0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« -: Март 22, 2006, 09:47:51 am »
Здравейте мили момичета,
закъснява ми вече 3 дни. Вчера си направих тест за съжаление отрицателен,но бт все още ми е висока-37. Можете ли да ми кажете кога е нормално да спадне температурата преди да мойде мц или когато дойде. Според БТ  овуто ми беше към 07.03.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #1 -: Март 22, 2006, 09:52:22 am »
Ники изчакай още няколко дни, при мен например тестовете за бременност започват да отчитат чак след 7-мия ден от закъснението. А температурата ти трябва да спадне 1-2 дни преди да ти дойде. Стискам палци този месец да не ти дойде лелката на гости  точно на там вървят нещата :D  :balk_21:  
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #2 -: Март 22, 2006, 09:53:45 am »
Ами щом според БТ е било на 7 март, днес ти е втори ден закъснение, евентуално. Нямаш ли графика да видим? А относно падането на темп е много относително, при всеки е различно и пак има изключения. При мен специално пада в деня, в който ми идва. Има момичета, на които им пада след като им дойде. Дано да не е показал тестът правилно, стискам ти палци.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Март 22, 2006, 09:57:47 am »
Цитат на: Nikita79
Здравейте мили момичета,
закъснява ми вече 3 дни. Вчера си направих тест за съжаление отрицателен,но бт все още ми е висока-37. Можете ли да ми кажете кога е нормално да спадне температурата преди да мойде мц или когато дойде. Според БТ  овуто ми беше към 07.03.

БТ може да спадне 1-2 дена преди М, а може да спадне и 1-2 дена след М.Зависи от количеството на прогестерона.Днес ти е 15 ден.Ако БТ  се задържи висока 16 дена може да се МИСЛИ за бременност.А след 20-я е вече е по-сигурно.Това е по БТ.
А колко точно ти е БТ днес.? Точно 37.0 ?
Стискам палци да е станало чудото.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #4 -: Март 22, 2006, 10:12:00 am »
Здравейте мили момичета,

Никита, стискам палци резултата да е  :bfp1:

Ако ову-то е било на 7.03 + 14 дни за нормална лутеална фаза =21.03
Искам да кажа, че закъснение ако има, то е малко, и за това теста е отрицателен.
При мен БТ пада по различен начин.
Понякога пада сутринта, (36.9) и през деня вече се появява М.
Понякога сутринта си е все още 37.0-37.1 и аз си имам надеждата че няма да е този ден...но ме изненадва и идва М, и БТ пада през следващите 1-2 дни.
Явно е различно.
Хубавото признак е че БТ продължава да ти е висока.
Ако нямаш търпение, направи един кръвен тест. :crossfingers:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #5 -: Март 22, 2006, 10:12:09 am »
Благодаря ви момичета за бързите отговори. Страшни сте  :D
Да днес ми е точно 37.00. Ами ще се надявам няма как. А на кръвен тест не ми се ходи, че в лабораторията на държавна болница вече ме познават с това изследване на ЧХГ. Аз съм с две извънматочни бременности и при съмнение все тичам на кръвен тест. До сега два пъти се случи да отчете покачено ЧХГ на около 10-12 ден закъснение, но точно като го направя и след няколко дни ми идва. Не знам вече какво става. Но съм много подтисната.
*
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #6 -: Март 22, 2006, 10:19:20 am »
Аз съвет за БТ не мога да ти дам, щото не меря, но стискам палци всичко да е ок и да се получи чакания резултат :D
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #7 -: Март 22, 2006, 10:58:04 am »
Благодаря ви момичета за бързите отговори. Страшни сте  :D
Да днес ми е точно 37.00. Ами ще се надявам няма как. А на кръвен тест не ми се ходи, че в лабораторията на държавна болница вече ме познават с това изследване на ЧХГ. Аз съм с две извънматочни бременности и при съмнение все тичам на кръвен тест. До сега два пъти се случи да отчете покачено ЧХГ на около 10-12 ден закъснение, но точно като го направя и след няколко дни ми идва. Не знам вече какво става. Но съм много подтисната.

И аз ти стискам палци, хем да е станало беб4ето, хем този път вси4ко да е наред! Успех!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #8 -: Март 22, 2006, 11:12:22 am »
Цитат на: seasmilebg
И аз ти стискам палци, хем да е станало беб4ето, хем този път вси4ко да е наред! Успех!

Присъединявам се към пожеланието  :wink: Иначе и на мен ми пада БТ или на сутринта в деня, в който ще ми дойде или чак след като ми дойде- 1-2 дни след това. Ама дано твоята се задържи висока :)
Да пишеш какво става ей  :wink:

*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #9 -: Март 22, 2006, 11:52:15 am »
Ники,дано да има бебче!
При мен сьщо БТ пада различно.Един пьт в деня в който ми идва,друг пьт на следващия ден.
Стискам палци :crossfingers:

« Отговор #10 -: Март 22, 2006, 12:29:28 pm »
Цитат на: denis
...Ако БТ  се задържи висока 16 дена може да се МИСЛИ за бременност...

