Сладки мои страхотно сте се забавлявали днес
garga аз също съм на мнение, че всяко зло е за добро- може пък въобще да не ти се наложи да правиш ЦС в крайна сметка
deska_meska стискам палци за ЦС да мине бързичко, да не се налага много да чакаш, а резултатът да е най-хубавият
Надеж много хубаво звучи тази разходка до Сицилия- сигурна съм, че ще си изкарате страхотно и да се забавлявате на воля
malvina82 успех на прегледа -дано лекарката ти вдъхне доверие и да си разбира от работата
А с това за ягодите паднах от смях- значи аз както ям ягоди само когато им е сезона, че и тогава рядко, 100% ще имам момче -за щастие на мъжо
anizi милички много хубаво да си изкараш празниците и да си починеш добре
Маринка75 уфф аман то тия противозачатъчни- много ти станаха вече
Дано другия път като отидеш при доки да ти каже, че няма да пиеш вече и да започвате процедурата
fibo ейй излови ме значи, че нищо не докладвам, но то няма и какво, а и ми е неудобно да занимавам всички с моите съмнения, преди да се е произнесъл доктор по тях
Доки каза 6м. да си бебеправим без да правя каквито и да е изследвания и следвам заръката
Е днес си пуснах Пролактин и щитовидните хормони- добре са, но за всеки случай ще се консултирам с ендокринолог, че предния път Пролактина беше много висок, сега е в норма, но на горната граница и ми се иска да получа по-компетентно мнение. Иначе чакам лелята с пълна сила- даже я усещам вече
Благодаря ти мила
Ох че дълго стана извинете ме
Луци, Мелодийке и всички останали да се отчитате редовно да не зачезвате
Rashi имаш ей това от мен
Обичам ви всички