BAN,виждам,че се разстрои от това,което написах.Искам да ти кажа,че е хубаво,че имаме подкрепата на момичетата от форума,както и съветите,които са безценни,но моята препоръка към теб е да не се поддаваш на импулса,а да обсъждаш проблемите по твоето лечение първо със твоя лекар.Разбирам те,че искаш да си информирана,но когато си вземеш заповедта тези работи ще ги обсъдите със сигурност с твоя лекар.Той ще те предупреди ако трябва да доплащаш нещо като сума.Повярвай ми никой няма да тръгне да ти прави ин витро без да сте изяснили всички подробности,особено по въпроса за заплащането.Може да прозвучи грубо,но клиниките не пропускат този детайл в никакъв случай.Тези момичета,които са ти писали на лични може да не са разбрали,за какво ги карат да плащат.Аз затова посочих члена от Правилника,в който се изброяват изследвания и манипулации,които Фонда не плаща.Ако те са правили някое изследване или манипулация от тези то това не е доплащане.Въпреки всичко не отричам възможността някой от клиниките да злоупотребяват.Нека тези момичета наистина да споделят или да алармират там където трябва,за да не се допускат злоупотреби.Казвам го,защото имам горчивия опит със Здравната каса.Аз получих лекарствата по Програма за лечение на безплодие при жената,но ми бяха направени два опита ИКСИ при наличие на хидросалпингс.Сами разбирате,че лекарствата са отишли на вятъра.Там обаче никой не ги контролираше.Да не допускаме това да се случи и със Фонда.