Перошинка, моето лапаро там беше на 14.04.09.- преди 2 седмици.Посещението ми при док, когато взехме решение за лапаро беше на 04.03.09., още тогава се записах в списъка.Сравнително бързо ми дойде реда.Наистина не фиксират дни и часове.Може би като има свободни часове доки, защото е доста зает.Аз лично се обаждах всяка седмица да питам, Ани не се сърди че досаждаме.Но може да ти се бадят в последния момент.Както стана при мен - в неделя се обаждам за пореден път да питам, но Ани ми казва, че още не знаят, но до края на месеца ще стане.В понеделник в 15:30 тя ми се обажда и ме пита дали мога във вторник в 8:30 да съм в болницата 8OАз съм от Бургас и успях да реагирам бързо.но ако някой е от по-далече..не знам.Тя ме попита дали мога, предполагам, че ако не можех, щеше да ми предложи друг ден, който да не е след месеци.Не мисля, че може да отанеш за есента, щом си номер 12.Имай готовност по всяко време
Не знам колко лапаро правят месечно, но мисля, че не са много.Не е като в обикновенна болница, с график на операциите.Поне така си мисля, ако греша, моля да ме поправят момичетата.
За пръв път ли ще правиш лапаро?Ако имаш и други въпроси, питай, мила, насреща съм!На мен ми беше втора