 4,50 лв
, а в стаята ми имаше 3 легла, двете празни.