Здравейте и от мен.С голям интерес следя темата,защото и аз съм подала документи за одобрение,но като чета какво става с номерата започвам да се отчайвам.Моят номер е доста над 4000 за първи опит и не виждам в скоро време някой да се обади ,че сме одобрени,а вече доста време чакаме.Като чета коментарите относно четни и нечетни номера се питам няма ли някой,който да потърси отговор и сметка от министерството,защо се получават такива аномалии.Смятам,че това ,че един юрист работи по четни,а друг по нечетни не би трябвало да доведе до такива резултати т. е.нечетните да изостават с около триста номера.Искрено се надявам причините за изоставането да са други,защото това не е реален отговор и в крайна сметка ,ако единият обработва документите по-бавно,защо на определен период от време не си сменят четноста.Надявам се някой от висшестоящите и отговорни по този въпрос да прочете това и да се вземат мерки в най-скоро време.И накрая искам да пожелая успех на всички и да Ви кажа да вярвате в Бог,защото само по Негова воля и с Негова помощ ще се сдобием с рожби.УСПЕХ.