Да допълня, че това е само ако сте се уверили че лутеална ви фаза е 14 дни. Защото познавам едно момиче, което й е 16-18 дни.

ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #11 -: Март 22, 2006, 13:11:30 pm »
Благодаря Ви за хубавите пожелания момичета,
аз за първи път си меря БТ, но много ясно се показа двуфазност на графиката. А първия ден от последния МЦ ми е на 17.02., а овуто излезе че е на 07.03.Може би просто ми е по-късно. А продължителността на цикъла ми е 29-30 дни. За това смятах че към 18-19.03 трябва да ми дойде.
От все сърце желая успех и на вас.
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #12 -: Март 22, 2006, 14:06:33 pm »
Ако разгледаш бременните графики във fertility friend, ще видиш, че се регистрира бременност и след като БТ е започнала да пада.
*

neshto

ura
« Отговор #13 -: Март 22, 2006, 22:56:57 pm »
Ей това последното живо ме интересува! За първи път срещам някъде някой да казва, че и при бременност може да има падаща температура. За колко градуса и колко дена става дума? Би ли ми дала препратка към тези графики да ги видя с очите си? И покорно благодаря! :)
*
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #14 -: Март 23, 2006, 00:49:59 am »
I moiata BT pada den,dva predi da mi doide M. Mislq,4e ako ima bremenost temperaturata 6te varira s nqkolko deseti,no 6te ostava visoka v sravnenie sas stoinostite predi ovu-to.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #15 -: Март 23, 2006, 08:23:57 am »
Моника, пиши на кирилица!!!
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #16 -: Март 23, 2006, 10:55:26 am »
Eто една "бременна" графика със спад на температурата на 13-и ден http://ttc.fertilityfriend.com/ChartGalleryCache/chart47226-1.png

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #17 -: Март 23, 2006, 13:30:38 pm »
Цитат на: wassilena
Eто една "бременна" графика със спад на температурата на 13-и ден http://ttc.fertilityfriend.com/ChartGalleryCache/chart47226-1.png

Васи, аз съм много скептично настроена към тези графики на ФФ.
Дадени са все едни крайни случай.
А ако на този 13 ден г-жата не си е измерила както трябва БТ ? А и тази температура е само една ,така че по правило я елиминираме.
Май трябва да се съберат графиките на момичетата от форума,които са забременели.На тях им вярвам 100%, но на ФФ-не. Имам чувство ,че ФФ с тези графики се мъчат да покажат,че даже и да не е типичната "бременна" графика,може да си бременна.То и това е вярно,но тяхното ми се вижда много крайно. (Това този метод се обезсмисля?)
Или може би, при жените с проблеми ,може и да се получи така, но защо при нашите момичета не е така?
Незнам какво да мисля.
Аз съм на мнение,че БТ трябва да се запази висока.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

nesto

ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #18 -: Март 23, 2006, 17:58:08 pm »
Всъщност какво забелязах - температурата пада под 37 в деня, когато трябва да ти дойде, после пак се качва и после - дано да си е така до края
ВЪПРОС ЗА БТ-КОГА СПАДА
« Отговор #19 -: Март 24, 2006, 11:23:14 am »
Цитат на: denis
...Васи, аз съм много скептично настроена към тези графики на ФФ.
Дадени са все едни крайни случай.
А ако на този 13 ден г-жата не си е измерила както трябва БТ ? А и тази температура е само една ,така че по правило я елиминираме.
Май трябва да се съберат графиките на момичетата от форума,които са забременели.На тях им вярвам 100%, но на ФФ-не. Имам чувство ,че ФФ с тези графики се мъчат да покажат,че даже и да не е типичната "бременна" графика,може да си бременна.То и това е вярно,но тяхното ми се вижда много крайно. (Това този метод се обезсмисля?)
Или може би, при жените с проблеми ,може и да се получи така, но защо при нашите момичета не е така?
Незнам какво да мисля.
Аз съм на мнение,че БТ трябва да се запази висока.

Виж сега, въпросът е дали може да има спад и въпреки всичко да си бременна. Искаха графика - намерих я. Не става въпрос, че това е нещо типично, това си е изключение. И това че някое момиче пише тук в нашия форум, не можем да сме сигурни, че си е измерила правилно  температурата.  А относно точно тази графика, която съм копнала от ФФ, тя е една единствена измежду 200, да не говорим, че реално процента е още по-малък. А за това, какви графики се слагат там в галерията, не мисля че някой ги избира. Всеки може да си сложи в галерията неговата графика, а това дали изобщо е мерил температура е друг въпрост, дали наистина тестът е бил с две черти, пак.