Момичета, изтичат ни двете години откакто сме вписани в регистрите на 06.06.2009 година, оказа се, че имаме съвсем малко време да набавим всички необходими неща, а за капак на всичко и социалният ни е напуснал и сега ще ни назначават нов!!! Днес звънях до РДСП и ми казаха, че били ни изпратили писмо с предложение за подновяване на документите още март месец, а ние такова не сме получавали!!! Бихте ли ми помогнали малко, че съм позабравила стъпките!!! Искат ми засега:
1. свидетелство за съдимост(тук всичко е ок нямам питанки)
2.удостоверение от общината, че не сме лишавани от родителски права(и тук всичко ми е ясно)
3.НСС(ясно ми е)
4.психодиспансер(знам къде е, но трябваше ли там да отидем с медицински и откъде се вземаха, и да попълват в тях, и печат да слагат или как беше???)
5. туб диспансер(пак не ми е много ясно, кои дни се ходеше, къде се попълва резултатът от там???)
6. личен лекар( не само заключения на изследванията, а дали има данни за наследствени заболявания)
7. спин и васерман(ако се сещате някъде, където бихме могли да ги направим безплатно, ще ми е от голяма полза)
8. бележка за доходите за шест месеца назад(това също ми е ясно)!!!
Засега това ми искат, а като отидем там с всички документи ще пуснем молба свободен текст, че имаме желание за удължаване на вписването ни в регистрите за още две години и после ще видим какво още ще искат!!!
Оф, стана много дълго ама се оказа, че за две години съм позабравила кое къде се правеше, а и времето малко ни притиска, та затова пускам нова тема!!! Надявам се да бъда също така полезна с тази тема на някой, на който също се налага да извърви пътя повторно!!!
Благодаря!!!