0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

След Инсеминация
« -: Април 15, 2009, 21:05:45 pm »
За първи път пиша във форум изобщо, но бих искала да ви попитам, дали след инсеминация е нормално да има леко белезникаво зацапване и на какво се дължи.
Това което намерих като обяснение, е че това е цервикална слуз а самият материал не мойе да изтече. Така ли е.....?
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Re: След Инсеминация
« Отговор #1 -: Април 15, 2009, 21:36:16 pm »
Материала не може да изтече по принцип казват че е хубаво да се полежи 10мин след процедурата но даже аз като правих двете си инсета д-ра ми каза че това е само за успокоение инъче попаднал веднъж материала не може да изтече навън.Това е което аз мога да кажа ако греша нека момичетата ме поправят.
*
« Отговор #2 -: Април 15, 2009, 21:48:23 pm »
Точно така е ,няма страшно  :wink:!

« Отговор #3 -: Април 15, 2009, 21:57:23 pm »
 Споко,нормално е и при мен беше така,сега повечко почевка и мързелуване.Стискам палци,аиде успех
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #4 -: Април 15, 2009, 22:37:59 pm »
много ви благодаря!!!От много време се ровя из форума и все не се наканвах да пиша. Днес ми беше 3тата инсеминяция и искренно вярвам че ще е с положителен рвзултат.
« Отговор #5 -: Април 29, 2009, 21:28:21 pm »
здравейте пак!!!!
Имам един въпрос, днес ми е 14 ден след инсеминация.Сутринта си направих тест който беше отрицателен.Как смятате дали все още имам някакъв шанс да съм бременна или е твърдо не щом до сега не е показало нищо.
« Отговор #6 -: Май 02, 2009, 00:17:45 am »
Имам един въпрос, днес ми е 14 ден след инсеминация.Сутринта си направих тест който беше отрицателен.Как смятате дали все още имам някакъв шанс да съм бременна или е твърдо не щом до сега не е показало нищо.
Аз досега съм правила две инсеминации и док винаги ми е казвал, че теста трябва да го правя на 16-17 ден от инсето. При предишното ми инсе правих на 16ти ден тест. Беше отрицателен и док ме посъветва след 2 дни ако не ми е дошло да си направя пак. Така че според мен трябва да опиташ отново след няколоко дни.

[/url]
« Отговор #7 -: Май 02, 2009, 20:43:40 pm »
Благодаря ти за отговора, но днес ми дойде цикъла, така че с надеждите до тук. Отново съм много разочарована и започват да се прокрадват мисли в мен, дали наистина инсеминациите са това което ни казват и дали не са манипулирани за да си даваме само парите
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #8 -: Май 03, 2009, 11:27:47 am »
Моето мнение е че може би има случай в които помага този вид метод но и друго си мисля че след второто инсе няма смисъл повече да се продължава ако е можело да стане с този метод си мисля че до второто трябва да има успех.Лично мнение е че не инсеминациите не са много надежден метод .Разбира се че всеки си има мнение но аз преживях това два пъти и го казвам от личен опит.Според своя личен опит     аз това видях друг може да каже друго.Успех на всички .