0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #760 -: Октомври 15, 2009, 11:09:07 am »
Здравейте момичета.Нещо не ми е ясно,как номера 191* ; 1941 ; 182* ; 1809 ; вече са получили обаждане или направо са си взели заповедта,а нашият номер е 1757 и още нищо.Няколко пъти се обаждах до фонда,защото се притесних да не би да съм си написала тел.номер грешно,но от там ми отговарят,че щом не са ми се обадили,значи не ми е дошъл реда  8O  Моля ви,ако някой може да внесе яснота по въпроса,че съм на ръба на нервна криза от чакане  :(  Лек ден на всички  :P
*
« Отговор #761 -: Октомври 15, 2009, 11:15:24 am »
Далиана, не изпадай в паника. Тук вече няколко пъти писаха, че има забавяне и че на хората от фонда им трябва физическо време да напишат заповедите на одобрените. Освен това, в МЗ са забавили заповедите и може би са ги разбъркали. Но, няма страшно, ще се обадят на всички. :)

« Отговор #762 -: Октомври 15, 2009, 11:30:36 am »
Те щото много работа имат-МЗ,че не могат да подпишат документите.Ега ти трудната работа!Така хубаво си вървеше всичко подред(по номера)и там си показаха... и няма да изпадаме в нервна криза ли?Аз съм номер 16**,направо си рева в къщи.А на някои хора не им пука даже!Поне да дадат интервю по ТВ,имаме такъв и такъв проблем!А те-чакайте!Дано поне днес и утре да се поразмърдат и да почнат да звънят!Успех на всички!
« Отговор #763 -: Октомври 15, 2009, 11:35:52 am »
Здравейте момичета. Далиана, ако това ще те успокои аз съм 173* и все още не са ми се обадили. Тази сутрин звънях на д-р Лалев и ми каза , че съм одобрена, но заповедта не е донесена. Забавянето е в МЗ. Аз му казах, че явно няма поредност, защото момичетата с номера около моя взеха заповедите си преди 2 седмици, но той отговори, че има поредност - разделени са на четни и нечетни. Това, което ме притеснява е, че според мен носят заповеди само в сряда и то през седмица. Вие забелязали ли сте такава закономерност? Дано скоро дойде и нашия ред. Успех на всички момичета и нега Бог да е с нас.
« Отговор #764 -: Октомври 15, 2009, 12:12:01 pm »
Здравейте,
мен ме учудва факта, че вчера са казали, че са стигнали до 1900, а аз се обаждах преди 2-3 седмици и тогава също ми казаха, че са до 1900?!?!? Ние сме 245*
*
« Отговор #765 -: Октомври 15, 2009, 12:20:23 pm »
И аз вече се притесних :(, ние сме 35** надявах се за февруари,но сега незнам вече... Дано скоро има нещо по-разведряващо като информация yahoo_17
« Отговор #766 -: Октомври 15, 2009, 14:15:04 pm »
Момичета,не мога да не се похваля!Току-що ми се обадиха от фонда,че сме одобрени/196*/.В сряда,ще си вземем заповедта.Успех,милички!
« Отговор #767 -: Октомври 15, 2009, 14:18:54 pm »
Незная мила  ricky дали съм се объркала, но отговарям на това което е написано и предполагам, че жената или момичето не лъже....
« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 14:23:06 pm от krasita 73 »
*
« Отговор #768 -: Октомври 15, 2009, 15:11:38 pm »
Красита 73, не си ме разбрала! Ние сме №237*, но още нищо не знаем. Радостта ни е за това, че наближава и нашето време. Исках да зная как става получаването на заповедта (дали ние си определяме деня, в който да отидем).
« Отговор #769 -: Октомври 15, 2009, 15:32:54 pm »
Става много интересно :(
Вчера жената по телефона ми отговори, че са стигнали 1900, а днес звънят на 196*.
