0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета, знам, че не е тук мястото, но в момента съм адски, адски щастлива, и макар че поводът няма общо с темата тук, някак си ми се иска да ви предам част от настроението ми! Момичета, вече съм магистър!!!!!! Днес мина защитата ми и се чувствам супер! А и навън е толкова хубаво пролетно време, че още по-голяма еуфория ме обзема.Пожелавам на всички, които по някакъв начин сме се разочаровали този месец (специално имам предвид Pissa, защото тя беше съпричастна на тревогите ми и сега и двете пак имаме М), следващия да сме още по-борбени и да се зарадваме много скоро с щъркел:) А на Натали Кирова стискам палци от сърце да е станало бебчето!
Цитат на: seasmilebgМомичета, знам, че не е тук мястото, но в момента съм адски, адски щастлива, и макар че поводът няма общо с темата тук, някак си ми се иска да ви предам част от настроението ми! Момичета, вече съм магистър!!!!!! Днес мина защитата ми и се чувствам супер! А и навън е толкова хубаво пролетно време, че още по-голяма еуфория ме обзема.Пожелавам на всички, които по някакъв начин сме се разочаровали този месец (специално имам предвид Pissa, защото тя беше съпричастна на тревогите ми и сега и двете пак имаме М), следващия да сме още по-борбени и да се зарадваме много скоро с щъркел:) А на Натали Кирова стискам палци от сърце да е станало бебчето!Честито дипломиране на мен тепърва ми предстои. Надявам се скоро време да ти честитим и едно хубаво бебче. Успех
Честито и от мен seasmilebg Ta момичета днес отидох направо на лекар той каза че имам хубава дебела лигавица и 2.7см жълто тяло но още е рано да се види плоден сак,защото овулацията ми била малко късна на 18-тия ден и сега още не се знаело колко ми е закъснението.Няма да правя кръвен тест ще изчакам пък каквото стане.
Nataly, гледам температурата ти още е висока....Вчера като беше при Д-ра той не каза ли нещо обнадеждаващо? Докога каза да чакаш преди пак да отидеш при него?Защо не те изпрати на кръвен тест? Той има ли представа какво е да чакаш....???Обади ми се като има резултат.Днес изпратих Тути при друг лекар специалист по Варикоцеле.Той каза,че Варикоцелето му е в съвсем начална фаза и в никакъв случай в момента не се налага операция.По-скоро отклонението в хормоните са причината според него...Да ти кажа писна ми от мислещи и недействащи Д-ри!Както и да е. Ще се чуем.Целувки.Пази ми племенника............
Миличка температурата ми е едва 37 вече и това ме навява на мисълта че сигурно ще ми дойде
little_rabbit,правих два уринни теста до сега и двата бяха отрицателни