0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бихте ли коментирали графиката ми!
« Отговор #20 -: Май 07, 2009, 19:49:35 pm »
Мила не се отчайвай понякога тестовете лъжат,дано и сега да е така :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Вземи друг тест или си пусни кръвни изследвания,а ние ще се молим за :bfp:
 :bighug: :goodluck:

« Отговор #21 -: Май 07, 2009, 19:53:47 pm »
незнам как ви струва такава температура а отрицателен тест на какво ли се дължи това нямам обяснение
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #22 -: Май 07, 2009, 20:20:00 pm »
А ти,миличка спази ли всички условия преди да го направиш???Ако не си!Върви си купи друг и утре сутринта го направи,като спираш течностите още тая вечер от 20ч за да може урината да е най-концентрирана :? С тая БТ ми е направо непонятно ако не си 8O
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #23 -: Май 07, 2009, 20:46:29 pm »
 Не мога да повярвам , че теста е отрицателен с тази БТ!
Моят съвет е да го повториш с първа сутрешна урина или най - добре - да направиш кръвен тест!
 Стискам ти палци!
*
« Отговор #24 -: Май 07, 2009, 22:56:05 pm »
Не мога да повярвам , че теста е отрицателен с тази БТ!
Моят съвет е да го повториш с първа сутрешна урина или най - добре - да направиш кръвен тест!
 Стискам ти палци!
Абсолютно съм съгласна  :D
Аз днес се тествах рано сутринта и видях двете 4ерти4ки. Пожелавам ти го от сърце.........
БТ е страхотна, няма на4ин да не е станало  :wink:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #25 -: Май 08, 2009, 09:39:23 am »
Аз днес се тествах рано сутринта и видях двете 4ерти4ки. Пожелавам ти го от сърце.........
Честито Лукреция, много се радвам за теб. От дълго време те следя и се възхищавам на упоритостта ти. Бъди щастлива и дано скоро да си гушнеш така жадуваното бебче. :cheerleader:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #26 -: Май 08, 2009, 10:15:40 am »
Графиката ти показва , според мен, че е имало повече от 1 фоликул. Това означава, че тя няма да е достоверна.
Може и да е имало О. - на 22-24 ден от МЦ. Така, че може и да е рано за тест.
Нека да я погледна след 2-3 дни, напомни ми
Стискам палци да е станало  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #27 -: Май 08, 2009, 11:33:10 am »
Честито Лукреция, много се радвам за теб. От дълго време те следя и се възхищавам на упоритостта ти. Бъди щастлива и дано скоро да си гушнеш така жадуваното бебче. :cheerleader:

:bighug: :bighug: :bighug:
 :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #28 -: Май 08, 2009, 13:04:35 pm »
Стискам палци днес тестчето да ти е с две хубаво наситени чертички!!! :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 :D
« Отговор #29 -: Май 08, 2009, 16:57:44 pm »
не момичета няма да правя повече тестове досега никога не са ме лъгали а за теб лукреция се радвам много ити желая леко бременеене
« Отговор #30 -: Май 08, 2009, 18:12:03 pm »
добре момичета другия тест е сус същия резултат кажете моля добър гинеколог във варна
« Отговор #31 -: Май 08, 2009, 18:52:54 pm »
g. petrowa,само да ти споделя че моя приятелка след два  – теста се оказа че е бременна и сега чака юнско бебече и това не е единствения случай!
За съжаление не съм от Варна и не мога да ти помогана за гинеколог :(
:goodluck:

« Отговор #32 -: Май 08, 2009, 19:44:59 pm »
скъпа малвина дано си права но много се съмнявам понеже получавам остри болки в коремната област след толкова години всеки следващ месец енадежда да се надяваме следващия да се радваме
« Отговор #33 -: Май 09, 2009, 13:15:29 pm »
защо не си пуснеш един кръвен тест...става бързо и лесно,а резултата е 100%...Желая ти успех!!! :D
« Отговор #34 -: Май 09, 2009, 14:09:35 pm »
добре момичета другия тест е сус същия резултат кажете моля добър гинеколог във варна
Здравеите на всички .
Отностно добър гинеколог във Варна мога да ти кажа за една доцентка в майчин дом Маринова ,не съм ходила при нея но от мои познати съм чувала доста добри отзиви .
Само знам че не работи със здравна каса .Прегледа и струва към 30 лв. ,мисля че за да те види на УЗ също плащаш отделно 30 лв.,дано да не съм те подвела но мисля че беше така .
Пожелавам ти късмет :)
« Отговор #35 -: Май 09, 2009, 14:12:29 pm »

:bighug: :bighug: :bighug:
 :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:
Честито и от мен , пожелавам ти една прекрастна бременност .  :D :D :D
« Отговор #36 -: Май 09, 2009, 14:43:32 pm »
е момичета този месец се изложих но другия се мятам на ново дано имам повече късмет моляви хвърляйте по едно око на графиката ми от  тук нататък
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #37 -: Май 09, 2009, 16:49:29 pm »
Гледай да мериш по едно и също време долу горе и да задържаш термометъра около 10 мин. :) Дано скоро се похвалиш :)

"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #38 -: Май 09, 2009, 18:48:26 pm »
как ви се струва доктор Александров във варна от АГ-болница.Вече ходих в майчин дом при Халачева имам две инсе и двета завършиха с фатален край не се задържат
« Отговор #39 -: Май 09, 2009, 19:23:12 pm »
привет на всички знаете ли какви може да са причините плода да не се задържа моля помогнете