Здравейте мацки и от мен докато ви изчета.....много сте писали днес!
Деска-Меска хапвам сандвичи, страхотни са нищо че са ми за обяд-Благодаря!
Доринол добре дошла при нас и дано скоро да те изпратим по другите темички /за бремелинки/ да пишеш!
Adserenity и Goskata стискам ви палци бледите чертички на тестовете да не са вече толкова бледи и да се похвалите с най-наситените 2 чертички, които сте виждали!
Dgina
с теб сме нали знаеш!!!!
Радост, мила много се радвам, че дойде края и на твоята одисея с тези изследвания.... Да пиеш сега всички хапове и дано след лечението и ти да влезеш в темичките на бремелинките
Да не забравя да ти честитя рожденника-да ти е жив и здрав и скоро да го направите татенце! Много ти благодаря за почерпката ще си взема с най-голяма удоволствие!
Фибчо....действайте мила, няма отказване
ние сме за - предполагам всички, нали?! Няма да откажем още една бремелинка да хвърля вирусчета много скоро...
Нери.....мноооооооооого се радвам, ама страшно много! Снощи чаках, чаках да се включиш за да видя новините, но не можах да те дочакам! Днес много ме зарадва дано наистина да няма проблеми и
..... знаеш.....Тук съм ама много сти писали и чета чета...ами добре съм лелището ме навести и.....знаеш гадно, но се надявам другия месец да ме пропусне .....
ама то и аз се захласнах
Извинявам се за невероятно дългия пост......