0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #220 -: Юли 16, 2009, 22:55:14 pm »
Здравейте момичета,радвам се че вече има доста одобрени кандидат мами,но дали има вече такива, които са минали процедурите  osi_10?

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #221 -: Юли 16, 2009, 23:45:56 pm »
Здравейте момичета,радвам се че вече има доста одобрени кандидат мами,но дали има вече такива, които са минали процедурите  osi_10?
А аз се чудя дали има НЕодобрени ? :oops:
« Отговор #222 -: Юли 16, 2009, 23:56:01 pm »
И на мене също ще ми бъде интересно дали има неодобрени и защо са им били върнати документите.Аз днес много се зарадвах като ми казаха,че другата седмица ще ми бъдат разгледани документите,но после започнаха да ме обземат страхове и да ми се въртят лоши мисли в главата-"ами ако не съм одобрена".Така,че ако има момичета,на които им е било отказано финансиране или са им върнати документите за нещо моля да споделят,колкото и да им е неприятно.
*
« Отговор #223 -: Юли 17, 2009, 08:30:45 am »
Прочетох тези дни в интернет, че било отказано само на 2 жени поради това, че надхвърлят 43 години. Ето линка http://infocenter.bnt.bg/content/view/full/3575 
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 08:33:42 am от adde »
*

ira_izgrev

« Отговор #224 -: Юли 17, 2009, 11:00:19 am »
Благодаря ти pop4o :)за информацията.
Искам да пожелая успех на всички, които чакат реда си-знам,че всяка една от вас ще е одобрена,само не губете вяра..... :wink:
 Успех и искам информация дали има вече успешна процедура-има ли бъдещи майки, с парите отпуснати от фонда?
« Отговор #225 -: Юли 17, 2009, 11:40:52 am »
Искам само да дам информация, че аз звънях ,за да попитам дали съм одобрена,не бяха ми звъннали, така че, ако някоя от вас види тук във форума,че е одобрен номер, след вашият и е дадена заповед, звънете във Фонда, настоявайте да получите информация.
Успех на всички!!!!
« Отговор #226 -: Юли 17, 2009, 18:14:44 pm »
    mf_bounce8  Здравейте,днес се обадиха и на мен вх.№907.Успех  :balk_602:
ralko
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #227 -: Юли 17, 2009, 20:44:23 pm »
А аз се чудя дали има НЕодобрени ? :oops:
Аз се запознах с една от жените които не е одобрена ,понеже е навършила 43год.,но то е заради възрастта,по други причини не знам дали има неодобрени.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #228 -: Юли 18, 2009, 10:16:13 am »
Момичета,
моята процедура през фонда мина и в понеделник съм на кръвен тест за резултат. Заедно с мен имаще още поне 5 момичета от фонда. За вече бременни нямам информация.
*
« Отговор #229 -: Юли 18, 2009, 10:52:48 am »
galia_77 ти в коя клиника си, след като си взе заповедта веднага ли я занесе там,след колко време ти се обадиха за да отидеш и започнеш процедурата? Интересува ме защото ще ходя да си взема заповедта и тепърва ще започвам и аз.  :crossfingers: и ти пожелавам :babyflips:
« Последна редакция: Юли 18, 2009, 11:07:08 am от pepssi »
« Отговор #230 -: Юли 18, 2009, 11:47:25 am »
galia_77 дано понеделник е най щастливият ти ден.
« Отговор #231 -: Юли 18, 2009, 13:22:17 pm »
        Здравейте момичета вчера си получих заповедта лично от д-р Лалев се получава в каб.23 на 11 етаж . :wink:
На въпроса:"Дали веднага трябва да се предостави в клиниката -мисля,че не е задължително,има срок от 6 мес.,за да се започне процедурата,всеки си решава кога да започне ,то и затова си има срок//
Успех на всички момичета,нека да има само положителни резултати от тестовете и бебенца за всички ни!!!
Вярвайте и не губете надежда-нали тя умира последна!!!
« Отговор #232 -: Юли 19, 2009, 10:37:58 am »
Pepssi, след като си взех заповедта веднага я занесах в клиниката и се видях с д-р Владимиров. Беше ми 3-ти ден от цикъла и той ме прегледа. Същият цикъл стартирахме подготовка за инвитро и започнах да пия марвелон. След като ми дойде новия цикъл започна и стимулацията за инвитро.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #233 -: Юли 19, 2009, 15:03:45 pm »
Момичета, в момента знаете ли какво се движи до Центъра по Хигиена от гарата/автогарата,че има някакви промени в разписанията на градския транспорт.
Благодаря на знаещите.

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #234 -: Юли 19, 2009, 16:09:24 pm »
Би трябвало автобус 74 да продължава да ходи до там  :)
« Отговор #235 -: Юли 19, 2009, 16:37:16 pm »
Здравейте момичета! От гарата до Центъра по хигиена се движи автобус 74, аз го ползвам редовно!Желая положителни тестчета на всички ни! :bighug:
Нашата сбъдната мечта - Мария и Тодор - 14.06.2010г.!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #236 -: Юли 19, 2009, 22:56:40 pm »
Благодаря Ви  :balk_5:

« Отговор #237 -: Юли 20, 2009, 13:56:02 pm »
Звънях във Фонда току що , но оттам ми отговориха , че евентуално до края на месеца ще са разгледали до моят номер ...!Още малко остава !
За статистиката съм номер 1162 !
Кофтито е само че като взема Заповедта клиника Малинов няма да работи и ще трябва да ходя отново до София Септември месец ...
« Отговор #238 -: Юли 21, 2009, 13:19:47 pm »
 :)добре напредват :balk_47:,аз честно казано не вярвах че ще има толкова бързи резултати :oops:,все пак като всичко "българско".... :lol:и аз чакам....№1827 съм.Очаквам включване есента...Дай Боже! :crossfingers:.Желая УСПЕХ на всички!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #239 -: Юли 21, 2009, 13:55:09 pm »
и аз чакам есента аз съм малко преди теб 1821 и се радвам,че варвят бързичко нещата... :D :D :D уСПЕХ НА ВСИЧКИ И МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ
url=http://line.romanticcollection.ru][/url]