White, wassilena, tzvetenze, честито! Много се радвам за вас момичета и ви желая безпроблемни бременности!
Цветенце, на моите деца разликата е 2г и 4 дни и борда на Lascal ми беше безценна помощ след раждането, когато след секциото не трябваше и да вдигам тежко. Сега вече Юлия по-рядко се качва, но все още го закачам на количката когато излизам и с двете. Монтирането е твърде лесно. Оказа се много усточив на минаване през банкети и дупки. Освен това Юлия държи да бута количката ама не може още. Ама като се качи на платформата вече вижда добре къде кара и вече бута много добре.
Поне за сега ми се връзва на тая глупост.
Иначе за сега аз съм в чуденка дали Айка ще се разболее от рубеола. Братовчед и се разболя преди 3 дни, а на Великден бяхме заедно. Аз имам антитела и още я кърмя, но не знам дали това ще помогне. Надявам се, че ваксината ще опази Юлия. Иде ми да кажа нещо по адрес на бургаските болници, ама хайде да спазваме добрия тон. Племеника ми е със силно ограничени контакти, но преди 2-3 седмици се наложи да прекара една нощ в интензивно отделение и явно заразата е оттам, защото следващите 3-4 дни е бил в самостоятелна стая.