0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Можете ли да погледнете графиката ми
« Отговор #40 -: Май 18, 2009, 12:18:58 pm »
Привет момичета, слънчева седмица ви желая изпълнена с много радостни новини  :bighug: милички искам да ви попитам възможно ли е дуфастона да оказва влияние на температурата срещнах много различни мнения по въпроса затова реших да попитам  :oops:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #41 -: Май 18, 2009, 12:47:59 pm »
При някои оказва,при други не...при теб не знам...може би зависи от дозировката...но графиката има време да се развива...споко :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #42 -: Май 18, 2009, 13:13:21 pm »
 Според мен Дуфастона оказва влияние на БТ. Все пак той е синтетичен прогестерон , а именно поради повишените нива на прогестерона се покачва БТ през ЛФ.
 Ти защо пиеш Дуфастон преди ову ? Знаеш ли , че Дуфастона прием по този начин може да подтисне овулацията?
« Отговор #43 -: Май 18, 2009, 13:25:14 pm »
Прочетох тук затова че дуфастона през ФФ може да подтисне ову, моята гинеколожка ме увери че това нямало как да се получи раздвоих се тотално по този въпрос затова чакам час за друг гинеколог за още поне едно мнение, този месец така или иначе го почнах ще си го пия за да не объркам цикала но определено не чакам нещата да се случат сега...
« Отговор #44 -: Май 19, 2009, 13:18:01 pm »
Момичета незнам какво става  :( снощи ми зацапа вероятно е лелката незнам от дуфастона ли е какво се обърква вече идея нямам ... Говорих с гинеколожката днес каза че не би трябвало да се случва и може да се наложи да се чистим  :( направо ми се плаче вече
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #45 -: Май 21, 2009, 13:00:39 pm »
Прочетох тук ................
Смени гинеколожката.
Дори е най-добре да се обърнеш към специалист по стерилитет.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #46 -: Май 24, 2009, 14:04:54 pm »
Да denis определено ще го направя и чакам да ми се обадят кога да отида но ще е след 1-ви юни, а дотогава предполагам че лелката ще е минала. Макар че вече тотално се обърках и се ошашках това кафяво течение един ден го има един ден го няма незнам какво да си мисля. Момичета имате ли предположение от какво може да е ще съм ви много благодарна ако изкажете мнение :)
И Честит празник на всички  :D :oops:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #47 -: Май 24, 2009, 19:59:03 pm »
Не съм сигурна дали е имало О., може и да е имало, но разликата в БТ през ФФ/ЛФ е малка. Зацапването може да е и от нисък прогетерон /но може да е и от киста/ - просто гадая, което не е редно.
Добре е да те види лекар

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #48 -: Май 30, 2009, 13:40:37 pm »
Момичета объркана съм направих два теста единия беше с много бледа втора черта, втория пак беше блед но се виждаше много по ясно а ми кърви не е обилно ту розово ту кафяво и аз незнам вече. Ходих вчера при доки няма киста но и не се вижда плоден сак. Много ще съм ви благодарна ако дадете някакво предположение!
*

fibo

• 2168
« Отговор #49 -: Май 30, 2009, 13:46:30 pm »
Нищо ли е ти изписа док? Нош-па? Вземи си го.Пие се за спиране на кървенето.
Ако взимаш аспирин,спри го веднага.Както и спазмалгона.
Борко Бърборко
« Отговор #50 -: Май 30, 2009, 13:48:53 pm »
Абсолютно нищо не ми изписа нито дуфастон нито нош па даже каза че не го приемала за + теста щом не били еднакво наситени чертичките. Мислите ли че е възможно тестовете да лъжат?
« Отговор #51 -: Май 30, 2009, 13:53:26 pm »
Момичета объркана съм направих два теста единия беше с много бледа втора черта, втория пак беше блед но се виждаше много по ясно а ми кърви не е обилно ту розово ту кафяво и аз незнам вече. Ходих вчера при доки няма киста но и не се вижда плоден сак. Много ще съм ви благодарна ако дадете някакво предположение!
Ами то според мен е малко рано да се вижда плоден сак...Най-добре иди при друг лекар и направо си кажи,че теста ти е положителен,а пък кървиш...да ти изпишат нещо!!!Стискам палци всичко да е наред и това неразположение се оправи!!! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #52 -: Май 30, 2009, 14:14:17 pm »
Ще отида но ще е в понеделник чак а дотогава може да откача а пък може и да си ми дойде и всичко да приключи :( Благодаря ви милички за подкрепата
*

fibo

• 2168
« Отговор #53 -: Май 30, 2009, 14:20:39 pm »
отивай на аптеката и си вземи нош-па.Пие се 3х1 на ден през 4ч
а до понеделник - търпение :) Дано вс да е наред :)
Борко Бърборко
« Отговор #54 -: Май 30, 2009, 15:27:56 pm »
Ходих и си взех нош-па а за търпението аз че ще търпя ще търпя ама ми е трудно всички знаете как е  :) Благодаря ви ако ви няма незнам какво ще правя  :bighug:
*
« Отговор #55 -: Май 30, 2009, 16:01:29 pm »
Ами то според мен е малко рано да се вижда плоден сак...Най-добре иди при друг лекар и направо си кажи,че теста ти е положителен,а пък кървиш...да ти изпишат нещо!!!Стискам палци всичко да е наред и това неразположение се оправи!!! :bighug: :bighug: :bighug:
Абсолютно съм съгласна с Вили. Много е рано да се види, освен ако не е с много добър вагинален екограф. Пий Нош па, както ти е казала Фиби. На мен ми го изписа докито, ако случайно прокървя или имам бодежи.
А това, че тестът не е +++, не съм съгласна. Имало е оплождане, сега само трябва да задържиш плода и всичко ще е наред.
 :goodluck: :crossfingers: :cloud9:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #56 -: Май 30, 2009, 17:10:16 pm »
Мило, само се успокой! Ако е писано ще стане, но недей да си вредиш! За разлика от Ову тестовете, където втората чертичка трябва да е поне наситена колкото контралоната, за да се счита за ++, при тестовете за бременност дори и по-бледа черата - Теста е положителен. Не го пиша само за да ти дам напразни надежди. Пий си но-шпа, както Фибо те е посъветвала - няма да навреди. Не пий никакви аспирини и съдоразширяващи лекарства, които могат да усилят зацапването. От лекар по ин-витро знам, че докато не е истинска артериална кръв - не е страшно. Има много успешно завършили бременности с такова зацапване. Повече лежи и си почивай - то Господ си знае работата. идва един момент в който чува молитвите ни и ще помогне. Понеделник - задължително си направи кръвен тест. Не дай Боже, ако прокървиш червено - върви в болницата. Късмет мила - желая ти го от цялото сърце. Направи ЧХГ и пиши
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #57 -: Май 31, 2009, 15:11:39 pm »
Момичета каквото беше беше днес кървенето се усили, паднаха едни парченца и теста вече е отрицателен  :( за всеки случай утре ще отида на лекар но ... всичко свърши
*
« Отговор #58 -: Май 31, 2009, 15:50:37 pm »
Момичета каквото беше беше днес кървенето се усили, паднаха едни парченца и теста вече е отрицателен  :( за всеки случай утре ще отида на лекар но ... всичко свърши
:bighug: :bighug: :bighug:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #59 -: Май 31, 2009, 20:17:25 pm »
Маги не тъгувай миличка. Може би е било некачествено ембриончето. Знам че боли, но сигурно е за хубаво.
 Пожелавам ти съвсем скоро пак да видиш положително тестче и всичко този път да е наред  :hug2: :cuddle: