0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Дано Денис,дано :)
Непрекъснато мисля за това,но този отрицателен тест преди два дни малко ме обезкуражава и затова ще изчакам още малко и ще направя още един и дано този път да видя двете чертички.Това чакане просто ме побърква дано само да си заслужава.
Благодаря ти за подкрепата :)
nataly_kirova, как издържаш само незнам. С тази графика и това закъснение мисля, че можеш да отидеш да си пуснеш един кръвен тест за бременност. Той няма как да излъже. Стискам ти палци.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Цитат на: nesto
На мен също ми падна в деня, в който трябваше да ми дойде, даже отиде под 37 - 36.8, но после пак се качи. А това, че те болят зверски гърдите, не те ли навява на мисълта, че може да е точно за хубаво? :P

Благодаря за подкрепата, но БТ продължава да пада и вече знам, че не е от евентуална бременност. По-скоро има някакъв проблем - ако до 2-3 дни не ми дойде, ще ходя на лекар
Момичета, както предполагах, дойде ми:(:(. Реших все пак да ви пиша, да знаете как се развиват нещата...Въпреки че много се надявах бебето да е станало, но, уви. Е, идва следващ месец, значи и нов анадежда, нали:) УСпех на всички, които продължават с опитите:)
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Съжалявам. Но ще продължаваме да се борим заедно :D
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
Цитат на: seasmilebg
Момичета, както предполагах, дойде ми:(:(. Реших все пак да ви пиша, да знаете как се развиват нещата...Въпреки че много се надявах бебето да е станало, но, уви. Е, идва следващ месец, значи и нов анадежда, нали:) УСпех на всички, които продължават с опитите:)

Здравей , seasmilebg.Съжалявам , че и при теб нещата са се развили по този начин :balk_144: .Миналата седмица  двете заедно си стискахме палци, но УВИ - не ни било писано.На мен ми дойде още в събота/25.03 /Не ви информирах веднага , щото ми беше адски кофти.Сега ще си почина малко и щом гостенката си отиде , започва нова битка.Благата вест ни  подмина, но ако сме загубили БИТКАТА , незначи че ще загубим ВОЙНАТА.Желая ти много много позитивни мисли този месец и  :goodluck: Дано следващият месец имаме с какво да се похвалим. :crossfingers:
*

Nataly*

• 2785
Съжалявам че нещата са се стекли по този начин при вас :( И май както е тръгнало и аз ще ви правя компания,защото имам леко зацапване и днес пак направих тест-отново отрицателен нямам никаква представа защо тогава БТ ми е още висока?Уморих се вече все нещо да не е наред.И да прави сте за надеждата,но след нея поне при мен идва новото разочарование...
*
Здравей nataly_kirova! Не мислиш ли че зацапването може да е поради дрега причина.Чела съм че когато зародиша се закрепва вътре в матката  е възможно да се получи леко зацапване.:crossfingers: това да е причината при теб.Все пак БТ е още над 37 , а вече ти е 37 ден.Аз на твое място бих отишла на лекар.Може пък при теб чудото да е станало.Не се отказавй предварително.Желая ти късмет.Пиши как се развиват нещата.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Цитат на: nataly_kirova
Съжалявам че нещата са се стекли по този начин при вас :( И май както е тръгнало и аз ще ви правя компания,защото имам леко зацапване и днес пак направих тест-отново отрицателен нямам никаква представа защо тогава БТ ми е още висока?Уморих се вече все нещо да не е наред.И да прави сте за надеждата,но след нея поне при мен идва новото разочарование...

Направи кръвен тест, бе човек??!!.
Аз не издържам да чакам, а ти как издържаш незнам.
А и лекото зацапване нищо незначи.По добре отиди на лекар.Ако трябва ще ти изпишат нещо за задържане (имам предвид зацапването,може да е от нисък прогестерон,въпреки че графиката ти е много добра).
Всяка сутрин поглеждам първо твоята графика.
Всичко ще е наред ,не се притеснявай.
Графиката ти е страхотна.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
nataly_kirova, какво става? Гледам ти графиката - не ти е дошло още. Реши ли се да правиш кръвен тест или какво, ще чакаш?!

*

Nataly*

• 2785
Здравей wassi,от сутринта се опитвам да се свържа с моя док но не става за да го питам кръвен тест ли да правя или да отида да ме види той на узи-то?Ти как мислиш какво да направя?
Макар че ако ти е правилно засечена овулацията, днес ти е 20-и ден от тогава, но въпреки всичко май е раничко за узи - незнам, може и да се види нещо.
Абе мен какво ме питаш, аз съм винаги ЗА кръвен тест! Фен съм им.

*
Натали,
нищо не пречи да направиш един кръвен тест, а после да отидеш и на лекар. Но кръвният тест става готов за два часа и ще ти даде отговор дали има бременност. На твое място не бих се чудила...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
И аз съм за кръвният тест.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Кръвен тест, цената му е 13лв., поне на мен толкова ми взеха и резултатът беше готов за 1 час, за съжаление, при мен беше -, но си мисля, че при теб, с тази графика, бебчо е на път:))))
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Nataly*

• 2785
Май ще ми се наложи да чакам защото няма да мога да изляза от работа за  да направя теста.Благодаря ви за бързите отговори :)
*
Цитат на: nataly_kirova
Май ще ми се наложи да чакам защото няма да мога да изляза от работа за  да направя теста.Благодаря ви за бързите отговори :)

Натали... графиката ти изглежда Перфектно....
ама айде... ще позачакам с честитките... нека първо да го каже доктора.

При мен се беше видяло на 33ден от началото на цикъла една малка точица. Би  трябвало и при теб да се види вече нещо,  при положение че е добър ултразвука. Все пак си 38ми ден. Щом нямаш време за кр.тест, върви направо утре на преглед.

И стискам палци да се похвалиш с хубава новина. :crossfingers:  :babyboy:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

Момичета, знам, че не е тук мястото, но в момента съм адски, адски щастлива, и макар че поводът няма общо с темата тук, някак си ми се иска да ви предам част от настроението ми! Момичета, вече съм магистър!!!!!! Днес мина защитата ми и се чувствам супер! А и навън е толкова хубаво пролетно време, че още по-голяма еуфория ме обзема.

Пожелавам на всички, които по някакъв начин сме се разочаровали този месец (специално имам предвид Pissa, защото тя беше съпричастна на тревогите ми и сега и двете пак имаме М), следващия да сме още по-борбени и да се зарадваме много скоро с щъркел:) А на Натали Кирова стискам палци от сърце да е станало бебчето!
Цитат на: seasmilebg
Момичета, знам, че не е тук мястото, ...

Ами тези неща се пишат в седмичната тема в подфорум На чашка кафе и халба бира.
Иначе...ЧЕСТИТО

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Честито и от мен seasmilebg!!!