Здравейте,момичета!Мина лапароскопията и сега ви пиша,за да дам отчет.Какво да ви кажа със сигурност не беше едно от най-приятните ми изживявания,но не е и толкова страшно.Няма да се впускам в подробности как е минало всичко по-важен е резултата.В крайна сметка са премахнали само дясната тръба,защото е била с един огромен хидросалпингс.Лявата е била добра и са я оставили и са и направили малка пластика.В такъв случай доктора ми каза,че имам някакъв шанс и за естествено забременяване.Не мога да ви кажа как се чувствах като ми каза това.Излязох от кабинета и очите ми се пълнеха със сълзи.Това е първия доктор,който ми казва,че нещата може да станат по естествен начин.Още съм развълнувана.В момента пиша и сълзите ми пак напират.Не знам как да изразя благодарността си и възхищението си от д-р Александров и целия екип на АГ-Варна.Ето,че за по-малко от месец вече имам реални резултати и се вижда светлина в тунела.Добре,че Господ ми помогна да намеря верния път иначе в софийската клиника щяхме да правим ин витро до дупка и естествено,в това положение което бях резултатът щеше да е все отрицателен.Естествено искам да отбележа и колко много ми помогна Форума където намирам ценни съвети и много приятелки.По този повод искам да благодаря на едно много добро варненско момиче-elina0102,която ми се обади вечерта в болницата,за да ме попита как съм и имам ли нужда от нещо.Съжалявам,че не можахме да се запознаем,но и това ще стане някога.Благодаря ти Ели стискам ти палци всичко да мине добре и при теб.Господ ще възнагради добрината ти.В трудни моменти можеш да разчиташ изцяло на мен.Благодаря много и на другата си добра приятелка,която открих тук-moni76.Благодаря ти много moni76 за съветите,които ми даваше и че ми отговаряше на въпросите,с които ти досаждах.Пожелавам ти най-сладкото бебче на света!На me4kata няма какво да и казвам тя си знае колко много я обичам и че не мога без нея.Благодаря много на всички момичета от Форума,които ме подкрепиха!Обичам ви момичета и скорошни успехи!