Здравейте и от мен!
Да споделя и своя опит по бебешки въпроси.
В началото използвах шишетата и бибероните на Нук (каучукови)- нямам забележки. Към 4 ти месец обаче се наложи да минем на АМ Фризовом (ползвалите знаят, че е много гъсто и трудно тече през болшинството биберони), и тогава се видях в чудо какво да правя. Пробвах какви ли не марки и размери - или се дави или се изморява докато успее да го издърпа. И тогава на едно бебешко изложение попаднах на марката Pigeon и след като една девойка ми разказва чудеса за техните биберони, взех едно шише едва ли не от любезност към нея. Детето засмука толкова спокойно, така хубаво успяваше да дърпа, че 2 дена по-късно ходих да си взема още шишета. Не знам дали знаете, но те имат награди за изобретения на биберона, като начина по, който детето суче от него е
почти идентичен с този при естественото хранене и са изключително подходящи за деца, които се дохранват, защото предотвратяват по-бързото отбиване. Та, с тях сме и до днес, живот и здраве за второто бебче ще взема направо такива.
ЗА козметиката - от 1 година ползваме А-дерма, никакви проблеми с кожата, въпреки че Ема е "гъша кожа" и тя е доста предразположена към проблеми.
За "бабешките" гащи съм твърдо ЗА
В болницата след секциото държаха да сме с памперси (раздаваха ги оттам), но на втория ден минах на гащи и така до възстановяването.Свършиха чудна работа.