Здравейте,отново!Искам да споделя моят проблем:закъснявашеми седмица не се вълнувах много от закъснението,защото по принцип имам нередовен цикъл,но започна да ми се гади,изморявам се по-бързо,кръста ме боли,имам болки наподобяващи предменструалните,БТ е 37,3.Реших се да отида на лекар
.За мое щастие след ехограф Тя каза,"виждам сянка в матката,но няма образувание на плоден сак"
Даде ми надежда че съм бременна и ми каза ела след седмица.Отидох след седмица и Тя каза "отново виждам "сянката" в матката" която я кара да мисли,че има бременност,но за да бъде 100% сигурна да отида на преглед след седмица.Тази несигурност и евентуална нейна грешна преценка за състоянието ми ме депресираше.Реших се и отодох на друг лекар.Той ме изслуша и още преди да ме прегледа отсече"ЗА МЕН БРЕМЕННОСТ НЯМА"
Имах чувство че съм сънувала красив сън и изведнъж някой ме е събудил викайки:"събуди се време е да ставаш"след прегледа отново потвърди че не вижда бременност,но отговор на симтомите ми ще даде пробата на кръв,която дадох.Сега чакам резултатите и си надявам наистина да съм бременна
макар че се чувствам много празна и нещастна от поредният неуспешен опит.Дано чакането бъде за добро!