0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Можете ли да погледнете графиката ми
« Отговор #60 -: Май 31, 2009, 20:35:24 pm »
Не се тревожи мила,каквото било,било за добро :D
Горе главата и напред.Сега ти е тежко,но минава :wink:
силно гуш и от мен
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #61 -: Юни 01, 2009, 02:25:09 am »
Благодаря ви милички, не го пожелавам на никого да го ипитва това гадно чувство. Благодаря ви на всички че ви има гушвам ви силно  :bighug: :bighug:
Отново започваме с графиките и се надявам изцяло на вашата подкрепа защото тя е по ценна и от подкрепата на всички доктори по света. Цункам ви
« Отговор #62 -: Юни 01, 2009, 10:26:23 am »
 Magince , цикъл все пак дойде ли ти или си остана само кървене?
 Провери си Прогестерона как е , 7 дена след доказана овулация, Пролактина също , за да си по - сигурна за следваща бременност.
 Няма да е зле лекарят ти да ти назначи някои изследвания , които според него са необходими в твоя случай.
 Не се предавай !
« Отговор #63 -: Юни 01, 2009, 15:38:06 pm »
Маги успокой се и си пусни изследвания както те е посъветвала fatalwoman и смело напред,борбата трябва да продължи! :goodluck:
:bighug:

« Отговор #64 -: Юни 01, 2009, 17:29:32 pm »
Току що се връщам от преглед, каквото е имало е паднало много рано и нямам проблеми само че новото доки се чуди какви са тези хапчета дето са ми изписани без диагноза жената се хвана за главата :) В момента имам много задържани фоликули в единия яйчник но най вероятно от дуфастона, но хубавото е че нямам ПКЯ нямам кисти нямам ранички всичко е нормално. Добре че смених доки и започваме всичко отначало както си му е реда с фоликулометрия изследвания и т.н. така че пак ще ви досаждам за графики :)
Благодаря ви за кой ли път че сте с мен момичета. Голямо гуш за всички  :bighug: :bighug:
*
« Отговор #65 -: Юни 01, 2009, 19:48:43 pm »
Този път ще стане, мила! Най-важното е, че си с доки, което ти вдъхва доверие, а оттам и кураж! Слушай я и скоро да ни зарадваш  :bighug:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #66 -: Юни 03, 2009, 15:36:51 pm »
Мили мои аз тотално мога да се побъркам вече, чак ми е смешно :)) въпреки кървенето два дни днес теста отново показа втора и то много наситена черта :) Верно че доки каза в понеделник че е много рано да се види нещо само че аз бях убедена че е паднало :) Или аз се побърквам или тестовете лъжат ама яко :)
*

fibo

• 2168
« Отговор #67 -: Юни 03, 2009, 16:52:16 pm »
Ха,ей тва се вика Чудо.Я бягай до първата лаборатория и си пусни кръвен :D
Тогава най-ясно ще се разбере.
Дано да са чудесни новини :wink:
стискам палци :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #68 -: Юни 03, 2009, 18:23:20 pm »
 :D Маги дано мила твоето чудо се задържи в коремчето поне още осем месеца.
Стискам силноооо палци бебенцето да е на мястото си и скоро да го видиш!  :)
Фибчо е права - най-добре пусни кръвен да видиш как се удвояват стойностите.
« Отговор #69 -: Юни 04, 2009, 02:38:00 am »
Маги дано да е станало чудо :goodluck: :crossfingers:
Много силно вярваме че бебчо е с теб :babyflips: :goodluck: osi_9
:bighug:

« Отговор #70 -: Юни 04, 2009, 03:03:49 am »
Благодаря ви за подкрепата сладки мои :) дано дано дано наистина да е станало чудо, дано всичко е наред! Бях се отчаяла тотално и незнам кой дявол ме бутна днес наобед да си купя тест и да го направя и можете да си представите какво беше учудването ми когато видях втората така ярка черта просто неможех да повярвам ... и все още немога докато доки не го потвърди. Благодаря ви за подкрепата гушкам ви!
*
« Отговор #71 -: Юни 04, 2009, 09:13:50 am »
Магис тискам палци всичко да е наред и да си гушнен здрави бебче след 9 месеца  :P
а да те питам ти скоро нали си била при док...виждам че той ти е казал имаш задържани фоликули  :?....хубаво де той не е ли видял някаква промяна в лигавицата  :?......няма начин да се се усъмнил
имаш ли му пълни доверие  :?
« Отговор #72 -: Юни 04, 2009, 12:45:46 pm »
Magince...стискам палци всичко да е наред и доки подтвърди бременност... :D...чакаме хубавите новини... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: preggo yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #73 -: Юни 04, 2009, 18:43:16 pm »
Мила, всички сме с теб. Дай Боже, моля те!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #74 -: Юни 05, 2009, 17:45:38 pm »
Благодаря ви милички всички сте страхотни и съм ви много признателна че сте с мен в такъв момент  :bighug: Току що се връщам от доки , още нищо не се вижда единственото което се видя е уголемяване/ разширение на матката но вътре в нея все още нищо не се вижда... Вика ме на преглед след 2 седмици а дотогава може да изкрейзам :)) Не ми даде да си направя кръвен тест най много сама да си го назнача другата седмица пък може и просто да си почакам :)
Гушкам ви
*
« Отговор #75 -: Юни 05, 2009, 18:13:08 pm »
Прогестерон се изследва на 7 ден след доказана овулация,ами ако се забременей-кога се мери,има ли пак значение кой ден да е?

*

fibo

• 2168
« Отговор #76 -: Юни 05, 2009, 23:19:14 pm »
Прогестерон се изследва на 7 ден след доказана овулация,ами ако се забременей-кога се мери,има ли пак значение кой ден да е?
При бременност не се мери Прогестерон а Бета ЧХГ...и се прави най-рано на 11ти ден след О...
Борко Бърборко
*
« Отговор #77 -: Юни 06, 2009, 01:47:07 am »
При бременност не се мери Прогестерон а Бета ЧХГ...и се прави най-рано на 11ти ден след О...
Ами дуфастон не се ли пие за задържане при нисък прогестерон при бременност?Само чхг ли се мери?

« Отговор #78 -: Юни 06, 2009, 02:40:45 am »
Дуфастон се пие обикновенно след овулация за регулиране на прогестерона и съответно ако е настъпила бременност за задържане, а ЧХГ се прави за установяване на бременност
« Отговор #79 -: Юни 09, 2009, 16:25:40 pm »
Момичета, днес пуснах кръвен тест за бременност за потвърждение, нали доки не ми прие уринарните тестове макар че бяха с две черти, резултата ми е 75.19mlu/ml:) доколкото успях да намеря инфо за референтните стойности теста е положителен но все още ме е страх да се зарадвам.
Гушкам ви