Ходих днес при д-р Стаменов, прегледа ме и ми каза, че на пръв поглед всичко му изглежда нормално месец и половина след ужасната случка, но лигавицата още е малка, да отида след още месец и половина и ще ми каже какво да се прави.Питах да си пускам ли имунологични изследвания, каза ми, че в момента няма смисъл от това.
Почти нищо не можах да питам, бързаше за пункция и не можа много внимание да ми обърне.Исках да питам тази ли инфекция е причинила спукването.Възможно ли е да съм хванала след това, докато лежах 18 дни след спукването, и в такъв случай каква друга може да е причината.От колко време е възможно да съм имала, че да причини всичко това по плаценти, ципи и загнояване, и всички тези ужасни показатели.На хубавия видеозон не се ли виждат плаценти и кръвопоток добре.
Аз антибиотик пих след редукцията в 9 г.с., в 20 г.с. трябваше да ходя при д-р Сигридов, но два дни преди това ме приеха по спешност, за антибиотик профилактично никой не ми е казвал нищо.Всеки месец ме гледаха на 4 D и уж всичко с кръвопоток и плаценти беше добре.
И най-важното оттук нататък, какво да се прави, тази инфекция как се лекува, с какво, нещо съм чела за вливане на имуностимуланти преди това, как всъщност ще ми се подсили организма да не се проявявя повече.
Не ми е ясно нищо, иска ми се да седне и да ми обясни всичко, а не да чета и да си мисля, но все бърза, разбирам го, но следващия път ще бъда настоятелна за това.
Имам хиляди въпроси и притеснения, но трябва да се успокоя, не знам как, може би като съм наясно какво следва, ще спра да питам и да се чудя.