0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Поздравлвния и от мен и пожелавам на всички с пролетното настроение и много добри вести в скоро време!
Благодаря за поздравленията!:) И на вас много порлетно настроение!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Честито и от мен seasmilebg :)
Ta момичета днес отидох направо на лекар той каза че имам хубава дебела лигавица и 2.7см жълто тяло но още е рано да се види плоден сак,защото овулацията ми била малко късна на 18-тия ден и сега още не се знаело колко ми е закъснението.Няма да правя кръвен тест ще изчакам пък каквото стане.
Натали, определено си бременна! Пази се и чакаме потвърждението от лекаря!!!
*
Цитат на: seasmilebg
Момичета, знам, че не е тук мястото, но в момента съм адски, адски щастлива, и макар че поводът няма общо с темата тук, някак си ми се иска да ви предам част от настроението ми! Момичета, вече съм магистър!!!!!! Днес мина защитата ми и се чувствам супер! А и навън е толкова хубаво пролетно време, че още по-голяма еуфория ме обзема.

Пожелавам на всички, които по някакъв начин сме се разочаровали този месец (специално имам предвид Pissa, защото тя беше съпричастна на тревогите ми и сега и двете пак имаме М), следващия да сме още по-борбени и да се зарадваме много скоро с щъркел:) А на Натали Кирова стискам палци от сърце да е станало бебчето!

Честито дипломиране на мен тепърва ми предстои. Надявам се скоро време да ти честитим и едно хубаво бебче. Успех  :balk_602:
Цитат на: gucci
Цитат на: seasmilebg
Момичета, знам, че не е тук мястото, но в момента съм адски, адски щастлива, и макар че поводът няма общо с темата тук, някак си ми се иска да ви предам част от настроението ми! Момичета, вече съм магистър!!!!!! Днес мина защитата ми и се чувствам супер! А и навън е толкова хубаво пролетно време, че още по-голяма еуфория ме обзема.

Пожелавам на всички, които по някакъв начин сме се разочаровали този месец (специално имам предвид Pissa, защото тя беше съпричастна на тревогите ми и сега и двете пак имаме М), следващия да сме още по-борбени и да се зарадваме много скоро с щъркел:) А на Натали Кирова стискам палци от сърце да е станало бебчето!

Честито дипломиране на мен тепърва ми предстои. Надявам се скоро време да ти честитим и едно хубаво бебче. Успех  :balk_602:

Това ще е най-хубавата ми честтика, за бебе! Ами дано да е скоро, че сега както съм свободна и имам много време, само за бебета си мисля:) И на теб успех и в двете направления!
Цитат на: nataly_kirova
Честито и от мен seasmilebg :)
Ta момичета днес отидох направо на лекар той каза че имам хубава дебела лигавица и 2.7см жълто тяло но още е рано да се види плоден сак,защото овулацията ми била малко късна на 18-тия ден и сега още не се знаело колко ми е закъснението.Няма да правя кръвен тест ще изчакам пък каквото стане.

Натали, макар че много не разбирам от лигавици и подобни показатели, ще се доверя на мнението на по-опитните момичета тук, и ще се присъединя към тях и ще стискам много, много палци!
*

Margaritka

• *
  • 17
  • Не искам много - искам две.....
Nataly, гледам температурата ти още е висока....Вчера като беше при Д-ра той не каза ли нещо обнадеждаващо? Докога каза да чакаш преди пак да отидеш при него?Защо не те изпрати на кръвен тест? Той има ли представа какво е да чакаш....???Обади ми се като има резултат.Днес изпратих Тути при друг лекар специалист по Варикоцеле.Той каза,че Варикоцелето му е в съвсем начална фаза и в никакъв случай в момента не се налага операция.По-скоро отклонението в хормоните са причината според него...Да ти кажа писна ми от мислещи и недействащи Д-ри!Както и да е. Ще се чуем.Целувки.Пази ми племенника............ :D
*

