Може би съм малко тъпичка,но Felindra наистина не разбрах забележката по отношение на моята публикация за какво се отнася.Аз се изказах по отношение на публикацията на Мирослона,която цитира via,че на момиче след "трета неуспешна АРТ процедура",а не след донорска програмаса и върнали уж "бластоцисти".Не съм говорила за донорски програми,за колко пари струва,за качество на ембриони и т.н.Просто се съгласих,че по всяка вероятност са я излъгали за качеството на ембриона,за да оправдаят евентуалния неуспех,като кажат,че ние си свършихме нашата,но всичко е божа работа.И още нещо мисля,че не е необходимо да си преживяла на свой гръб целия ужас на този свят,че да си изразиш мнението.Наистина не съм преживяла донорска програма,но мисля,че не пречи да дадеш мнение по въпроса.Макар,че всъщност аз не съм давала такова.Освен това общия тон на темата на doktor и мнението на всички момичета е не да не вярваме на своите лекари,а да си отваряме очите за някой неща.И накрая-вярвай в доктора си,но търси съвети когато се колебаеш,бъди упорита в преследването на целта си и дано успееш!От все сърце пожелавам успех и на другите момичета.