0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Можете ли да погледнете графиката ми
« Отговор #100 -: Юни 22, 2009, 00:13:54 am »
Не съм ходила още на доктор милички събота и неделя няма кого да намериш тук в тоя малък град :( днес пак си правих тест Шуър чек и пак имаше втора черта ... вече мога да лудна, мисля си за кръвен и аз и може би във вторник ще отида да направя пак... толкова ми е скофтено настроението немога да ви опиша  :(
*
« Отговор #101 -: Юни 22, 2009, 00:24:50 am »
Още утре си направи кръвен тест, Миличка. Всичко ще се оправи! В кой град живееш?
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #102 -: Юни 22, 2009, 00:41:43 am »
В Провадия живея малък град близо до Варна, и още в понеделник т.е. утре ще се обадя да ми запишат час за доки там, а за кръвния ... май във вторник да ви кажа честно малко се изморих вече от тестове от мислене от всичко
*
« Отговор #103 -: Юни 22, 2009, 10:33:43 am »
Разбирам те, но само още мъничко търпение  :D Пусни си ЧХГ и пиши. Нали до Варна ще ходиш  :oops: Стискам ти палци всичко да е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #104 -: Юни 22, 2009, 10:51:06 am »
Добро утро! Мога ли да помоля някой да погледне графиката ми, понеже сам от скоро в сайта, и да попитам кога е най- подходящо да се направи теста за бременност.

*
« Отговор #105 -: Юни 22, 2009, 10:55:34 am »

Добро утро! Мога ли да помоля някой да погледне графиката ми, понеже сам от скоро в сайта, и да попитам кога е най- подходящо да се направи теста за бременност.
Задай си въпроса в дайте да ви видя графиката - 5, където Денис ще ти обърна внимание! Тя помага на всички ни.  :bighug:
А аз не мога да преценя дали е имало О., но тест можеш да направиш веднага след закъснение на МЦ. Успех! :D
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #106 -: Юни 22, 2009, 11:40:20 am »
Magince имаш и моите стиснати палци за кръвния тест, дано той да те зарадва много, много!!! :bighug: :goodluck: :crossfingers:
*
« Отговор #107 -: Юни 22, 2009, 16:14:55 pm »
Magince имаш и моите стиснати палци за кръвния тест, дано той да те зарадва много, много!!! :bighug: :goodluck: :crossfingers:
Късмет и от мен!
Ще чакаме да кажеш какво са ти казали на прегледа!

« Отговор #108 -: Юни 22, 2009, 17:14:52 pm »
 Magince , много се надявам кръвния тест да си пуснала още днес и стойностите му да са се удвоили и утроили!
 Непременно пиши как е минал прегледа!
« Отговор #109 -: Юни 22, 2009, 17:26:31 pm »
И моите палчета ги имаш за кръвния тест!!! :D...дано стойностите са бременелски!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #110 -: Юни 23, 2009, 18:16:48 pm »
Магинце идвай във Варна колкото се може по-бързо да те види някой компетентен лекар на хубав ехограф и да се  успокоиш вече  :) Успя ли да си запишеш час, за кога и къде ?
« Отговор #111 -: Юни 23, 2009, 22:03:12 pm »
Маги,как си,нещо не си се вясвала тези дни,а БТ е все така добре :goodluck:
Надявам се всичко да е както трябва при теб и да си намерила някой лекар,който не ти налива тревоги в главата :goodluck:
:bighug:

*

anizi

• 1806
« Отговор #112 -: Юни 24, 2009, 14:29:01 pm »
Наистина страхотна температурка, лелката я няма...как си? Много стискам палци за теб!!!
« Отговор #113 -: Юни 24, 2009, 15:16:24 pm »
Много ви благодаря милички за стиснатите палчета, но май всичко ще приключи до няколко дни. Днес си пуснах кръвен тест все още не са излезли резултатите но предчувствието ми е като пред цикъл така и ме боли корем от време на време така че пълен неуспех :(
Гушкам ви всички които бяхте с мен през този тежък за мен период
*

anizi

• 1806
« Отговор #114 -: Юни 24, 2009, 15:20:49 pm »
Миличка, докато не излязат резултатите няма така пораженчески да говориш! Няма лелка-има надежда! Аз много ще ти стискам палци-температурата ти е прекрасна.... така че горе главата!  :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #115 -: Юни 24, 2009, 16:08:52 pm »
... май всичко ще приключи до няколко дни... предчувствието ми е като пред цикъл така и ме боли корем от време на време така че пълен неуспех :(

Абе Магинце, не се коси напразно, изчакай резултатите!
И аз от 5 дни съм така, но за идване, нищо не идва... Много бременни споделят, че симптомите им са били като преди менструация - има надежда.
Стискам силно палци да е станало!
« Отговор #116 -: Юни 24, 2009, 20:15:53 pm »
Маги това че те боли корема като пред цикъл нищо не значи!
Чакаме с нетърпение резултатите и ще видиш че ще са ++++++++++ :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:bighug: :balk_21:

« Отговор #117 -: Юни 24, 2009, 20:24:02 pm »
В две лаборатории мили мои успоредно резултатите са различни ако пък може и на тях да се вярва вече ... повече тестове няма да правя ще изчакам прегледа в понеделник...
Гушкам ви
*
« Отговор #118 -: Юни 24, 2009, 20:28:44 pm »
Какви са резултатите?  :D
« Отговор #119 -: Юни 24, 2009, 20:34:06 pm »
В две лаборатории мили мои успоредно резултатите са различни ако пък може и на тях да се вярва вече ... повече тестове няма да правя ще изчакам прегледа в понеделник...
Гушкам ви
Как така ще са различни резултатите? Да не би мерните единици на двете лаборатории да са различни? На един и същ ден ли ги пусна?
 Какви са стойностите?
 :)