0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Натали, Нинка, много съжалявам за случилото се. Пожелавам ви скорошно възстановяване и никога повече да не ви се случва. Успех:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Дай боже да не се случва, ама баба казва - "що е на глава писано, на камик не оди". Квото има да се препати ще го минеме и ще си дондуркаме след това :)
*
Цитат на: nataly_kirova
Здравейте момичета,
за съжаление няма да имам бебе :(
сутринта ме изписаха от Майчин дом след спонтанен аборт и ми направиха абразио.Чакам резултатите в петък и сега мразя целият свят.
Успех на всички вас.

Оооооо.......Съжалявам, момичета ! :balk_153: Защо този свят е толкова несправедлив? :BangHead: Така се надявах да ни зарадваш, Натали Знам ,че сега ти е много криво(защото и аз така се чувствах)Нямам думи да те утеша.Просто знам ,че трябва да мине време.Желая ти бързо възстановяване и позитивни мисли.
*
nataly_kirova, Nina, толкова ми е мъчно.  :(
Просто не знам какво да кажа... Освен - сила и кураж!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Момичета съжалявм и за двете ви!!! Не се отчайвайте а гледайте на пред и продължавайте борбата. Нати пиши като излезне резултата от хистологията. Успех момичета и не се отдавайте твърде дълго на болката!!!  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Момичета благодаря ви за съпричасността.Благодаря ви и за куража който ни давате,но на този етап аз се отказвам след извънматочна и сега спонтанен не мога повече да изтезавам тялото и душата си.
На вас желая успех от цялото си сърце.
*

Starlet

• 1937
Натали много бързо се предаде мила. И аз съм с извънматочна и спонтанен аборт след това, а сега пък немога да забременея в близо 1,5 год опити. Но не се давам все още. То ако се дам трябва да се тръшкам в леглото да линея. Я се стегни. Дай си няколко месеца почивка от болници и след това се заемай здраво да откриеш проблемите и да ги решиш.  :balk_21:  
*

Nataly*

• 2785
При мен има и друг проблем имам пролапс на митралната клапа(сърце).Лекарят каза че не мога да продължавам да го натоварвам по този начин.Имам две лапароскопии и сега абразио всичко с пълни упойки.Дори вчера анестезиолога не искаше да ми разпише листа за нова анестезия защото последното лапаро ми беше 29ноември 2005г.Каза че е по-важно да запазя собственият си живот.А и сега психиката ми е срината до основи :(
*

Starlet

• 1937
Натали почини си сега!!! Потъгувай малко, но не прекалено дълго разбирам за какво говориш все пак. Но решение винаги се намира, а анестезия може и да не ти се наложи повече да ползваш.  :balk_21:  :balk_21:
Натали, не се предавай, мила!!! Много добре те разбирам относно упоиките - аз съм на 26 (ще навърша 27 след няколко месеца), а досега имам чудесния "актив" от 7 пълни упойки. Просто така се стекоха нещата, че допреди 3 години все ми правеха по някоя операция, всяка с 1-2 часа пълна упойка...И аз съм си мислила много по този въпрос, че с подобна химия бременността ще бъде голямо изпитание за физиката ми, но въпреки всичко, напук на всичко, съм решила да имам бебе:) Така че, моля те, не се предавай!!!! Сега просто трябва да си починеш, да се възстановиш от огромното физическо натоварване, което преживя. Но може би най-хубавото на човешкото тяло е, че след време се възстановява. Затова горе главата! С теб сме.
Прегръщам ви и двете, бъдете силни. Бог праща изпитания на силните за да ги направи още по-силни. Това което ми вдъхва сили на мен е мисълта, че съдбата или Бог иска да ни направи най-добрите и грижовни родители на най-прекрасните деца и затова ние трябва да изминем този тежък път за да осъзнаем, какво е да създадеш живот и да отгледаш човек.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Благодаря ти, Василена!
*
Натали,съжалявам.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
За съжаление прекрасно знам как се чувстваш, Натали, на мен ми трябваха 7-8 месеца да си стъпя отново на краката :(  Чувството е убийствено, в един момент си мислиш, че няма смисъл да продължаваш дори да живееш, но не е така, мила. Живота продължава и както са ти казали момичетата изпитанията са за нас силните.
Почини си, не се насилвай за нищо, прави само това, което ти харесва и ще видиш как всичко ще си дойде на мястото след известно време.
 :balk_21:
*
Цитат на: wassilena
Прегръщам ви и двете, бъдете силни. Бог праща изпитания на силните за да ги направи още по-силни. Това което ми вдъхва сили на мен е мисълта, че съдбата или Бог иска да ни направи най-добрите и грижовни родители на най-прекрасните деца и затова ние трябва да изминем този тежък път за да осъзнаем, какво е да създадеш живот и да отгледаш човек.

Под тези думи на Василена се подписвам и с двете ръце.
И аз разсъждавам по същия начин.... не унивам и не се предавам... въпреки изпитанията. След повече от 5 г. опити забременях, но за кратко, защото направих мисед. Приемам го обаче като "генерална репетиция" за организма ми... ще се боря и Вярвам, че следващия път всичко ще бъде наред.

Натали, seasmilebg.... и аз ви прегръщам и ви пращам моя оптимизъм. Починете си... откъснете се за известно време от проблема ...заредете се с положителни емоции...

НО , никога не се предавайте.
Както има една приказка... "Живот ли щеше да е..ако беше лесен..."

Целувки.:kiss:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
"Живота е труден ,за сметка на това-кратък"
*

Nataly*

• 2785
Благодаря ви за всичко момичета.
Rommi, и на теб благодаря за топлите думи!...Занеш ли, откакто се регистрирах във форума и пиша тук, се чувствам значително по-спокойна и по-оптимистично настроена. Не че нещо се е променило като физически предпоставки от моя страна, просто тук намерих много топло, приятелско отношение и вярвам, че то е в основата на спокойствието ми сега. Човек може да се бори сам (в случая с мъжа до себе си, защото за бебе трябват двама:), но психически е много по-силен, когато има подкрепата на хора като теб, като Василена, като всички изстрадали момичета тук. Преди няколко седмици, по повод на една икона, която бяхме оставили с мъжа ми да я осветят в една църква, като отидох да я взема и попитах жената в църквата на коя сила трябва да се помоля, за да имам бебе, тя само ме погледна и ми каза "Моето момиче, много си преживяла, много болка ти е минало през сърцето, но ще имаш дете. Всичко това ти е било пратено като изпитание и ти си го преминала. Само малко време още трябва". И аз като Василена мисля, че всички тези неща, които ни се случват, са само за да ни направят по-силни и за да бъдем най-истинските родители след време. Така че няма място за униване, само напред и рано или късно и ние ще станем майчици.
*

Anonymous

момичета, а извънматочните как ви ги установиха и какво чувствахте?
*

Starlet

• 1937
Цитат на: Anonymous
момичета, а извънматочните как ви ги установиха и какво чувствахте?

Болки чувствах аз лично, но това не е задължително да се усеща в началото. А иначе като напишкаш един тест за бременност и като гинеколога не вижда плоден сак в матката, вероятността да е извънматочна е изключително голяма. За какво става въпрос госте?