0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
стойности на ЧХГ
« -: Април 24, 2009, 17:38:24 pm »
аз пак имам проблем!
омръзна ми вече  :(
бременна съм. калкулатора на календара на сайта ми показва 5 седмици и 0 дни.
първа дата на последна менструация - 20.03.2009, трябваше да ми дойде на 19.04.2009 - цикъла ми е 30 дни (средно)
на 21.04.2009 правих кръвен тест - стойностите са 330.04 (0-8 реф.)
днес, на 24.04.2009 резултата е 814.23
аз ли съм прекалено шашната, или наистина е така, незнам. от вчера имам кафяво зацапване. док ми каза да отида в понеделник (още е рано да се види каквото и да било).
в калкулатора за ЧХГ ми се получава, че хормона ми се удвоява на 36.9 часа, като заложих 2 дни между тестовете.
много объркано пиша, но извинявайте.
моля Ви се, кажете ми правилно ли е сметнато, или трябваше на заложа 3 дни!
и какво означава това бързо удвояване на ЧХГ, че не можах да прочета никъде
благодаря
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
Re: стойности на ЧХГ
« Отговор #1 -: Април 24, 2009, 18:04:51 pm »
Според  мен всичко е наред. Правилно си заложила, правилно смята и стойността не се удвоява нито мн. бързо, нито мн. бавно. С първата бременност през 48 часа удвояването ми беше сметнато от калкулатор на 36.8 часа. Но зацапването изисква консултация ии лекарства!
Честито! :lol:

*
« Отговор #2 -: Април 24, 2009, 18:10:58 pm »
ЧХГ-то тие супер  :D Това увеличаване може да означава и двуплодна бременност  :wink: Кървенето може да е от недостатъчно жълто тяло и задължително преглед от лекар, за да ти изпише прогестеронов препарат (аз минах през същото).
Успех и здраво бебче / бебчета по Коледа!
*

big_eyes

• 432
« Отговор #3 -: Април 24, 2009, 18:35:36 pm »
БЛАГОДАРЯ ВИ много момичета  :bighug:
направо щях да умра. случва ми се за 2-ри път, 1-я за съжаление го изгубих 3 дни след като разбрах, че съм бременна и сега като прокървих, ме хвана шубето пак, а и тия резултати като видях.... още повече
via, аз мисля че е рано за честитка, в понеделник като отида на док, ще стане ясно
вчера като се чух с него, каза нищо да не пия
стискайте ми палци, моля Ви. искам си бебчето

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #4 -: Април 28, 2009, 01:20:53 am »
big_eyes , какво стана днес при лекаря? Всичко наред ли е?
*

big_eyes

• 432
« Отговор #5 -: Април 28, 2009, 01:29:56 am »
ами, аз, всъщност ходих по спешност в събота, защото имах  болки и кървене и се притеснявах от извънматочна, но бебчето си е в матката. изписаха ми лекарства и се надявам, вярвам, че всичко ще се оправи!
Хубав-Рошав
*
« Отговор #6 -: Април 28, 2009, 13:26:19 pm »
Всичко ти е наред, споко.
Моето ЧХГ се удвоява на 26 ч., при това с едно бебе. :D
Леки и безоблачни месеци до срещата.
Пази се много.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери