0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 41
« Отговор #220 -: Май 31, 2009, 11:25:48 am »

[/quote]

И аз ползвах "бабешки" гащи  :lol: За след секцио са екстра  :D
[/quote]
Ами моето не беше секцио, ама пак са си екстра :D
По въпроса с коланите - купих си, дадох 30 лв. и да съм го сложила 2-3 пъти, не видях да има кой знае какъв ефект и се отказах, сигурно трябва повече постоянство от моя страна, ама аз съм си такава..искам хубавите работи бързо да стават :lol:
*
« Отговор #221 -: Май 31, 2009, 12:36:04 pm »
Момичетата със секцио от моята стая питаха лекарката дали да си купят такива колани, но тя им обясни, че по този начин ще прехвърлят функцията за стягане на колана и коремните мускули ще бездействат, демек няма да има полза от него. Важно било да се напрягат самите мускули, с много ходене нещата се оправяли...
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #222 -: Май 31, 2009, 13:05:53 pm »
   :D Много ви благодаря за съветите,момичета!Ще си купя бабешки гащи,определено предпочитам памучната материя.Желая на всички един прекрасен ден! :D
*
« Отговор #223 -: Май 31, 2009, 15:23:10 pm »
Парси,Аничка,благодаря ви за информацията.Явно въпроса е спорен.Ще попитам и на място в болницата.
« Отговор #224 -: Май 31, 2009, 20:29:06 pm »
Точно както е казала Аничка, по-добре е без колан мускулите трябва да се стегнат. Моят лекар- Д-р Даскалов е на същото мнение.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #225 -: Юни 01, 2009, 01:09:18 am »
И аз съм ЗА бабешките ластични гащи.  :lol: На мен ми помагаха след секциото, остана ми торбичка, никакъв корем, но висеше и ме болеше, така някакси си го подпирах и спях по-добре след операцията на една страна.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #226 -: Юни 01, 2009, 01:43:13 am »
Аз също бях с бабешки гащи :)
Специално питах израждащият ме доктор за колан.Той също ме посъветва да оставя коремните мускули сами да се справят,с колана ставали мързеливи и така се отпускала коремната стена.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #227 -: Юни 01, 2009, 11:08:28 am »
Аз носех и еднократни и "бабешки" в болницата, но там ползвах само еднократните бяха ми много удобни.
След това у дома докато се стабилизираха нещата ползвах бабешките.
Колан по същата причина не съм ползвала.

Айде манекенките Каси и Джошката да не си наричат гащурките "Бабешки", моля  :wink:?
Виж ние с гайдите какви палатки носехме,  :oops: майко мила!
Извинете ме за спама!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #228 -: Юни 01, 2009, 11:13:35 am »
Да живеят бабешките гащи!  :lol:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #229 -: Юни 01, 2009, 11:46:55 am »
И аз съм ЗА бабешките ластични гащи.  :lol: На мен ми помагаха след секциото, остана ми торбичка, никакъв корем, но висеше и ме болеше, така някакси си го подпирах и спях по-добре след операцията на една страна.
И аз съм ЗА!Носих ги доста време след секциото и определено ми помогнаха.Когато бях без тях имах чувството че ми виси корема-а той хич не беше мъничък :lol:
*
« Отговор #230 -: Юни 01, 2009, 12:04:21 pm »

Ми то и аз като се замисля моето не е колан, а са си ластични гащи - с копченца отпред на корема  отдолу като боди, ама аз се подведох от продавачката, която ме нави да си взема най-малкоя размер, щото съм била слабичка и да ми се приберял добре коремаosi_10. Аз че бях, бях, ама точният израз е бях...Сега едва ги закопчавам тия гащи и имам чувството, че ще ми изпаднат вътрешностите като се пристегна! Обаче се замислям дали пък да не продължа да ги слагам, щом казвате помагали...Аз още си влача една шкемба, дето скоро не мисли да се прибира май.. :x
*

baracuda

• 5348
« Отговор #231 -: Юни 01, 2009, 12:26:04 pm »
 :lol: :lol: :lol: Хи,хи!Така ме развеселихте с коментарите за бабешките гащи!Благодаря ви за съветите!Прочетох доста и за бебешката козметика,останах с впечатление,че на "Мустела" е най-за препоръчване,мислех да се ориентирам към "Нивеа",но моя приятелка ми каза,че й направила алергия на бебчето,а никъде не видях отрицателни отзиви.Хайде да опресним информацията по този въпрос! :wink: Кои марки са по,по-най...и да не са прекалено-скъпи,разбира се? :D
*
« Отговор #232 -: Юни 01, 2009, 12:32:02 pm »
Баракудке,и аз онзи ден като купувах много се двуомях между Мустела и Клоран.В крайна сметка си взех душ гел заедно с шампоан от 500мл.на Клоран,който струваше 15лв.Същото на Мустела е 20лв.Разликата е нищожна,но съм ползвала Клоран и бях много доволна.По принцип съм чувала и че Себа мед са хубави,но като видях че слънцезащитното олио за бебета е 50лв 8O
Иначе да ви питам друго.Някой ако се е спрял на марката Нук откъм биберони и шишета,може ли да ми каже дупчицата която я има на бибероните като пие бебето отгоре ли трябва да е или отдолу :oops:

*
« Отговор #233 -: Юни 01, 2009, 12:41:06 pm »
Момичета какви са тия  гащи :oops: от аптеката ли се купуват еднократни ли са като тези чаршафи -подложки? :wink:
*
« Отговор #234 -: Юни 01, 2009, 14:15:00 pm »
Парси, аз ползвам шишета и биберони на НУК и съм много доволна. Отначало бях взела на Авент за новородено, но бибероните се оказаха крайно неудобни. Дара ми се давеше и половината от съдържимото отиваше във врата й. Съветът ми е да купиш анатомични биберони на НУК /каучукови/, защото се приемат най-добре от детето, поне при моето дете беше така и са възможно най-малката дупка, едно да не се задави детето, друго, ако дохранваш с АМ за да не се отбие. Дупката трябва да остава отгоре! Това от моя скромен опит като мама :D
Исев, тези гащи ги има почти във всички бебешки магазини.
*
« Отговор #235 -: Юни 01, 2009, 14:44:43 pm »
Нуну,аз вече ги купих обаче не с каучукови ами силиконови.Благодаря за съветите :)

*
« Отговор #236 -: Юни 01, 2009, 14:51:25 pm »
Да споделя и моя скромен опит
Шишета съм ползвала Авент, Нук и Бфрии и от трите марки съм доволна.
Козметиката ми е по-болна тема. Изключително доволна съм от всички продукти на Адерма. Препоръчвам я с две ръце. Иначе изхвърлих пълни опаковки на Мустела и Себамед, детето беше с проблемна или чувствителна кожа, и аз не знам точно, и последните две марки вместо да му помогнат обостриха положението.
*
« Отговор #237 -: Юни 01, 2009, 15:16:31 pm »
За козметиката, и аз мисля че Адерма, Клоран и Веледа са най - добри. Последната е изцяло органик, и не мирише особено приятно, ама зависи кой какво търси.
За мен мустела е с неоправдано високи цени за качеството което предлага. На бебка цялата кожа изпръхна от гела им за чувствителна кожа.
Има един сайт Skin Deep където може да се проверява козметика за съдържанието на вредни вещества. Оценяват се с оценка от 1 до 10, колкото по - висока толкова по-вредно. Настърхна ми косата, като видях, че крема за лице на мустела е с оценка 7 8O. От тогава съм предубедена и постоянно правя антиреклама на продуктите им :lol:
*

baracuda

• 5348
« Отговор #238 -: Юни 01, 2009, 15:30:03 pm »
Fifa ,би ли дала линка към този сайт,че нещо не мога да вляза.
*
« Отговор #239 -: Юни 01, 2009, 15:30:37 pm »
И аз бях с бабешки гащи 8)И съм много доволна, но сега си взех и хартиени, та да видим :wink:
За козметиката - аз не вярвам много на Мустела, но пък има много мами, които я хвалят. Но и Валери е много "специален" в това отношение, защото е с атопичен дерматит и алергии. По този случай съм ползвала на Чико (изрина се), А Дерма (изрина се, но д-р Бърди много я тачи и я препоръчва!), Клоран (досега нямам оплаквания), Бюбхен (нямам оплаквания). Сега взех и на Веледа, но имайте предвид, че е доста скъпа козметика.