Kайра_ ,plams ,милички ,страхотно !Супер,много се радвам !Пожелавам ви много прекрасни моменти сега ,много спокойствие и много усмивки!
plumeria - ами при мен от две години и няколко месеца вече (от които една прекарана в постоянно присъствие и манипулации в СФ в една клиника
) ,диагнозата ми беше неизяснена.А д-р Ставрев само като ми видя хронологията и се учуди ,че досега не са ми правени ,дори никой не е предположил да ме попита или да ми назначи имунология. Разбира се ,се оказах с проблеми в щитовидната жлеза,цели 3,да не ми е скучно
,които са регулируеми ,разбира се,но може би са причина за сегашните неудачи,,,,утре съм на преглед с диагнозата от ендокринолога и ще знам повече подробности .Може би това изобщо не е проблем ,но не знам ,аз съм някак си ядосана ,че досега толкова нерви (а и пари ) хвърлихме,дори една матурация минахме,без изобщо да знам за този си проблем .
Както и да е ,....сега ще видим какво ми предстои,очаквам и аз положителен резултат ....с тези червени точки за доктора