За това се говореше още преди доста време, доколкото си спомням!Още тогава бях възмутена, но не знам какво се случи.Ако наистина е вярно, то просто нямам думи
Това е...това е...ох, не ми стига речника да се изразя достатъчно красноречиво :xТова нашето не е държава, а пародия, само дето не е смешно, а трагично!Но тъжното е, че не се учудвам.Отдавна се правят опити да бъдем затрити като нация, още откакто е създадена Българската държава.Тъжното сега, обаче, е че тези опити идват отвътре, не отвън.И ние ще го позволим.Защото в България няма гражданско общество, няма единност, на хората вече им е все едно.Страшно е, много е страшно
Не знам дали с тази петиция ще променим нещо.Честно казано, мисля си, че с тези петиции и всичко останало, се получава като в поговорката - "Кучетата си лаят, кервана си върви!"Нищо вече не е във властта ни да го променим.Хората "отгоре" си решават и ние сме безпомощни!Защото толкова години го допускахме, търпяхме си и си мълчахме!
Извинявайте, ако ви звуча песимистично или обвинително!Но това е моето мнение за всичко, което става в нашата страна, защото това е само част от айсберга, който ще потопи България!