White, честито за прекрасната лентичка, толкова се радвам за теб, лека бременност и здраво бебенце след 7-8м.
И при нас е весело, кака Деси донесе един "наакан" вирус от градината, та три дни боледува и преживява само на вода и чай, та сега вече 4-5 дни не мога да я прехраня. Яде през 2 часа и то такива количества дето и аз не мога да погълна
Но по интересното е че и баба й се зарази, че и аз закачих малко, ама минах без разстройство
Иначе и аз като мармотче мога да се похваля че от седмица имам едно доста по-послушно дете в къщи, пак е изключително палава и ако не я следя ще направи 6 бели за 32 секунди, но поне има признаци на чуваемост какво й говоря
А Ели е една малка душичка, когато няма колики е ангелче, лежи си, бута си играчките, озърта се, абе бебе мечта, ама пусти колики много я мъчат. 16 вида капки пробвахме и все тая
Цвети, и аз да кажа за количката, Деси я изгледах баш зимата с комбинирана количка Чико СТ 2, която е с пълно легнало положение и човал, сега и Ели возя в нея. Не мисля че имаш нужда от зимен кош или нещо подобно. Можеш да си купиш на джордани мисля бяха има универсални човали за колички, струваха 40 лв., навремето и една пелена на бебето има такива, които са с цип и копчета, перфектни са.