сигурно е имала предвид, че до 1900 имат заповеди, което значи, че с разглеждането на документи са поне 100 номера напред 2000-2100 :ask:може би. А аз се бях зачудила като ми каза, че края на месеца ще стигнат и нашия номер 25**, но май скоро ще се зарадваме :balk_81:
Честито на одобрените :balk_47: :cheerleader:
*
« Отговор #770 -: Октомври 15, 2009, 15:40:53 pm »
Значи аз преди два дни звънях на д-р Лалев.Номерът ми е 2212 и той ми каза,че ако до края на следващия месец не ми се обадят аз да позвъня за инфо.Това е.Подала съм си молбата на 22.05 и вече чакам 5 месеца.На 39 години съм и се надявам да няма по-голямо забавяне,защото природата не чака :(Пожелавам на всички здрави нерви и късмет :lol:
« Отговор #771 -: Октомври 15, 2009, 16:00:18 pm »
djina искрено се надявам в най-скоро време да ти се обадят.Ние сме близо 300 номера след теб, а вчера от фонда жената ми каза, че края на месеца може да стигнат и нашия номер 253* :(Едните отговарят едно, другите друго и още повече ни объркват и сега на кого да вярваме за информация докъде са стигнали :ask:Най-сигурна мисля, че е информацията от момичета, на които им се обадили и ни информират във форума.
« Отговор #772 -: Октомври 15, 2009, 16:09:52 pm »
Вчера и аз се обадих, за да питам защо още не ми е готова заповедта. Но една от жените беше толкова любезна (че нямям думи), за да ми каже да не звъня всяка седмица, те щели да се обадят, но кога не се знае.  Още преди две седмици разбрах, че съм одобрена, но до там. Незнам момичета какво да ви кажа, става така че ми се изчерпва търпението.
« Отговор #773 -: Октомври 15, 2009, 16:15:56 pm »
veronika82 кой номер си?
« Отговор #774 -: Октомври 15, 2009, 16:22:05 pm »
Исках да зная как става получаването на заповедта (дали ние си определяме деня, в който да отидем).
Когато ми се обадиха, че съм одобрена искаха веднага да кажа кога ще отида за заповедта.Обясних,че не съм от София,ходя на работа и не мога да отговоря веднага.Дадоха ми време да си помисля.Аз им се обадих след около 10 минути и уточнихме датата и часа,съобразиха се с това кога ми е удобно на мен.
« Отговор #775 -: Октомври 15, 2009, 16:29:31 pm »
melisa_82 номерът ми е 170*.
*
« Отговор #776 -: Октомври 15, 2009, 17:07:29 pm »
Съвсем се обърках момичета вече се похвалиха номера близо до 2000, а на някои от нас още не звънят  :oops:.Направо съм кълбо от нерви.
*
« Отговор #777 -: Октомври 15, 2009, 18:53:32 pm »
 :P Раздвижихме темата.Аз си мислих,че само мен забравят  :wink: Като видях лятото как добре вървят нещата си направих сметка (без кръчмаря,естествено),че в началото на септември ще ми се обадят.Предупредих и колегите,че ще се наложи да ми вземат смените,после казак за края на септември,после за октомври,ама май о октомври няма да ме огрее  :( Станах като лъжливото овчарче.И след толкова отчаяние и притеснение как ще правим успешна процедура........не знам.Дано в най-скоро време се обадят на всички ни.Лека вечер.
« Отговор #778 -: Октомври 15, 2009, 20:30:02 pm »
Здравейте момичета и от мен!
 Досега само следях какво става във форума.Днес най-сетне и аз получих дългоочакваното обаждане от фонда.Номерът ни е 186*.В понеделник ще си взимаме заповедта.Успех на всички.Не се отчайвайте.На нас ни се обадиха с 1 месец закъснение от датата,когато ни казаха да очакваме отговор.Така,че всеки ще получи обаждане-въоръжете се с търпение.Успех на всички!

« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 20:35:18 pm от ellito »
« Отговор #779 -: Октомври 16, 2009, 09:08:46 am »
ellito,mnogo se radvam za teb.jelaya ti uspeh i edno(a za6to ne i pove4e)beb4e(ta).ti si 4akala 1 mesec(s nomer 186*)a az sam 16** nomer.predstavi si s kolko imat zakasnenie.obadih im se dali ima nyakakav problem s dokumenti ili dr. te mi kazaha 4e vsi4ko e nared i ima zabavyane ot MZ.no kakvo da se pravi v taya darjava!Bay Ganyov6tina!Dano dneska da se pohvalyat pove4e momi4eta!uspeh na vsi4ki!