На мен от ЖК където ми бяха пуснали урина и като си взех резултатите имаше отделно Албумин, отделно седимент, отледно нещо от рода на ...билиноген (в колата е листчето), май и още нещо имаше. Иначе незнам при обикновена урина дали ще излезе албумина. Някой ми беше казвал, че излиза, но не съм сигурна. Иначе аз досега винаги съм си пускала урина + седимент и после на резултата има само две редчета срещу урината и срещу седимента. Изобщо нямам спомен от миналата бременност какво са ми пускали на ЖК, но пак си пусках сама само урина + седимент.
Като беше малка Андрея, предпочитах да я завия с одеалце, отколкото да е в чувал. Като й пропуснеше памперса (макар че рядко се случваше) в чувалчето ми беше трудно през нощта да разбера. Трябваше да го откопчая, да бъркна, даже да го съблека. А и те в началото не шават и не се отвиват, така че одеало, може по-голямо сгънато на няколко ката, ако е хладно. Че нали юрганите ги отричат за малки бебета пък.
Макар че наскоро разбрах за една позната (около 35 г, мъчеща се да си даде вид за интелигента) завивала бебето от новородено през глава. Защото била на мнение, че като му е тъмно на бебето спи по-добре. Вие не си правете тези експерименти.