0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Бихте ли коментирали графиката ми!
« Отговор #40 -: Май 09, 2009, 19:51:54 pm »
 От скоро ходя при Александров и ми вдъхва страхотно доверие. Много от момичетата са постигнали своето чудо благодарение на него ! Имам му пълна вяра и стискам палци скоро да успея !
 За незадържане на плода мисля, че е редно да направиш имунологични и генетични изследвания. Но аз нямам опит в това, тъй като засега никога не съм виждала + тест ;( Нека някое друго момиче те насочи, но знам, че в Плевен при доц. Конова са най-достоверни.
 Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #41 -: Май 10, 2009, 21:47:21 pm »
благодаря за мнението. Притеб каква процедура прилага Александров
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #42 -: Май 11, 2009, 09:57:02 am »
как ви се струва доктор Александров във варна от АГ-болница.Вече ходих в майчин дом при Халачева имам две инсе и двета завършиха с фатален край не се задържат

g.petrowa, ето тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33351.msg530205#msg530205
 можеш да прочетеш мнения за д-р Александров.
Моля теми които не са свързани с графиката ти да се обсъждат в подходящите теми или на лични съобщения.
Благодаря за разбирането:)
Лек ден:)
« Отговор #43 -: Юли 12, 2009, 21:39:27 pm »
мили момичета започвам всичко от начало моля хвърляйте по едно око ои на моите чертания благодаря ви предварително целувам ви
« Отговор #44 -: Юли 24, 2009, 21:12:58 pm »
мили момичета моля да ми погледнете графиката според вас какво става моля за вашите мнения. Хвърляйте по едно око и на моите чертежи
*

crow

• 2670
« Отговор #45 -: Юли 24, 2009, 22:19:07 pm »
според мен е още рано да се каже, но ову определено не е настъпило ... така мисля ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #46 -: Юли 25, 2009, 00:57:36 am »
И според мен О предстои!

« Отговор #47 -: Юли 25, 2009, 22:24:29 pm »
аз не съм на ясно БТ пада ли или се вдига по време на О незнам какви стойности трябва да има повреме на О
*

crow

• 2670
« Отговор #48 -: Юли 26, 2009, 01:08:54 am »
При нормално настъпила овулация, графиката в края на цикъла е с две ясни фази. В първата фаза (фоликулярната) БТ е ниска, а във втората фаза (лутеалната) е по-висока. Тогава става ясно, че овулацията е била в денят с последно най-ниска стойност на БТ. Незнам дали ме разбра, но има доста теми изписани за това.
 Според твоята графика (която засега не е двуфазна) става ясно, че още не е имало овулация. Такава или предстои, или може и да отсъства... Успех ти желая !
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #49 -: Юли 26, 2009, 02:05:17 am »
Ако може малко да поправя Гаргуша :oops: О е би била
1ви вариянт - в последният ден със ниска температура.
2ри вариянт -  има случай също когато БТ се покачва стъпаловидно и тогава О е посредата на "стълбицата"...
3ти вариянт - понякога се наблюдава Овулационнен спад,т.е. в деня на О се наблиюдава спад в БТ,последван от повишение на др сутрин - нпр. във ФФ БТ е 36.6,в деня на О тя е 36.3/4 последван от повиение на др ден 36.8/37.1 като това е началото на ЛФ

Абе май и аз не бях мн ясна... :?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #50 -: Юли 26, 2009, 10:04:59 am »

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

fibo

• 2168
« Отговор #51 -: Юли 26, 2009, 16:36:28 pm »
Мдаа,Денис ясна както винаги :D
Борко Бърборко
« Отговор #52 -: Юли 26, 2009, 21:00:51 pm »
днес БТ ми е 37 с дигитален термометър а живачния който държах само пет минути показа че е 36.5. Днес реших да пробвам с и сдругия понеже дигиталния показва от едно известно време само 36.6 и помислих че е развален но днес пък с него се дигна БТ на 37
*

fibo

• 2168
« Отговор #53 -: Юли 26, 2009, 23:22:17 pm »
Диг.термометър се държи 3/4мин СЛЕД сигнала,живачния 10мин
Сигурна ли си,че спазваш условието за тестовете??
Не се уринира и пие вода поне два часа преди теста!Теста се прави м/у 10ч сутрин и 20ч вечер(найй-късно),както и условията за употреба на теста описани на указанието?
« Последна редакция: Юли 26, 2009, 23:25:16 pm от fibo »
Борко Бърборко
« Отговор #54 -: Юли 27, 2009, 10:42:00 am »
ами днес ще го направя така както казваш но ето че дигиталния ми термометър издаде багажа отказа му батерията но ми измери 36.6 а живачния 36.3.Дигиалния се включва и изключва но успях да я измеря и незнам дали е верна сега тази БТ.За живачния знам че се държи 10мин.Моляви момичета следет моите драскания благодаря ви предварително
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #55 -: Юли 27, 2009, 14:31:23 pm »
От това което се вижда дотук Ову би трябвало да бъде днес или утре така че тази вечер работете по въпроса!Успех!
  <br />
« Отговор #56 -: Юли 27, 2009, 17:03:43 pm »
момичета днес имам зацапване ще видим до кога ще продължи. остана пак да ми дойде толкова рано от какво може да е моля за вашето мнение
« Отговор #57 -: Юли 27, 2009, 20:44:39 pm »
g.petrowa sdl   при някои момичета се получава такова зацапване в дните около  ову и по време на ову- а така като гледам май ову ще ти е днес или утре,но трябва да се види как ще е БТ. Това зацапване може да е индикатор за някакво хормонално смущение, като нисък прогестерон например . Най- добре иди при доки и ще обсъдите какви изследвания трябва да се направят. Не се притеснявай може нищо да няма, а дори и да се открие хормонален проблем, то той се лекува с хапчета  :D
« Отговор #58 -: Юли 27, 2009, 22:11:26 pm »
ей момичета сега ще гледам как ми е утре БТ и тогава ще му мислим какво е положението благофаря за отзивчивоста ви или мои
*
« Отговор #59 -: Юли 28, 2009, 01:02:29 am »
Да, трябва да минат поне още няколко дена, за да се види кога е била Ову, но и според мен няма да е никак лошо, ако тая вечер сложите едно сърчице  :wink:...Е, ако не сте заспали вече, де...