Днес си взех лелеяната заповед. Лалев беше нещо кисел...та малко ми вгорчи дългоочакваната радост.
Иска ми се да предупредя момичета, които може да са окажат в моето положение - тъй като междувременно за тая една година чакане, смених лична карта, адрес та и фамилно име
, се наложи да пренапишат заповедта. За да не ви мотаят като простинали коне от стая в стая, за междувременно променилите лични данни - задължително носете копие от лични карти /ваша и/или на партньора/, заверени с "вярно с оригинала" и подпис. Ако междувременно сте се и омъжила, за всеки случай си носете КОПИЕ от акта за граждански брак, отново заверено с "вярно с оригинала". Като ви поднесе заповедта, изписвате върху нея: "Получих заповедта. Трите имена, дата и подпис". Последните инструкции ги има на вратата, но ако сте спечени като мен, може и да не ги прочетете.
И ако ви се падне "кисел" Лалов, ще се доспечете допълнително :lol:Внимателно си проверете данните върху заповедта, не забравяйте, че става въпрос за ПАРИ и всяка грешка към момента на издаване е поправима, а след това, може да ви докара бели коси от ядове...И накрая: Чакането отнема към 1ч., заповеди се раздават от 09-12ч., колкото по-рано отидете, по- добре...