Поздравления за всички,които успяха!Успех и стискам палци на всички,които още не са,но сигурна съм щастието ще се усмихне на всички ни!Дай Боже!
Извинявайте за прекалено объркания постинг от четвъртък,но наистина побеснях като видях как могат да се гаврят с най-съкровените ни чувства и да се подиграват с болката на всички ни!
Не съм сигурна,че каквото и да пишем до тези МИЗЕРНИЦИ нещо би се променило в порочната процедура,лишена от каквато и да е логика,още по-малко в отношението им към нас,НО:процедурата по "каналния"ред предполага,че след като не са произнесли в законния срок мълчанието се приравнява на отказ(това е според закона,според тях явно не е така след като са отговаряли и след него).Следва обжалване пред по-горестоящият орган в 14 дневен срок от съобщението или съответно от изтичането на срока.Така,че на всички,на които са отказали,не се отчайвайте и в този случай има вариат да ги скофтим тия........Освен това не съм съвсем сигурна, но според мен експертиза в случаите, за които говорим не се изисква,тъй като не отговаря на условията посочени в закона!УСПЕХ на всички!