Ekakate, постингът ми не беше насочен към теб конкретно. А към всички, които непрестанно мрънкат и дуднат! Това, че номерата се разминават с 300 бр не е по вина на Фонда, но от твоя постинг, точно така излиза. Ясна ми е картинката със заемите и т.н. Но разберете, че като мрънкате и създавате напрежение, не си помагате! Нито стимулирате хората, които помагат, да продължават да го правят.
По-нагоре прочетох мнение, че във Фонда си правят каквото искат
Останах потресена! Може би някои хора забравят, че там помагат и хора от Зачатие, по-конкретно Стефи, които го правят абсолютно доброволно! И подобни изказвания обиждат!
Да, някои работи наистина само в България могат да станат - да има вечно недоволни! Това наистина май само тук го има! Като всички толкова разбират от организация и институции, да отидат безплатно да заседават във Фонда, пък може и да стане работата...
Спрете да се правите на ощипани госпожици, когато ви се направи забележка за нещо, а се замислете дали не сте си я заслужили.
Защото обидените и засегнатите тук трябва да са други, не вие!
Ако някой се обижда от постинга ми, моля да ме извини! Но така виждам аз нещата и смятам, че трябва да се държим като големи, разумни хора!