Ето ме и мен!
Мили момичета страшно много ви благодаря за подкрепата и за това,че сте мислили за мен във вчерашният стресов ден.
Първото и най-важното нещо е ,че операцията мина много добре.Диагнозата ми е :Неактивни ендометриозни лезии по перитонеума на лявата широка връзка и плика везикоутерина.Ендометриоза на перитонеума-минимална степен.
Доктор Александров обаче е категоричен ,че това абсолютно не е причина да не забременявам.Каза ,че ендометриозните петънца са толкова миниатюрни ,че просто и дума не може да става за стерилитет в случая!
Левият ми яйчник бил леко се срастнал за тръбата,но и това не било никакъв проблем.Всичко ми било в перфектно състояние и каза да не бързам с ин витро.Каза да си продължаваме по естествен път и каза,че
трябва да стане.
Иначе мен ме оперираха чак към 14.30 в 15.15 успях да си отворя очите в реанимация вече.Оставиха ме да преспя в болницата ,защото ми ставаше лошо като се поизправя и започвах да повръщам.Повърнах 4-5 пъти и вече към 19 часа си бях супер.Даже си ми дойде една приятелка на гости и си поприказвахме около час .
Още същата вечер започнах да щъкам .Днес ме изписаха към 10.30 от болницата и досега ходих из улиците
.Болката е точно като мускулна треска на корема.Направиха ми 2 дупки.Тази която е ниско долу от лявата страна е супер мъничка.
Най-гадното от цялата работа май беше X-prep-a
.... и една хлебарка която видях да се разхожда върху съседното легло рано сутринта като си отворих очите,ама и това се преживява
.Сега ще вляза да си взема душче,че цялата съм оранжева от йода с който ме намазаха до коленете.И ми е много скучно сама вкъщи,а всички са на работа и не знам дали ще мога да си уредя компания за тази вечер
,ама какво да се прави .
И Александров е срахотен!!!Много му благодаря за вниманието и чувството за хумор,въпреки че беше много натоварено при него.