0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте Момичета :) !Много се радвам че мога да споделя проблема си с Вас защото Вие наистина ще ме разберете,дотегнами да слешам,"Успокойсе има време,млада си още.....и още и още думи и думи.А тест все е -
[b]дългото чакане[/b]
« Отговор #101 -: Април 01, 2006, 23:57:23 pm »
Здравейте,отново!Искам да споделя моят проблем:закъснявашеми седмица не се вълнувах много от закъснението,защото по принцип имам нередовен цикъл,но започна да ми се гади,изморявам се по-бързо,кръста ме боли,имам болки наподобяващи предменструалните,БТ е 37,3.Реших се да отида на лекар :?: .За мое щастие след ехограф Тя каза,"виждам сянка в матката,но няма образувание на плоден сак" :?:  :cry: Даде ми надежда че съм бременна и ми каза ела след седмица.Отидох след седмица и Тя каза "отново виждам  "сянката" в матката" която я кара да мисли,че има бременност,но за да бъде 100% сигурна да отида на преглед след седмица.Тази несигурност и евентуална нейна грешна преценка за състоянието ми ме депресираше.Реших се и отодох на друг лекар.Той ме изслуша и още преди да ме прегледа отсече"ЗА МЕН БРЕМЕННОСТ НЯМА" :cry: Имах чувство че съм сънувала красив сън  и изведнъж някой ме е събудил викайки:"събуди се време е  да ставаш"след прегледа отново потвърди че не вижда бременност,но отговор на симтомите ми ще даде пробата на кръв,която дадох.Сега чакам резултатите и си надявам наистина да съм бременна :) макар че се чувствам много празна и нещастна от поредният неуспешен опит.Дано чакането бъде за добро!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Здравей Теди!!!!Стискам палци за резултата!!! :lol:  :lol:  :lol:
Но неразбрах колко точно ти закъснява.Правила ли си уринен тест??
 :lol:  :lol:  :lol:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Здравей Теодора!
Стискам палци да е станало чудото.
А колко време ти закъснява? Знаеш ли кога  долу-горе е била овулацията. Много често когато е много ранна бременността,коментарите на лекарите са такива. А и те гледат ,ама какво виждат?Това си е голяма загадка. А и много зависи на какъв УЗ те гледат (каква е разделителната му способност-май така се казваше?)
Дано кръвният тест ти донесе най-хубавата новина.Успех от мен!

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Anonymous

Цитат на: denis
Здравей Теодора!
Стискам палци да е станало чудото.
А колко време ти закъснява? Знаеш ли кога  долу-горе е била овулацията. Много често когато е много ранна бременността,коментарите на лекарите са такива. А и те гледат ,ама какво виждат?Това си е голяма загадка. А и много зависи на какъв УЗ те гледат (каква е разделителната му способност-май така се казваше?)
Дано кръвният тест ти донесе най-хубавата новина.Успех от мен!
Благодаря!Немога да кажа кога е била овулацията защото не меря БТ, от мерене и следене на деня на овулация се депресирам още по-вече. :cry:  :cry: Правила съм го доста време....но ефект май няма.Спрях и дано сега да се е случило чудото.Хората казват"Когато искаш нещо силно,ще го получиш"....но уви при мен тази фраза не важи :( Благодаря за "палците" :)  :)  :)
И аз стискам палци, teodora81! Кръвният тест ще си каже думата, само не го мисли през цялото време, че ще се побъркаш така!
И аз като теб се чудя, дали да не се откажа вече от мерене на температурата.
Късмет!
*
от доста време се каня да ви пиша и все отлагам. Последния път лекарката ми каза че нямам уволация и аз веднага след това започнах да меря БТ, но не издържах дълго да гледам тази ниска Т и спрях. Преди девет дена свърши курсът с Дуфастон. Тази сутрин реших пак да премеря  Т и е 36,8! Какво мислите. Благодаря ви предварително за мненията
Teodora81, , пожелавам ти с цялото си сърце кръвният тест да ти донесе така мечтаните 2 чертички:)!
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Теди,мила,стискам палци за прекрасна новина. :D Пожелавам ти го от все сърце!!!!!!
*

neshto

абе теди, не можах да разбера ти уринен тест прави ли си?
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Цитат на: neshto
абе теди, не можах да разбера ти уринен тест прави ли си?

ами не е доколкото разбрах аз от историята и
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Теди, какво стана с изследванията, има ли вече резултат?
*
Цитат на: nataly_kirova
Благодаря ви.Стискайте ми палци всичко да е наред.

Здравей Natali!Едва сега видях продължението на твоята "одисея".( Бях на гости при свекървата няколко дни и нямах достъп до интернет)Предполагам , че вече се е  изяснило състоянието ти,   :crossfingers: и на ръцете , и на краката всичко да е наред и след 9месеца да гушнеш твоето прекрасно  :babyflips: !
Пиши как се развиват нещата !!!!!
Цитат на: pissa
Благодаря ви.Стискайте ми палци всичко да е наред.

Здравей Natali!Едва сега видях продължението на твоята "одисея".( Бях на гости при свекървата няколко дни и нямах достъп до интернет)Предполагам , че вече се е  изяснило състоянието ти,   :crossfingers: и на ръцете , и на краката всичко да е наред и след 9месеца да гушнеш твоето прекрасно  :babyflips: !
Пиши как се развиват нещата !!!!!

Здравей, Писа! Нямаше те 2-3 дни, а ти си била на гости:) Да, Натали ще си има бебче:):) и всички тук сме много, много щастливи!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Здравейте момичета,
за съжаление няма да имам бебе :(
сутринта ме изписаха от Майчин дом след спонтанен аборт и ми направиха абразио.Чакам резултатите в петък и сега мразя целият свят.
Успех на всички вас.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
nataly_kirova, съжалявам, мен ме изписаха пък миналия Петък от Шейново :( сега продължавам наново и не се отчайвам.
Успех следващия път.
Здравейте момичета,
за съжаление няма да имам бебе :(
сутринта ме изписаха от Майчин дом след спонтанен аборт и ми направиха абразио.Чакам резултатите в петък и сега мразя целият свят.
Успех на всички вас.

Nataly, ужасно съжалявам! Пожелавам ти обаче да запазиш присъствие на духа и много скоро нещата да тръгнат както трябва! а това е за теб, за добро настроение:butterfly:
Нещо не се справих с картинката, ще опитам пак, :butterfly:
*
Натали, Нина, много съжалявам за това, което ви се е случило. Знам как се чувствате, самата аз съм преживяла 2 спонтанни аборта, вторият преди месец и половина. Следващият път ще е успешен, за всички ни, сигурна съм! Прегръщам ви  :bighug:
*
Натали, мила много съжалявам за това, което е трябвало да преживееш. Тук всички тръпнехме с теб. Бъди много силна и знай, че имаш нашата безрезервна подкрепа. :grouphug2: