0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Здравейте момичета,днес сутринта отново се появи леко зацапване което много ме притеснява.Преди малко направих отново тест и видях две силно изразени чертички :) ,но това зацапване направо ме побърква.Говорих с лекаря си и той каза че още е рано да ме гледа на узи,защото като ме гледа във вторник нищо не се виждаше.Аз имам една извънматочна бременност преди 4 години и много се притеснявам да не е пак същото защото и тогава имах такова зацапване но много тъмно кафяво.Питах го дали трябва да пия нещо за задържане и той каза че от тези хапчета(Утрогестан май каза)няма почти никъкав ефект.Така ли започва спонтанният аборт със зацапване?
*
nataly_kirova
о мила, дано да си е съвсем истинска бременност! С цялото си сърце ти го желая!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
EEEE спонтанен аборт веднага! Няма да е :) Сигурно си уплашена, ама доколкото съм чела тука има и други момичета със зацапване, които си имат бременност, че и бебета, а имам и една приятелак, която е прокървила, а сега има бебе на година и три месеца. Няма да се стягаш предварително, може пък и да стане работата и аз бях песимист, ама вече съм оптимист :) Хайде успех, стискам палци :)
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
При кой лекар кодиш Нати? Нещо по изказванията ми се струва че не е учил достатъчно за тази професия. А на въпроса ти това зацапване може да е от много неща. При доста момичета има такова зацапване в началото на бременноста в дните на евентуалния цикъл (цветна бременност), за извънматочната ти знаеш щом си минала по този път, а за абортите при всеки е различно може да започне със зацапване, но може и изведнъж да тръгне кървене. Кой ден от закъснението ти е? Отиди и при друг лекар все пак. Не се отчайвай предварително и не се плаши предварително. Аз също съм с една извънматочна и след това с един доказан и един недоказан спонтанен аборт. Така че това че си имала една извънматочна не само по себе си критерий че ще има втора такава. Отиди при друг лекар за да те погледне на видеозон отново. Успех миличка!!!  :balk_21:  :grouphug2:  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Nataly*

• 2785
Благодаря ви за бързите отговори момичета :)
Сега ще се опитам да се успокоя и ще изчакам до понеделник както каза док.Рано е за узи днес ми е 41 ден ,а на на 38-ят ден ходих и нищо не се видя.
*

Starlet

• 1937
Натали с колко дни ти закъснява цикъла неразбрах? Предполагам че не е с 41 дена!?
*

Nataly*

• 2785
9 дни  ми е закъснението Starlet.Средно цикъла ми е 31-32 дни
*

Starlet

• 1937
Цитат на: nataly_kirova
9 дни  ми е закъснението Starlet.Средно цикъла ми е 31-32 дни

Ако е добър лекарят който те гледа може да види плодно сакче и при 7 дневно закъснение. Но всичко е до лекарят. Изчакай още 2-3 дни и пак тичай на доктор. Успех мила! Дано всичко е наред!  :balk_21:
*

Nataly*

• 2785
Благодаря ви.Стискайте ми палци всичко да е наред.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Стискаме ти:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
Стискаме силно и чакаме още в понеделник да ни кажеш добра новина! :D
Цитат на: rally_g
Стискаме ти:)

И аз се присъединявам:) Много, много!
*
Стискам палци.Все пак размисли за още едно мнение.
Късмет

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Натали, стискам палци миличка дано всичко е наред. Успех
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.
*
И аз ти стискам палци, но не едно не ми е ясно, защо при положение, че вече имаш една извънматочна бременост, сега имаш зацапране, подхождаш толкова безотговорно. Най-правилното нещо е да пуснеш два кръвни теста през ден, за да се види как нараства хормона щом на УЗИ още не се вижда нищо.
Пожелавам ти всичко да е наред и това са единствените проблеми за цялата ти бременост, но моят съвет е недей да чакаш.
Натали стискам ти палци всичко да се развие добре. Ама ти си инато магаре, така и не си направи кръвен тест. Сега поне отиди при още някой доктор да те види на узи.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Късмет и от мен и не се притеснявай предварително! Опитай се да се успокоиш и знай, че ние всички ти желаем най-доброто и стискаме палци!
А, забравих да кажа, че тези дни говорих с една позната и ми каза, че при втората си бременност не мислела, че е бременна, понеже си имала повече от кафяво зацапване, направо течение, но се оказало бебе, накрая! Ако, това може да те успокои малко!
*
Натали, и аз като всички останали стискам палци, но някак си не ми харесва това изказване на доктора за утрогестана. Като "нямало полза" от него, защо толкова го прилагат колегите му? И не е ли по-добре да ти го предпише поне за всеки случай, отколкото да стои и да чака какво ще се случи?! Нещо не я разбирам тази работа аз.

И аз стискам палци и дано всичко да е наред.
На мен ми закъснява с 5 дена и правих тест на 1-вия ден като излезе много бледа 2-ра чертичка,след това пак правих тест и беше -.Сега се чудя какво да правя,тук няма къде да си направя кръвен тест,а за доктор е рано.Това чакане направо ме побърква.