Nataly*

• 2785
Цитат на: Tuty_Rainova
Nataly, гледам температурата ти още е висока....Вчера като беше при Д-ра той не каза ли нещо обнадеждаващо? Докога каза да чакаш преди пак да отидеш при него?Защо не те изпрати на кръвен тест? Той има ли представа какво е да чакаш....???Обади ми се като има резултат.Днес изпратих Тути при друг лекар специалист по Варикоцеле.Той каза,че Варикоцелето му е в съвсем начална фаза и в никакъв случай в момента не се налага операция.По-скоро отклонението в хормоните са причината според него...Да ти кажа писна ми от мислещи и недействащи Д-ри!Както и да е. Ще се чуем.Целувки.Пази ми племенника............ :D

Миличка температурата ми е едва 37 вече и това ме навява на мисълта че сигурно ще ми дойде :(
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Sdravei, Nati! Kakvo stava s teb, mila. Pritesniavam se. Stranno mi e kak se rasvivat nechtata pri teb, no.......stiskam palzisilnoooo. Pichi mi kakvoa stava i badi optimist, ako sega ne stane, chte stane drugia pat.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Натали, вместо да висиш джуки да беше си направила един кръвен тест - щеше да се знае има ли бебе. Стискам ти палци да има.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...

Миличка температурата ми е едва 37 вече и това ме навява на мисълта че сигурно ще ми дойде :(

Температурата ти е идеална. Още е в третата фаза,не е паднала по-ниско.По графика всичко е наред. Какво стана със зацапването? Какво каза лекарят за това, не ти ли изписа нещо?
Хайде прави кръвен тест, какво толкова те е страх. Нали и без това си мислиш , че ще ти дойде, е най-много да си бременна.
Аз мисля че си. Стискам палци за това.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
nataly_kirova,
направи едно кръвно тестче, така ми се иска днес да прочета добрата новина. Направо ти се възхищавам на спокойствието!
*

Nataly*

• 2785
Здравейте на всички :)
Знам че един кръвен тест би решил нещата но аз съм рещила да чакам(въпреки че търпението не е присъщо за Водолеите).
Денис зацапването беше само онзи ден и от тогава нишо,казах на док но той каза да не се притеснявам за това щом са били няколко капки  и е спряло.
Благодаря ви на всички,виждам 4е следите графиката ми и ако има нещо ново ще ви пиша. :)
*
nataly_kirova,
стискаме ти палци!
Натали, лекарят е видял жълто тяло, температурата ти е идеална - пак ти казвам - БРЕМЕННА СИ! Направи поне уринен тест, момичетата заслужават да чуят хубава новина.
*

Nataly*

• 2785
little_rabbit,правих два уринни теста до сега и двата бяха отрицателни(виж ги на графиката ако те интересува кои дни са били защото аз не ги помня точно).Доктора каза че още е рано и може да не са ме хванали защото овулацията ми е малко късно на 18-тия ден и не се знаело колко ми е закъснението.Решила съм да не правя кръвен тест така че ще чакам и ако след няколко дни не ми е дошъл М ще направя още един уринен тест.
Натали, видях ти графиката, видях и отрицателните тестове. Нещо с тях ме съмнява - ами ако са менте ;)

Купи си Clear view или в краен случай Sure Check.

Ето една идея къде има първия тест:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=75_119&products_id=1043

Втория го има навсякъде, но е китайски :lol:
*
little_rabbit,правих два уринни теста до сега и двата бяха отрицателни

При първата ми бременност имах 4 отрицателни теста. Вече имах закъснение около 12-13 дена и пак.... Направих кръвен тест и се оказа, че съм бременна. Така, че споко - шанс има :D
*

Margaritka

• *
  • 17
  • Не искам много - искам две.....
Съгласна съм с Зайчето.Нали ти казах за отрицателният ми тест , когато бях бременна, а аз вече повръщах...Не помня добре ,но мисля беше 2-ри месец.